Договор между Урбан Грандие и група демони. Той се състои от две части. Първата е клетва за вярност, подписана от отец Грандие, и втора – клетва от група демони, за преданост към свещеника. Този дотовор е представен като доказателство в Лудюн през 1634 год. Написан е на латински език, огледално – от дясно наляво. Накрая личат подписите на Сатаната, Велзевул, Луцифер, Елоим, Левиатан и Астарот.
Договор между Урбан Грандие с Демоните
"Господарю мой Луцифер, аз те признавам като мой Господ Бог и княз, и обещавам да ти служа и да ти се подчинявам в продължение на целият си живот. Отричам се от другият Господ, от Исус Христос, всички светии, апостолски и католически църкви, всички свети тайнства, и молитви благодарение на които правоверните биха могли да ми повлиаят. Аз ти обещавам, че ще извърша толкова злини, колкото мога да направя, и че ще подстрекавам всички към зло. Аз се отричам от миропомазванията, кръщенията, всички милостини на Исус Христос и неговите светини. И ако аз не бих могъл да ти служа и да ти се прекланям, и ако не бих ти отдавал три пъти на ден почитта си, аз ще си отдам своят живот на твое разположение."
Урбан Грандие
Договор между демоните и отец Урбан Грбан
"Ние, всемогъщият Луцифер, съпровождащ Сатаната, Велзевул, Левиатан, Астарот и останалите, днес слючваме договор за съюз с Урбан Грандие, който в този момент се намира сред нас. Ние му обещаваме любовта на жените, в цветуща девственост, всемирни почести, удоволствия и богатства. Той ще влиза в извън брачни връзки на всеки три дни. Той ще ни се отплаща веднъж в годината с неговата кръв, както и да потъпква църковните реликви и да се моли за нас. Благодарение на този договор, той ще поживее щастливо 20 год. на земята между хората, и накрая ще дойде при нас, отричайки се от Господ."
Решено в ада на съвета на дяволите.
/ Подпис на Демоните/:
Сатана, Велзевул, Луцифер, Елоим, Левиатан, Астарот. Заверено с подписите на главният Дявол и мой господар, княза на преисподнията.

Съветвам Ви да не го използвате, дори и само нашега!