от Lord Njarlathotep » 11 Юли 2008, 11:32
Да овладееш демон или каквото и друго да е е много трудно, знам от го личен опит, Поизан ти спомена че при първия си опит нищо не се е получило и си истрлиа кръга, а от каде знаеш че не се е получило нищо и демона не те е заблудил просто все пак Белиалчо е доста добър лъжец. Просто най-вероятно те е заблудил и сега си имаш еин два демона в къщи, ако съм прав намери някой приятел по-силен от теб да ги прогони. А защо точно си избрала Левиатан за втори опит се чудя? Аз съм го ползвал веднъж като обърках една работа и се разбрах добре с него но бях напреднал доста, а и си бях призовал модифицирана версия на Страж който си вършеше работата по предазначение. Ако искаш да започнеш с призоваване почни с ангели, доста по миролюбиви са и безопасни стига да ги викаш с чисти помисли и сърце, Астралната евокация е по-лесна от физическата, започни с нея, но не си имай вземане даване с демони твърде често, някаде ми се стори че някой пита демоните стават ли за атаки, да стават - това е се едно да наемеш убиец и да го пратиш срещу целта си, някой от тях са изключително кръвожадни и опасни. Ако някой има по-специфични въпроси да пише едно ЛС.