Все още съм доста развълнуван,но пък спомените са ми пресни (снощи беше опита) и за това реших да драсна тук.Но стига толкова уводни приказки.
Първото нещо,което ми направи страхотно впечатление е,че въпреки,че съм доста уравновесен психически ..още докато чертах сигила почти целия започнах да треперя,но да кажем,че е от вълнение...изпълних си всичко както си му е реда..и ..леко се натъжих защото не успях да видя духа.Усещах присъствието му,но явно не съм все още на такова ниво и да мога да го видя.Нито миг нямах съмнение,че това не е просто игра на мозъка.Интересното е,че след "ритуала" се чувствах все едно са ме пребили от бой ..изключително уморен бях и легнах.Като легнах обаче не ме ловеше съня доста време и продължавах да визуализирам това,което искам и пред очите ми все още беше сигила ..все пак около 5ч сутринта съм успял да заспя.На доста места четох,че някои са имали кошмари,аз нямах..спах си като всеки друг път.Единственото изключение беше,че бях сигурен,че чух 90 удара от камбанарията на една църква,която се намира наблизо и то не в съня си..реших да попитам семейните дали са чули нещо такова,казаха ми,че не са чули...А аз бях убеден,че не сънувам...
След като станах първата ми работа беше да изгоря заредения сигил и да бъда готов за неприятни случки.На доста места пишат,че при работа с Нек обикновено човек поучава каквото иска,но преди това е възможно да има неприятности...Като цяло не мога да кажа,че съм имал подобни преживявания (към момента) всичко си е по старому.Цял ден обаче бях като парцал - енергия 0,но вътрешно спокойствие,че всичко,което искам ще се получи както го искам.(По принцип винаги имам притеснения,че все нещо ще се оплеска,а днес ...просто нямах никакви притеснения.) Вечерта започнаха първите знаци,че желанието ми започва да се изпълва..не искам да навлизам в подробности,но да кажем,че получих новина,която чаках може би от 2 седмици и беше под въпрос дали въобще ще я получа.Някои би казал случайност...аз не съм съгласен.
Въпросите ми са няколко към по-опитните:
Защо се чувствах толкова изтощен през целия ден?Освен изтощен се чувствам и леко странно,все едно гледам всичко отстрани,а не съм на себе си,което е...странно?!Въобще интересни са ми вашите след ритуални преживявания ,ако мога така да се изразя