Снощните два мача също излязаха.
Даже и тоя който не беше сигурен излезе.
Снощи не можах да викна Зику, така че нямам нито един мач за днес.
За довечера не съм много сигурен дали ще имам възможност.
Това е за сега.
Модератор: rain
Wizard написа:Ами аз това имах в предвид като те питах дали залагаш, защото "виждам", че не правиш залози и затова реших да те питам да не би да съм в грешка... Определено нещата (според мен и моя опит) ще стоят съвсем по друг начин, ако започнеш да залагаш.
Бях ти казал, че Демона е много коварно и хитро същество. Той те изпитва много добре, гледа напред всеки твой ход и ми се струва, че понякога ни предвиждат и какви ще бъдат следващите ни стъпки... Затова и така "печелиш", защото той вижда, че НА ПРАКТИКА ти НЕ залагаш и нямаш Лична Облага от това, което ТОЙ ти казва да правиш. Но оптай следващия път да "сложиш" нещо и да видиш какви ще бъдат резултатите ти... Не е нужно да са супер големи суми, просто с учебна цел, както си казахме в началото.
nick написа:Резултата от Нек ги казвам само на един приятел който играе.
До сега само 2 мача не са излез ли.
Но на скоро се случи нещо странно и той плати някой лев по колата си.
Така че има връщане на това което си взел.
Аз изхарчвам до стотинка всичко придобито от този експиримент за купони и не задържам нищо и до сега нямам проблем.
Може би това е начина да изхарчиш парите, няма значение за какво но да купиш или да направиш купон, да няма проблем с Нек.
Просто да не задържаш парите в себе си като Южени Гранде от едноименния роман.
Това е за сега.
AZA написа:Малко офтопик се пада , ама ...
1. Харченето на пари , както се изрази Ник , за купони и веселие , според разни религий е малко пътя към Ада ..
2. Ако тези пари се задържат за да се извърши добро дело , какво ли ще стане и няма ли малко преди да успееш да ви вложиш в това добро дело да се "случи нещо странно " и средствата, който си се сдобил и определил за нещо да отидат за "непредвидени разходи".
3. Дали Демоните имат дарбата да "виждат в бъдещето" на този на който помагат ... ?
Пак се извинявам за офтопика ...
А не мислиш ли , че те самите знаят какво ще направим ние , т.е. дали ща заложим и дали не в случая, и според това дават верни/неверни резултати ... т.е. дали всичко не е леко понагласено от тях.nick написа:Да демоните виждат всичко и в доста далечно бъдеще, това е им е работата.