какво да ти кажа ами според мен няма да си тръгне ако не дойде някои по-силен та да го изгони....
Много съм съгласен с теб - Отровната си е натворила големи поразии и дано да и са за урок за в бъдеще

. Любопитно ми е и защо е решила, че Драконите са в кръга на измислените същества - по добре да беше повикала тях - ако беше успяла да призове някой можеше да и е от полза и да научи наистина нещо съществено, без опасност от настоящите и неприятности

.
А ся си отвори пак кръга и си довърши ритуала докато не ти е изпил мозъка Mr. Green Трябва да го освободиш да си ходи.Каквото щеш измисли.
Това може да проработи, но може и да не проработи. Все пак Отровната - опитай и тоя начин, но при освобождаването/изгонването му се позови на Божиите имена - те имат повече сила отколкото си мислят хората ;). А след това продължавай да следиш за състоянието си поне 2 седмици. И много ми е любопитно и с Асмодей и Белиал ли постъпи по същия начин, по който и с Оливер? Ако е така по добре изпълни същата процедура и за тях. Те може и да не са дошли лично, но може да са изпратили и някой от по-низшите си слуги да ги заместят

.
И още нещо, което също е изключително важно - дай точния ритуал и начина на провеждането му - и дали си използвала Евокация или ИНвокация. Разликата, както се досещаш е съществена и може да влоши допълнително нещата ... И дано да си ги викала в Триъгълника... което в случая много ме съмнява ;).
Още нещо СЪЩЕСТВЕНО за гоетическите "демони" - когато ги извикаш за нещо, което е в спектъра им на действие, не забравяй да погледнеш и за останалите неща, за които действат защото те освен това, за което си ги извикала започват да работят и по другите си възможности обикновенно ;).