Могат да бъдат викани по всяко време на нужда ако се обърнете с правилните заклинания и знаци към тях имат различни имена и се появяват в различни форми.
Първия ГОМОРИ се явява като камила с златна корона на глава под негово подчинение са 26 легиона духове и дава знание за всички магически камъни и талисмани.
Втория е ЗАГАН и се явява в вида на огромен бик лил цар. Под негов контрол са 33 легиона духове и може да научи на тайните на морето.
Третия е СИТРИ той се явява под облика на огромен Княз, оправялава 60 легиона духове и може да научи на тайните на времето (климат).
Четвъртия образ е ЕЛИГОР той се явява в вида на червен човек с жлезна корона на главата, властва над 60 легиона духове дава знание за победа в война и за бъдещи конфликти.
Името на петия е ДУРСОН, появява се кто врана, разполага с 22 легиона, разкрива окултни тайни и събития от миналото.
Шестия е ВУАЛ формата му е тъмен облак и учи на всички древни езици.
Седмия е СОКОР явява се като бял дракон и подобрява финансовото положение.
Осмият е АЛГОР има вид на муха и разкрива всички тайни и да даде благоразположението на на много властни личности.
Деветият е СЕФОН , има вид на човек с зелено лице и притежава власта да казва каде са скрити съкровищата
Сесетия е ПАРТАС има вид на огромен лешояд и може да даде познание за треви и камъни, да те направи невидим и да възстанови облика ти.
Номер 11 е ГАМОР появява се като човек и може да те научи да се сдобиваш с милоста на велики особи и да разсее духове пазещи съкровище.
12 номер е УМБРА, появява се като великан и може по твоя заръка да пренесе пари от едно място на друго, и да пробуди любовта на жена която си пожелал
13ти номерт е АНАБОТ, приема облика на жълта жаба, може да те научи на изкуството на некромантия и да прогони досаждащи демони и да те заведе до странни и скрити неща.
Когато призоваването започнне се начертва тази емблема на земята:

И се обърнете към духа по следния начин:
ЕЗФАРЕС, ОЛЙАРАМ, ИРИОН-ЕСЙТИОН,
ЕРЙОНА, ОРЕА, ОРАСИМ, МОЗИМ!
С тези думи и в името на господаря ти ЙОГ-СОГХОТ
Аз изричам могъщото заклинание и те призовавам да се явиш, о (името на духът)
така че да ми помогнеш в час на нужда
Яви се! Заставям те с знака на Власта
(правите знака Вур)
ЕРЙОНА, ОРЕА, ОРАСИМ, МОЗИМ!
С тези думи и в името на господаря ти ЙОГ-СОГХОТ
Аз изричам могъщото заклинание и те призовавам да се явиш, о (името на духът)
така че да ми помогнеш в час на нужда
Яви се! Заставям те с знака на Власта
(правите знака Вур)
Тогава демона на дадената емблема се появява и изпълнява зададената му задача
Ако не появи мяташ една щипка от прахът Ибн-Гази и той е появява веднага.
Когато го прогонваш изтрии знака с меча Бразай и пройзнеси следните думи.
КАЛДУЛЕХ! ДАЛМАЛЕЙ! КАДАТ!
(и запечатай с знака Коф)
(и запечатай с знака Коф)
Ако духът появил се пред теб оказва да говори, трипъти разсечи въздуха с меча и произнеси.
АДРИКАНОРОМ ДМАСО!
и тогава езикът ще му се развърже и ще бъде принуден да дава правилни отговори.
П.С. не ме интересуват правописните грешки.

Мод: А мен ме, така че се старай да не се повтаря, особено многоточията.