Среща с 4-те природни стихии.

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот ¿ » 09 Дек 2007, 00:31

Здравейте, форумци. Бих искал да разбера преживяванията Ви от срещата с 4-те природни елемента(ако ги има такива наоколо). Всеки, който проявява интерес, е добре дошъл на дискусия. Благодаря.
Аватар
¿

Мнениеот Villy » 09 Дек 2007, 15:04

Има 1 упражнение за релакс Визуализация на поляна. Наистина много отпуска. Целта е да усетиш 5те елемента около себе си.
All woman, pure predator...
Аватар
Villy
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ¿ » 09 Дек 2007, 16:40

Нямах предвид тази медитация, но както и да е. Ще разкажа за срещата ми с Огъня.

Докато четох Книга на Тайните 1 на Ошо и проследявах астралния си двойник, в който се съдържаше инфо за нещата, които обяснява Ошо. Изстрелях се на такива големи нива, че по едно време главата ми се замая... не спираше да вибрира. И бяха нива, за които физическото ми тяло не бе подготвено. Легнах си, отпуснах се и се опитах да намаля вибрацията, но безуспешно. И тогава в един момент усетих леко изгаряне и ми се яви Огъня. Представи ми се официално и ми показа няколко демонстрации. Ама си беше здрава хурка! Едва не си опържих мозъка. Докато показваше демонстрациите си, след време от усещането на горене стигнах до усещането на изстиване(както и обратното: знаете, че ледът е толкова студен, та чак ви изгаря) и бях жив труп след това. Доста рисковано си беше... не препоръчвам на никого да скача в по-високите астрални нива, а още повече начинаещите. Сигурен съм, че някои от вас осъзнават цената на този скок.
Голям кеф ми беше с Водата, когато ми се представи в 2-3 нейни аспекта. С другите все още не съм се срещал. А вие?
Аватар
¿

Мнениеот Марио » 09 Дек 2007, 18:29

Хм, интересно... Аз лично на няколко пъти съм изпадал в дълбоки вибрации и съм потъвал на дълбоко, много дълбоко, но винаги се появяваше една пречка - страхът и неверието. В крайна сметка, всеки път излизах от състоянието. Убежденията, които човек сам си налага го ограничават единствено до техните рамки. Трябва да бъдат изтръгнати и заменени с такива, които му пасват и помагат в продължаването на пътя. Единствено на няколко пъти непринудено, без да го искам в състояние на полу-сън, полу-будно състояние успях да Излезна и да отида на друго място. Мога да го оприлича единствено на скъсване на локум, примигване и засмукване. Озовах се над някаква планина. Всичко беше прекалено ярко и живо, чуствах изумително осъзнат... По-късно се върнах в тялото си.

Няма много връзка с твоите преживявания освен изходната им точка. Ще кажеш ли по-точно какво правиш след предизвикването на тези вибрации?
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Rebonus » 13 Дек 2007, 01:20

Гледам да се успокоя максимално и да си охладя ума. Страхът е нещо нормално в точно такива преходи... твърде рисковани са, понеже етера може да остане заклещен м/у пространствата завинаги и няма измъкване. Наясно си какви капанчета има. Това може да стане и при преминаването на етера през портали, което е екстремно рисковано също... затова е доста по-добре да се влезе физически, а тези порталчета са строго охранявани от дракони... една опашка ти стига, за да получиш един хубав припадък.
Имах преживяване и със Сянката, но това се появи в сън. Бях на балкона... целият град беше сиви развалини и небето представляваше облаци със сиво-зелен отенък. Тялото ми беше разложено... плътта ми беше със сива на цвят, а лактите бяха с оголени кости. Гласът ми беше отвратителна ръмжаща гротеска... бях нито жив, нито мъртъв(кажи-речи undead). По едно време чувах гласа на някакъв си мой учител, защото тогава представлявах някакъв тъмен маг. Прибрах се в стаята си, тръгнах към коридора, за да проследя гласа... застанах и по едно време ме погълна Сянката. Разбрах, че гласа идва оттам и както седях усещах, че ме поглъща, поглъща, поглъща... като вакуум! Добре, че се събудих навреме. Бях се притиснал за слънчевия сплит, а всеки знае, че ако последва по-силен натиск там... играта свършва. Главата ми беше изтръпнала, както обичайно, поради липса на Е. Осъзнах, че бях отделил твърде много Е от чакрата.

Прощавайте за недоразумението, но аз съм въпросната персона, по-горе. Писах от акаунта на свой приятел. Извинявам се.
Аватар
Rebonus

Мнениеот Talic » 13 Дек 2007, 18:13

Доколкото чета тук, става въпрос за патувания извън тялото и астрал-а... Ако не сте прочели книгата: "Пътуване извън тялото" от Робърт Монро.. ще ви трябва много е полезна.. даже има специални 7 waves(музика от природата... мисля, че общото им времетраене е 24 4аса), с която релаксираща музика помага за по-лесното отделяне на астралното тяло от физическото...

Ако искате.. мога да ви дам линк и да си дръпнете, за да я четете ще ви помогне(на Бг е)
Живей така, че като умреш и дявола да ти запали свещ.
Аватар
Talic
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Villy » 13 Дек 2007, 23:17

Аз искам препоръки за всякаква добра литература, която обяснява как да контролираме астралното си тяло и прочие.
All woman, pure predator...
Аватар
Villy
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот n0angel0s » 14 Дек 2007, 19:21

Talic, дай линкчето.. :):):)

Благодаря!
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Talic » 14 Дек 2007, 21:07

http://talic.data.bg/Magic%20Books/monro.zip

Това е книгата на БГ е... за 7-те waves незнам каде ги търсите- ама знам, че са около 4-5 Гб(защото съм ги търсил и в 1 торент ги имаше ама неработеше торента и неможах ги дръпна) и мисля, че с тая книга вървят и waves, за да можете да имате резултат от цялата практика...

Аз лично не практикувам това нещо просто ми е интересно като материя... и за това знам тук-таме нещичко от хората занимаващи се изцяло с това...
О тях знам също, че 1-вия път когато се отделите от тяло е мн стряскащо защото усещането елекотяване и си виждате физическия труп лежат в сънно състояние.. нз но в приказките това се имаше г/д в предвид и докато сте в това състояние никой не трябва да докосва физическото тяло, защото може да стане инфекция... Така ще препоръчвам това ако го правите и се задълбочите - Правете го само тогава когато сте напълни спойни и знаете, че Нищо и Никой няма да ви безпокои...

П.П. Тези малки допълнения ги казвам, защото Шединко да не ме нагърчи и мене, като Енфорцес, че се дават неща и не се дава малко инфо от към сгафване на нещатата...

Айде със здраве...
Живей така, че като умреш и дявола да ти запали свещ.
Аватар
Talic
MagicGateBg Наблюдател

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор