Убийците и тяхната задача

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот AryanSun » 28 Сеп 2006, 18:14

Твърдението,че не могат да ти повлияят с магия,ако не вярваш
в нея,Марио,това просто не е така.Нерядко съм чувал и чел
изявления на най-различни хора,които са крайни рационалисти
какво им се случва.И обратно-може да си вярващ в окултното и
пак да не те хване никаква магия или влияние-без значение от
какво естество е..Номерът е да превключиш на "честотата" на
някаква друга реалност,парадигма,която не е от общоприетите
или често използваните.Такъв беше случаят с последователи на
Джой Ъф Сатан.А там самата система няма да ти позволи да напа
даш някой,който е вътре в системата.Тъпо,но факт(е,за някои
може и да е готино)-хем си тук,в този свят,хем енергиите ти са
някъде другаде.Или просто не резонират на честотите,които са
"общоприети" или които твоите агресори биха искали да използват.
На астрално ниво това се вижда...пардон,парадоксалното е,че
колкото и да се опитват да те открият,просто няма как да те видят
или усетят.Все едно не съществуваш в тази вселена.Доста интере
сен феномен...
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 28 Сеп 2006, 18:19

some_spirit и ти самият си се оплел в и ти незнаеш какво ;) Знаеш ли как го виждам Аз? Виждам как се луташ в момента в умствените си диарии и търсиш отговорите на въпросите си от някъде, от където няма да дойдат. Обикаляш в момента в един омагьосан кръг, от който трудно ще се измъкнеш. Парадигмата, която сега си създаваш не ти я препоръчвам.
Често срещано явление е, човек когато неразбира нещо да му даде име и да го издигне на пиедестал, смятайки че всичко зависи от него. Преди да тръгнеш да даваш обяснение на нещата с нещо "по-висше", идващо от и ти незнаеш къде, потърси ги в себе си.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 28 Сеп 2006, 18:26

AryanSun написа:Твърдението,че не могат да ти повлияят с магия,ако не вярваш
в нея,Марио,това просто не е така.Нерядко съм чувал и чел
изявления на най-различни хора,които са крайни рационалисти
какво им се случва.И обратно-може да си вярващ в окултното и
пак да не те хване никаква магия или влияние-без значение от
какво естество е..Номерът е да превключиш на "честотата" на
някаква друга реалност,парадигма,която не е от общоприетите
или често използваните.Такъв беше случаят с последователи на
Джой Ъф Сатан.А там самата система няма да ти позволи да напа
даш някой,който е вътре в системата.Тъпо,но факт(е,за някои
може и да е готино)-хем си тук,в този свят,хем енергиите ти са
някъде другаде.Или просто не резонират на честотите,които са
"общоприети" или които твоите агресори биха искали да използват.
На астрално ниво това се вижда...пардон,парадоксалното е,че
колкото и да се опитват да те открият,просто няма как да те видят
или усетят.Все едно не съществуваш в тази вселена.Доста интере
сен феномен...

Нямах точно това предвид :wink: Идеята ми беше как един окултист би могъл да се "заключи" в представата/вярата, че никой и нищо неможе да му въздейства "магически". Според мен това е възможно...
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот some_spirit » 28 Сеп 2006, 18:30

МАРИО не се лутам , ами се опитвам да ви кажа нещо да ви обясня ама явно не се получава, и това с предизвикатеството да ми се направи магия го направих защото знам как стоят нещата разбираш ли и знам че нищо не могат да ми направят и просто исках някой наистина да се опита да ми направи нещо и после като не стане нищо да се запитате защо не става, защо не работи магията, защото цялата тази работа покрай магийте си е постановка на оная Богинята е айде на висшите разуми. А пък иначе има си енергии ама те стават с това което сме ние дето ни е в главите с мисълта ни а не като направим един глупав пентаграм и целия тъп ритуал. Те - Богинята искат да ни държат постоянно в подчинение да се прави ритуал щото иначе нищо няма да стане и прочие ай стига толкова.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот some_spirit » 28 Сеп 2006, 18:36

Нямах точно това предвид :wink: Идеята ми беше как един окултист би могъл да се "заключи" в представата/вярата, че никой и нищо неможе да му въздейства "магически". Според мен това е възможно...[/quote]

Стига глупости ако си гледал филма X-Men , мисля че втора серия там имаше една машина дето Чарлз си слагаше едно нещо на главата и виждаше всички хора като едни енергии. Е тази Богиня горе долу по същия начин вижда хората и може да достига до хората, тя е по силна, говорим за телепатия не за някакви магически заключвания.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 28 Сеп 2006, 18:47

some_spirit, преди време една сутрин се събудих с мисълта, че трябва да прочета библията. Още на същия ден отидох до църквата и си купих една.
Едно нещо ми направи впечатление, ще го споделя с теб.
Преди да се опитваш да помагаш на другите хора, помогни на себе си.

Смятам спора за приключил.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот AryanSun » 28 Сеп 2006, 19:07

some_spirit написа:Нямах точно това предвид :wink: Идеята ми беше как един окултист би могъл да се "заключи" в представата/вярата, че никой и нищо неможе да му въздейства "магически". Според мен това е възможно...

Стига глупости ако си гледал филма X-Men , мисля че втора серия там имаше една машина дето Чарлз си слагаше едно нещо на главата и виждаше всички хора като едни енергии. Е тази Богиня горе долу по същия начин вижда хората и може да достига до хората, тя е по силна, говорим за телепатия не за някакви магически заключвания.[/quote]

Още един дето гледа много кино...
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот some_spirit » 28 Сеп 2006, 19:33

гледам че се занимавате с магии и с окултизъм и следователно повечето от вас би трябвало да вярват че като се повреди тялото на човек той не умира а негавата енергия продължава да съществува. И там тази енергия нали отива някъде във висшите светове. Е там според вас как комуникират помежду си и как се намират един друг сигурно се качват на метрото и отиват на гости на Първан. Или ще кажете че на земята нямало телепатия щото не е в висшите светове. И ся не съм аз смешния ами едно друго нещо ......
А пък за точно този филм той си е една доста голяма глупост но това което ви посочих пасваше много.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот wicca » 28 Сеп 2006, 21:30

В славянските народни поверия “вампир” означава мъртвец, излязъл от гроба, за да смуче кръв от живите хора. В кармическата медицина “енергийни вампири” се наричат тези хора, които съзнателно отнемат жизнените сили на жертвите си, станали техни донори.Отъждествяването на кръвта с душата е присъщо на много магически традиции сред древните народи, а представата за хората-кръвопийци дори и днес продължава да тревожи съзнанието ни.По правило след контакт с вампир възниква усещането за пълна загуба на жизнените сили и доброто настроение, а в душата се загнездва чувството на пустота, обида и пропиляно време. След като нанесе своя енергиен удар вампирът се успокоява, чертите на лицето му се отпускат, дори е възможно да започне да се смее. Вампирът се чувства пълноценен и доволен от себе си. Натрупалото се психическо напрежение и енергиен глад са изчезнали!Животът на вампира и отношението му към хората образно биха могли да се сравнят с един от законите на термодинамиката, според който процесите, произтичащи в затворена систвма, се стремят към равновесие, а за да се постигне то, е необходим приток на свежа енергия. Без нова, чиста енергия процесите в системата започват да затихват и умират.

Мога да извеждам още,но ще се задоволиш само с толкова мащабно доказване върху съществуването но вампирите и техните сили.Уика много извинявяй,че го написах вместо теб,но просто не устоях!some_spirit и другите невярвящи дано това ви е достатъчно!А и Cath това го копирах от книгите,които чета!Аз също чета много!Но ти явно НЕ!
Аватар
wicca

Мнениеот nordika » 29 Сеп 2006, 10:00

Абе, Хора , Вие на ясно ли сте, че колкото повече навлизаш в магията, толкова повече Тя те Учи Да НЕ Я ПОЛЗВАШ. Като някой те дразни защо ще го "Омагьосваш", кото просто отиваш и му прасваш един и всичко е чисто и ясно.Ако има какъвто и да е ДРУГ начин за решаването на проблемите, пробваш ВСИЧКО ДРУГО но не и магията, тя не извира просто така от въздуха или от разни Висши духове, дето работата им е да хвърчат по разни задачи дето им поставяте от сорта "Ония ме обиди иди и го затрий"..
Аватар
nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 29 Сеп 2006, 16:02

nordika написа:Абе, Хора , Вие на ясно ли сте, че колкото повече навлизаш в магията, толкова повече Тя те Учи Да НЕ Я ПОЛЗВАШ. Като някой те дразни защо ще го "Омагьосваш", кото просто отиваш и му прасваш един и всичко е чисто и ясно.Ако има какъвто и да е ДРУГ начин за решаването на проблемите, пробваш ВСИЧКО ДРУГО но не и магията, тя не извира просто така от въздуха или от разни Висши духове, дето работата им е да хвърчат по разни задачи дето им поставяте от сорта "Ония ме обиди иди и го затрий"..

Много добре го каза nordika, само ще доуточня думите ти - магията (ако я изучиш достатъчно добре) не че те учи да не я ползваш, а просто не ти се налага да правиш ритуали, да подреждаш неща в магически кръг и т.н. - ДОСТАТЪЧНО Е САМО да ПОИСКАШ и всичко ще се реализира на секундата...
А колкото до това да накажеш някой - това е въпрос на самоконтрол, защото понякога се получават и смъртни случаи, ако прекалено много се вбесим и поискаме да накажем някого...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот some_spirit » 29 Сеп 2006, 16:28

"ДОСТАТЪЧНО Е САМО да ПОИСКАШ и всичко ще се реализира на секундата" - Wizard ако това беше вярно досега да сте направили така че човешкият свят да стане едно по-приятно място за съществуване а както си гледам какъв е светът в момента, май никой нищо не е правил по въпроса.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 29 Сеп 2006, 16:50

some_spirit написа:"ДОСТАТЪЧНО Е САМО да ПОИСКАШ и всичко ще се реализира на секундата" - Wizard ако това беше вярно досега да сте направили така че човешкият свят да стане едно по-приятно място за съществуване а както си гледам какъв е светът в момента, май никой нищо не е правил по въпроса.

Ти си бил пълен идиот бе :mrgreen:

Човек сам гради своята истина, не го забравяй.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 29 Сеп 2006, 18:32

AryanSun е прав. Аз мисля че скиптицизма е полезен до някъде за нас , но постоянно някой да отхвърля нещо което "ние" признаваме в този форум е глупаво . Просто те са видяли неща които ти SOME_SPIRIT не си видял или усетил . . . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот alistar » 29 Сеп 2006, 19:38

some_spirit
наистина не прекалявай... Ако твоето мнение не съвпада,това не е повод да се "издразваме "нали? Иаз не винаги съм съгласен с чуждото мнение,но уважам всеки,със своя гледна точка... Не търпя само глупоста,а ти явно не си глупак,за това поведението ти ми е непонятно...По-скоро си мисля за лични проблеми,които вкарваш във форума...Дано да не е така...Бъди здрав! /Аз ПОЗНАВАМ енергиен вампир/,но не смятам да ти навирам в носа тоя си опит,просто знам,че го/ги има! " Живей за себе си и остави другите да живеят" Не налагам на никого моите истини,те са истини единствено за мен-ако има съвпадения и у други,това не ги прави по-истински или обратното:по-неистини,както вече казах-те са мои!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот some_spirit » 29 Сеп 2006, 21:07

явно не четете както трябва или нещо доста съм ви подразнил, защото само в един пост в тази тема съм написал че няма енергийни вампири, после бях обвинен че не познавам енергийте и цялата тема се смени коренно.
После видях че nordika иска да ми прасне един, ама си замълчах, явно доста съм я ядосал. Марио изобщо не е разбрал какво съм написал, щом ми е изтъпанил тъпата мисъл за личната истина и за ИСТИНСКАТА ИСТИНА.
А пък какво е енергиен вампир, ще ви го напиша накратко, защото иначе ще е много дълго. Вампира е една кукла която се управлява от кукловода. Вампира наистина усеща уж как тегли енергия и там другите неща , как я връща или как на жертвата й прималява, само че това му се прави като негови вътрешни усещания от кукловода. И кукловода може много лесно да накара жертвата на вампира уж да усети енергиен глад и неразположение. А пък кой е кукловада е там питайте Богинята как са се разпредели те.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот wicca » 29 Сеп 2006, 21:25

some_spirit ти наистина имаш голям проблем!Един от главните закони на Богинята е "Прави каквото искаш!Не наранявай!"Не мисля,че Богинята ще си играе с нечий живот!Но както каза alistar трябва да уважаваме мнението на другите и за това аз ще уважа твоето мнение.
Аватар
wicca

Мнениеот some_spirit » 29 Сеп 2006, 21:39

ами тъй като гледамима доста последователи на Богинята,някои контактуват с нея,правят се магии,сънуват се неща пратени от нея ами тя тази Богиня как гледа на вас като почти съм сигурен че сред тези последователи има и такива които си похапват и месо. А доколкото разбрах първия закон на Богинята е Не наранявай. Нещо не се връзва тя да се грижи за такива същества които избиват по низшите от тях и ги използват за храна.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 29 Сеп 2006, 21:39

Марио изобщо не е разбрал какво съм написал, щом ми е изтъпанил тъпата мисъл за личната истина и за ИСТИНСКАТА ИСТИНА.

Това което ме кара да търся е, че често се съмнявам еднакво както в собствените си мисли, така и в тези на другите.
Честно казано обаче, ще съм много радостен, ако чуя коя за теб е "истинската истина" ?
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот some_spirit » 29 Сеп 2006, 21:47

ами явно малко си чел окултни глупости. Всеки ччовек възприема околния свят със собственото си съзнание и поради това има някои разлики между отделните хора. А всъщност това което си съществувало около нас никой не можел тояно да каже какво е но то си съществува някак си неизменно независимо кой как го възприемал. И после следват едни разсъждение да не се опитваме да разбираме света който е около нас щото видители всеки си е ограничен от неговото си съзнание и оттук следвало че е много трудно да разбера какво всъщност ни заобикаля каква е ИСТИНСКАТА действителност.

Виж какви си написал: Човек сам гради своята истина, не го забравяй.

Наистина човек всичко прави сам през живота си, нали мисли, достига до някой виждания, обаче това което той гради не е само негова истина, защото винаги можеш да попиташ другите какво мислят по даден въпрос и да се види кой какво мисли. И когато човек си изгради някакъв мироглед за света той не е само негов защото много неща ще ги намериш и в други хора макар с доста разлики. Когато двама човека видят една кола и двамата казват това е кола, къде остава само твоята истина, ай сега не ме карай да напиша какво значи всъщност това изречение - че Човек сам гради своята истина
И сега се върни на вначалото дето писах за ИСТИНСКАТА действителност и направи връзката.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

ПредишнаСледваща

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор