Убийците и тяхната задача

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот Марио » 29 Сеп 2006, 22:06

ами явно малко си чел окултни глупости. Всеки ччовек възприема околния свят със собственото си съзнание и поради това има някои разлики между отделните хора. А всъщност това което си съществувало около нас никой не можел тояно да каже какво е но то си съществува някак си неизменно независимо кой как го възприемал. И после следват едни разсъждение да не се опитваме да разбираме света който е около нас щото видители всеки си е ограничен от неговото си съзнание и оттук следвало че е много трудно да разбера какво всъщност ни заобикаля каква е ИСТИНСКАТА действителност.

Най-накрая да прочета нещо смислено от теб, браво :) Няма какво повече да добавя по това, напълно правилно.

Виж какви си написал: Човек сам гради своята истина, не го забравяй.

Изваждаш ми думите от контекста. Това го написах по повод казаното по-горе от теб -
"ДОСТАТЪЧНО Е САМО да ПОИСКАШ и всичко ще се реализира на секундата" - Wizard ако това беше вярно досега да сте направили така че човешкият свят да стане едно по-приятно място за съществуване а както си гледам какъв е светът в момента, май никой нищо не е правил по въпроса.

Отделният индивид както и ти каза възприема света през собствените си очи, пречупвайки го през призмата на собственият си ум, което води до изкривяване на действителността. Това, което каза ти по повод "магията", немислиш ли че пак е едно ограничено мнение, пречупено през твоите предрасъдъци и предварително изграденото мнение. Както казах, това е Твоята истина, която сам си си изградил. :)
Сега надявам се, че ме разбра ;))))
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот wicca » 29 Сеп 2006, 23:14

some_spirit има обаче нещо,за което не мислиш-Че може Уиканите да ядат месо,защото преди това животното е било убито от някой друг!Така че в този случай грешиш!
Аватар
wicca

Мнениеот treskea » 30 Сеп 2006, 08:24

some_spirit що не престанеш вече с тия тъпи изказвания относно Бога и Богинята,и като не вярваш нито в тях нито в магията,кво правиш тука се питам.Забелязала съм,че и в доста други теми ги наричаш ОНЕЯ ТАМ ДЕТО ВЯРВАТЕ В ТЯХ.Научи се на малко уважение към останалите и недей да отричаш нещо,което не поэнаваш.
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nordika » 30 Сеп 2006, 11:47

После видях че nordika иска да ми прасне един, ама си замълчах, явно доста съм я ядосал. НЕ НЕ НЕ и ти не четеш правилно. Нямах предвид теб, визирах онези хора , които бързат да използват Магията за щяло и нещяло. В случая с Uikа, говори за някакви "Момичета - Демони", а откъде да сме сигурни , че някоя просто не го е отрязала и бърза да обвинява /тука разбирам подигравателното ти отношение/, той така и не каза подробности. Но ако наистина има нужда от помощ. Преди всичко хората в този форум са търпеливи и ДОБРОЖЕЛАТЕЛНИ, а ти защо бързаш да се гневиш и да фабрикуваш врагове. Хората казват да съдиш човек не по приятелите му, а по враговете му, защо искаш врагове. Аз нито мога , нито искам да ти праскам един или колкото там бройка беше, не ме ядосваш, интригуваш ме.Uika просто иска да не предпази с информациата, която споделя. Сам казваш, че истината всеки сам си я гради. Моляте сподели за твоите архитектурни идеи. icon_blowkiss
Аватар
nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот uika » 30 Сеп 2006, 12:09

nordika,аз съм момиче така че това е просто една информация.wicca няма нищо аз щях да напиша същото все пак тази книга от която си го копнала е много обемна като информация! 8)
Аватар
uika

Мнениеот some_spirit » 30 Сеп 2006, 14:02

до Марио i norrdika за истината дето всеки сам сия градял, не забелязахте ли как съм почнал - "малко си чел окултни глупости" и след това бях написал "видители околният свят не може да бъде разбран", ами много ясно че не съм съгласен с това, защото околният свят може да бъде разбран.

А пък тези от Уика май и те нещо съвсем нещо на са наред с разума си, нали щом те нне са го убивали животното можели да го ядат, или по онази поговорка не е луд този дето яде зелника ами този дето му дава зелето. Ами тогава правим една магия нали вия я можете и изчезват всички касапи, ловци, колячи и др. подобни и какво става Уика щели да спрат да ядат месо. Сега тези Уика не се ли замислят как те го имат това месо намасата си, ами някой трябва да убие животното, няма значение кой го убива. Така че тази тяхна философия защо ядели месо е една дървена философия. Нали Уика колко близо били до природата и начина им на живот.

И никой не отговорил на това: "А доколкото разбрах първия закон на Богинята е Не наранявай. Нещо не се връзва тя да се грижи за такива същества които избиват по низшите от тях и ги използват за храна. "
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nordika » 30 Сеп 2006, 14:26

Uika просто иска да нИ предпази с информациата, която споделя,моля за извинение.Иначе Uika незнам за каква книга говориш, въобще нещо трудно те разбирам. Извинявай за местоимението, но хипотетично има и такива случаи.
Аватар
nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот some_spirit » 30 Сеп 2006, 14:49

nordika , аз явно пиша на патагонски, беше написано че Уика ядяли месото щото.......
Ето ти ги Уиканите:http://www.religioustolerance.org/witchcra.htm
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот wicca » 30 Сеп 2006, 17:53

Става на въпрос за книгата "Енергиините вампири".Много интересна книга според мен!
Аватар
wicca

Мнениеот some_spirit » 02 Окт 2006, 20:17

Какво става бях дал обява че чакам някой да ми изпрати някоя магия, независимо каква е, важното е аз да я усетя.Да това беше на 28.08.2006 , днеска сме 02.09.2006 ефект никакъв. Е какво да се прави така и ще бъде. Чакам достойни магьосници да отговорят на предизвикатеството.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 02 Окт 2006, 20:30

some_spirit написа:Какво става бях дал обява че чакам някой да ми изпрати някоя магия, независимо каква е, важното е аз да я усетя.Да това беше на 28.08.2006 , днеска сме 02.09.2006 ефект никакъв. Е какво да се прави така и ще бъде. Чакам достойни магьосници да отговорят на предизвикатеството.

Та това си е жива покана от рода :дайте си енергията да ви я
изсмуча.Стари вампирски изтъркани номерца.Никой няма да си
губи времето с теб.Що се смяташ за толкова значим,не е ясно.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот some_spirit » 02 Окт 2006, 20:45

не мислиш ли че се опитваш да отбегнеш предизвикателството ми, технично по тангентата. Заначи искаш да кажеш понеже аз понеже съм бил вампир и ти като ми пратиш някаква енергия да ми въздейства и аз съм щял да си я погълна в моето съзнание и да я използвам. Е нали вашата магия трябва да е силна и да ми въздейства пък то излиза че аз съм по силен от магическата ви енергия която ми изпращате и даже я трансформирам в моя. На мен цялата тази постановка ми звучи доста глупаво, защото реално нищо не можеш да изпратиш до мен, технически причини колкото щеш.
Имаш ли представа изобщо какво представлява тази енергия дето уж я изстрелваш към мен, да не говорим как казваш на енергията къде да ме намери. Намирането става чрез телепатия а пък тъй като гледам на какво ниво е телепатията във форумците, няма как да стане.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот wicca » 02 Окт 2006, 21:29

нивото на много форумци тук е високо но това не значи че трябва да убиваме,разболяваме или дори урочасваме някого!ще изглеждаме по-зли и от най-злите сатанисти!не мисля и че някой тук ще си хаби силите и енергията за такива предизвикателства!тук става дума за едно-усъвършенстване!а не вреда!но ти обичаш да се зеяждаш с хората тук така че може и сам да го виждаш но просто искаш да се забавляваш!
Аватар
wicca

Мнениеот WandaBlenda » 02 Окт 2006, 21:48

some_spirit предлагам ти да постъпиш иначе.Открий си една тема- енергийни атаки.В нея периодично можеш да обявяваш никовете на хора ,които си набелязал за експериментиране.И ако поне 3-ма души се оплачат в последствие от главобол,зъбобол,колики или общо неразположение в деня на атаката, всички ние ще склоним глава пред магическата ти мощ :wink:
Аз ли4но ще продължавам да те смятам за Салиери до доказване на противното :roll:
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 02 Окт 2006, 21:57

some_spirit написа:не мислиш ли че се опитваш да отбегнеш предизвикателството ми, технично по тангентата. Заначи искаш да кажеш понеже аз понеже съм бил вампир и ти като ми пратиш някаква енергия да ми въздейства и аз съм щял да си я погълна в моето съзнание и да я използвам. Е нали вашата магия трябва да е силна и да ми въздейства пък то излиза че аз съм по силен от магическата ви енергия която ми изпращате и даже я трансформирам в моя. На мен цялата тази постановка ми звучи доста глупаво, защото реално нищо не можеш да изпратиш до мен, технически причини колкото щеш.
Имаш ли представа изобщо какво представлява тази енергия дето уж я изстрелваш към мен, да не говорим как казваш на енергията къде да ме намери. Намирането става чрез телепатия а пък тъй като гледам на какво ниво е телепатията във форумците, няма как да стане.

Не,не си по-силен,но ако изразходя енергия по теб каква ще ми
е ползата?Енергията е ценна все пак,а и човек се бие с достоен
противник.Да те нападна,означава,че не уважавам себе си.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот some_spirit » 03 Окт 2006, 12:07

аз бях написал някой да ми някаква магия независимо каква е , по-горе с големи букви. Нали знаете онези екстрасенси дето движат ръцете си около главата на човек и той започва да усеща една топлота и му става хубава на главата и се ччувства много добре. Пратете ми нещо такова, целта е да се установи че това дето ми го пращате наистина достига до мен.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DaRk_AnGeL » 10 Окт 2006, 17:06

Да определено си попрекалил със сериалите и на мен много ми допада Сара Мешел Гелар ама айде моля ти се...
И к`ви са тия глупости които дрънкаш ти май наистина имаш нужда от не малко чист4 виздух и явно като малък са те държали с надолу главата ако е така сподели всички ще те разберем icon_eusa_dance
Аватар
DaRk_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот revan » 10 Окт 2006, 17:17

Темата одавна приключи
Аватар
revan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Piper » 24 Сеп 2007, 15:34

uika написа:Всички си мислим ,че всъщност убийци и вампири не съществуват!Защото не искаме да погледнем истината в очите.Страх ни е от това , което може да научим .Но те съществуват и това не е никаква шега.По принцип това са млади момичета , които изглеждат само леко напрегнати , но вътрешно само те си знаят кои са.Доказано е , че нощните убийства са намалели частично,откакто е направено заклинание при смъртта на едната убийца да се ражда друга.От хилядолетия ги има тези момичета,макар че никой не е чувал за тях.След магията,която е променила съществуването на хората(магия , която е направила така , че да се раждат убийци)нищо не е така , както е било преди.Знам какво си мислите и аз си мислех така , когато ми разказаха това.Докато не видях с очите си.Животът ми се промени.Нощем стават необясними неща , които полицията се опитва да прикрие.Но аз ги знам и ви ги казвам.Внимавайте в тъмното да не ви ухапят.Но какво ви говоря , след като прочетете това сами ще ги видите.Дори в дискотеките , лицата , които виждате не са на хора. Не , те са полухора , хора без души.Огледайте се , отворете си очите и сами ще видите.

Мила аз вярвам,че има вампири ама не такива,като от серяла Бъфи убийцата на вампири,защото като прочетох това което си написала все едно четях пилотния епизод на сериала.(сериалчето е яко само,че нищо от него не е такова каквото наистина е говоря за вампирите и демоните които са вътре може да съществуват в реалният живот но няма да имат такъв вид)
Аватар
Piper

Мнениеот Eleonora » 25 Сеп 2007, 03:48

Хаха - тази тема е направо вдъхновяваща, не бях чела подобно нещо тук - обикновено темите имат сериозен характер. Дали някое момиче патрулира на Бакърена фабрика или на Малашевските всяка нощ...
Там обикновено има само крадци на карамфили, но и те са си страшни... Може някой да мине за герой от сериала...

пп: Иначе на мен ми е забавно това сериалче, гледам го често...
Аватар
Eleonora
MagicGateBg Наблюдател

ПредишнаСледваща

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор