Ритуал за здраве.

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот runner413 » 24 Окт 2007, 09:28

Нужни са ви:
снимка на обекта на магията
две зелени свещи
един дълъг зелен конец(връв , въже)
малка урна(няма значение от материала от които е изработена)
и вашият ритуален жезъл/кама/нож
Ритуала:
Вземете зеления конец и вържете двата му края.Направете кръг от него.Вземете своя жезъл и очертаите с него кръгът направен с въжето , като визуализирате как върхът на камата свети и излъчва енергия.След това в кръгът поставете снимката а пред нея урната , като в нея сложите дарове към Боговете(хляб , сол , захар , масло).От двете страни на урната поставете двете зелени свещи и ги запалете.Измислете молитва към Боговете , вземете урната с даровете вдигнете я нагоре и повторете няколко пъти молитвата която сте измислили.До вас може и да има чаша с червено вино с което да вдигнете тост в чест на Бговете.Оставете свещите да изгорят до край.След това оставете урната с даровете да престои една нощ пред снимката.На следващия ден заровете това което е останало в урната в гората по възможност под някои дъб.
Тъй като това е един от първите ритуали които създавам сам приемам вашите мнения , препоръки и критики.:)
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Gebo » 24 Окт 2007, 09:52

не е ли нормално като при всеки ритуал за здраве да се попита лекувания или не? О-о
ако си го създал сам- браво,изглежда работещ, би ли обяснил обаче по-подробно символиката, може да е от полза на много народ такава информация!
Аватар
Gebo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 24 Окт 2007, 09:55

Символиката на кое по-точно?
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Gebo » 24 Окт 2007, 10:05

като цяло имам предвид...защо си решил конеца да се връзва на кръгче защо е зелен ?
бтв...освен сника работи и косми и всички симпатични на човека неща нали?
Аватар
Gebo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 24 Окт 2007, 11:52

Зелен конец защото за мен зеленото символизира здравето и дълголетието.(Ако ти свърваш здравето със синия цвят например , използвай сини свещи и конец)
А кръгът-това е взаимствано от отварянето на кръгът(камата го подсказва)
А за смимката-може да се добави коса или предмет който принадлежи на човека.
Дъбът-символизира дълголетието.
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот KAT » 24 Окт 2007, 12:20

да не ви отчайвам, но това горното няма да ви помогне да си подобрите здравето, защото най-елементарното е че не знаете всъщност на какво се дължи добро здраве, а целия ритуал е тъпизъм измислен от някви "богове".
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 24 Окт 2007, 12:26

Оххх!Извинявай забравих че и здравето ни го изпращат духовете ти!!!:):):)
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот avanabil » 24 Окт 2007, 12:38

runner413 написа:Нужни са ви:
снимка на обекта на магията
две зелени свещи
един дълъг зелен конец(връв , въже)
малка урна(няма значение от материала от които е изработена)
и вашият ритуален жезъл/кама/нож
Ритуала:
Вземете зеления конец и вържете двата му края.Направете кръг от него.Вземете своя жезъл и очертаите с него кръгът направен с въжето , като визуализирате как върхът на камата свети и излъчва енергия.След това в кръгът поставете снимката а пред нея урната , като в нея сложите дарове към Боговете(хляб , сол , захар , масло).От двете страни на урната поставете двете зелени свещи и ги запалете.Измислете молитва към Боговете , вземете урната с даровете вдигнете я нагоре и повторете няколко пъти молитвата която сте измислили.До вас може и да има чаша с червено вино с което да вдигнете тост в чест на Бговете.Оставете свещите да изгорят до край.След това оставете урната с даровете да престои една нощ пред снимката.На следващия ден заровете това което е останало в урната в гората по възможност под някои дъб.
Тъй като това е един от първите ритуали които създавам сам приемам вашите мнения , препоръки и критики.:)

Много интересен ритуал :)) Аз лично бих добавила вътре в кръга още една урна или някакъв съд, пълен с орехови, дафинови листа, здравец и жен шен и вътре бих сложила снимката на този, който се нуждае от лечение. Това са билките, символизиращи здраве, лечение и сила. Е, има и други, но аз предпочетох тези :))) И при по-тежки заболявания сигурно и даровете към боговете трябва да се "преосмислят". Поне така мисля. Ти какво ще кажеш?
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот KAT » 24 Окт 2007, 12:43

runner413 - нямах предвид че духовете ни изпращат здравето макар че могат и на това да влияят, имах предвид че например една стомата да е с добро качество се знае какъва трябва да е структурата на метала, а вие не знаете какво трябва да се направи за да се подобри здравето на човек, какво трябва да се промени в организма му на човек.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 24 Окт 2007, 12:45

Както казах приемам критики и предложения,така че информацията която сподели е добре дошла!А относно даровете това което съм дал е пример за това което може да се сложи.Естествено е ако заболяването е по-сериозно даровете да са по-обилни и подбрани.:)
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот runner413 » 24 Окт 2007, 16:56

не е ли нормално като при всеки ритуал за здраве да се попита лекувания или не? О-о

Извинявай , но забравих да питам какво точно искаш да питаш че не разбрах!?:
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Gebo » 24 Окт 2007, 20:45

чувал съм (че и чел ,но аз на книги вера нямам) ,че при ритуал за здраве се иска съгласие на лекувания!...също така че и без съгласие минава ,но трябва да си доста по-способен.

хубав е ритуала! :)...но може ли да възразя ,че си го създал защото знам такъв ритуал... :)
Аватар
Gebo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 24 Окт 2007, 20:50

чувал съм (че и чел ,но аз на книги вера нямам) ,че при ритуал за здраве се иска съгласие на лекувания!...също така че и без съгласие минава ,но трябва да си доста по-способен.

Ами аз до сега не съм чувал за такова нещо , но знае ли човек...
А за ритуала може и да ти се струва познат защото е изграден на базата на няколко други ритуала.Ако нямаш нищо против постни тук ритуала които знаеш...:)
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот runner413 » 24 Окт 2007, 20:53

.........не заради друго ами просто искам да разбера на базата на какво ме обвиняваш в "кражба" и "плагиятство"!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот The_Last_Angel » 24 Окт 2007, 21:03

Прав е Gebo ти крадеш! Открадна ми сърцето :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

По темата: Ритуалът е добър. Ще го опитам.
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Gebo » 24 Окт 2007, 21:10

днес споделих с един доста ...информиран човек ритуала ,но понеже паметта ми не е на висота го разказах в общи линии...конец ,оръжие, урна ,дарове, снимка, кръгче и така...и тя ми каза че знае такъв ритуал...за здраве...затова така реагирах...ако държиш утре ще ти постна точния ритуал!
Аватар
Gebo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 24 Окт 2007, 21:11

По темата: Ритуалът е добър. Ще го опитам.

Ако искаш можеш да добавиш и нещата които сподели avanabil.Така ритуала ще стане по-ползотворен..
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот runner413 » 24 Окт 2007, 21:35

Гебо няма смисъл да се доказвам пред теб!Аз сглобих ритуала и нищо не променя този факт!(казвам "сглобих" защото е комбинация от няколко различни ритуала ,ако все-още не си забелязал)
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Gebo » 24 Окт 2007, 21:40

не съм отрекъл...много често се случва да се преоткрие нещо...не съм те опрекнал в кражба просто споделих ,че знам такъв...и не съм искал да ми се доказваш...
Аватар
Gebo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 24 Окт 2007, 21:45

Както вече казах ритуалите с подобна цел са много сходни....
Аватар
runner413
Модератор

Следваща

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор