Молба за помощ

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот MagdalenaD » 30 Сеп 2008, 13:37

Проблема е голям и сложен за обяснение и няма да се впускам в подробности но се нуждая от помощ относно това как да повлиая на определено събитие което е разрешението на проблема да се случи по бързо много лошо съм притисната откъм време и ако нещата не се оправят преди определена дата после ще е фатално
Срещнах такава тема във форума но нямаше конкретни инструкции за обред или заклинание или нещо друго което да ми помогне да насоча повече енергия за по бързото привличане на обстоятелства решаващи проблема
Молбата ми е ако някои знае конкретни обреди или заклинания
нещо друго което да ми помогне да насоча повече енергия за по бързото привличане на обстоятелства решаващи проблема моля да ми помогне ако иска може и да ми прати имеил на mscruble@yahoo.com ще ми спаси живота в буквалния смисъл
Пробвах вече със визуализация и влияние на подсъзнанието но много бавно вървя напред а времето ми изтича ситуацията е екстремна
моля за помощ вече сили не ми останаха не знам къде ще му излезе края
Аватар
MagdalenaD

Мнениеот Nemezius » 30 Сеп 2008, 16:01

Яяя, колко сме взискателни- на мейл, че да не си играем да отваряме отново форума.. и то наготово- без да сме прегледали какво има на форума и т.н.... И все пак ето нещо, което може да свърши работа:

http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?t=3452

Един съвет, МагдаленаД: Да беше потърсила и сама- тази тема е първата в раздела за ритуали ;)
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот MagdalenaD » 30 Сеп 2008, 21:27

Прочела сам всичко в раздела за ритуали а това което ми пращаш вече го направих въпроса ми не е за късмет а за пряко въздеиствие върху деиствителноста има такава тема в раздела за магии прочетах я подробно но там само са споменати методи не са описани зе това питам за повече информация търся навсякаде в интернет но може и да пропускам нещо
Аватар
MagdalenaD

Мнениеот ekaya » 01 Окт 2008, 08:11

Магдалена Д, така зададен въпросът ти не предполага коректен отговор.
Всичко, което ще ти се каже или ще е твърде общо и абстрактно и няма да ти свърши работа, или ще е конкретно, но няма да е относимо към проблема ти.

Сега да се опитаме да разберем какво искаш ти, като се абстрахираме от тонът ти.
1. Нещо на момента, ако може за вчера.
2. Нещо за много сериозен и сложен проблем, които е толкова важен, сериозен и сложен, че не го обясняваш, за да не се впускаш в подробности.
3. Нещо, свързано с това, което си правила преди (магическо или не, но предприето от теб) – също неизвестно какво.
4. Нещо да катализира процеса, да ускори събитията, които ти искаш да се случат – също неизвестно какви.

Да преброим неизвестните:
Проблем – неизвестен
Магическо (немагическо) действие за решаването му – неизвестно
Цел и търсен резултат – неизвестни
Катализаторът ти ще е обусловен от всяко едно от горните неща в една или друга степен.

Ето и сега нещо общо по въпросът ти:
Магията намира естествени пътища, проправя си път през местата с най-малко съпротивление; за различните магии е нужно различно време за постигане на резултата – някои стават буквално за дни, а на други е нужен поне месец (зависи от магията, целта, ритуала и т.н.).
Ускоряването на резултатите може дастане само ad hoc.
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ludvig » 01 Окт 2008, 15:57

tc tc екая като зачекна хронологически параметри за м магията аз ако пожелая и направя магия да стана милионер за колко време ще стане ситуацията
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ekaya » 02 Окт 2008, 07:25

Лудвиг, проблемът ти при тази магия няма да е времето, а в това, което си готов да дадеш и това, което ще ти бъде взето. При всеки индивидуален случай, ще е различно; при някои времето може на практика да съвпада, но това ще са дължи на близкото положение в изначалността и пътя на магията, заложени и “предипределени” при извършването на магическото влияние.

При магията винаги се изхожда от проблема, от това, което сме си поставили за цел. Съставя се план, нещата се обмислят, защото постигането на целта може да изисква извършването на един или повече магически ритуала и действия.

Дали има ритуал “да бъдеш милионер” - да има такъв. Това обаче е практика, която в най-добрия случай продължава 3 месеца – извършването й, има 3 етапа и доста допълнителна магическа работа, свързана с “нагаждането” на съществуващото към конкретния случай. Тази практика не е безплатна, малко хора биха се наели да платят такава цена.

Да се върнем към времето, магията и обусловеността й от него…
По сложните ситуации, които изискват влияние върху повече от едно обстоятелства, ще отнемат повече време, минимум месец, както казах, защото магията намира естествени пътища по пролуките на най-малкото съпротивление на действителността. Пак подчертавам, зависи от много неща и май не веднъж ги изброих. Влиянието е деликатна материя, касае се за вид манипулация – магическа или не, тя следва да бъде извършена, като се държи сметка за изходната позиция, за преходния етап, за резултата и възможните му форми. Магията не е да палнеш свещ, благовоние и да сложиш сигил или пентакъл на олтара и да кажеш “стихотворение” – всичко е свързано едно с друго, всяко съответствие в ритуала е определен символ, насочен към определено влияние.
Лудвиг, нали знаеш до какво води една изгоряла крушка във веригата от 10 такива, е и при магията е така, не наредиш ли правилно енергийната верига – няма ток и нищо не свети.

Има магии и техники, при които още с извършването им може да бъде заложен срок, има случай, в които, ако дадеш срок, то трябва да вържеш по определен начин изпълнителя (при гоетичните например си имат начин да го направиш).
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ludvig » 05 Окт 2008, 09:38

Еми Екая постваи я тази практика и нека всеки я пробва ако разбира се има желание а пък разбирането за ефекта ще доиде с последствията :))
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор