Имам нужда от помощ

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот revenge » 15 Окт 2008, 09:56

Здравейте,преди да продължа искам да уточня,че преди да се обърна към вас за помощ прочетох всичко в форума относно въпроса които ме касае.Искам да си направя силна защита против магии,и всякакъв род вмешателства,от форума прочетох всевъзможни начини (заклинания,талисмани,сол и т.н.).Интересува ме може ли да си направя някаква комплексна защита,която да е наистина силна и каква? :?
Аватар
revenge

Мнениеот Nemezius » 15 Окт 2008, 10:37

Е, явно не си прочел/-а всичко, което сме написали. Няма универсална защита, а и за начинаещ не е никак лесно да изгради НАИСТИНА силна защита, която да противодейства на всичко, което може да се причини (не)умишлено.
Дал съм в една от темите линк към една книжка, която можеш да прочетеш и да си изградиш относително добри защити- "Магия и психическа самозащита"
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот rain » 15 Окт 2008, 11:24

revenge написа:Интересува ме може ли да си направя някаква комплексна защита,която да е наистина силна и каква? :?

Може, но ако нямаш достатъчно опит, няма да е толкова силна. Както и преди сме дъвкали по темите,
универсални ритуали няма, но съществуват достатъчно добри, роля за което оказва и личната сила на
оператора. В народните традиции има ритуали за целогодишна или доживотна защита, някои се правят
на слънцестоене, други с участието на гробище и помощ от мъртъвци, а някои и според мен най-добри
прехвърлят насочената атаката към "обект" нарочен от оператора, било животно или друг човек.
В различни магически традиции, било езически, шамански и т.н. с работата и почитането на божества и
духове се създава силна защита, особено ако си под егидата и закрилата им. В арабско-турската магия
има всевъзможни методи срещу черни магии и атаки, било муски, талисмани, молитви и други ритуали,
които, ако са направени както трябва са изключително силни. В християнството например при кръщенето
се създава връзка, за която се вярва, че има защитни функции от по-дребни негативни атаки. Отделно, че
има и различни методи с четене на молитви, палене на свещи и други християнски обреди (за по-вярващите).
Няма нужда да изброявам и останалите всевъзможни методики, било с талисмани, амулети, моджота,
заклинания, ритуали и т.н. За енергиина защита, също е говорено много, а на пазара се предлагат поне на
тази тематика много литература. Така че изборът е твой към какво ще се насочиш.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот revenge » 15 Окт 2008, 21:26

Благодаря ви за информацията icon_occasion
Аватар
revenge

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор