Неправилна медтация

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот ZefaS » 23 Сеп 2006, 18:21

Преди близо 3 години баща ми ми даде да чета 1 кнга за йогата.От нея се запознах с 6 основни чакри.И така като всеки развалнуван от магиите започнах да медитрам над муладхара.Мсля ,че всичко беше ОК.след месец осъзнах,че не съм прочел цялата книга(но частта с медитацията я знаех на изуст).Та по-касно прочетох "последствия от неправилна медтация" и хоп, като гръм от ясно небе-слухови халюцинации.Много често ми се чува ,че някой отваря врата или че звъни звънеца.Едва ли е нещо серозно ,но все пак помогнете.Не искам до живот да ми се причуват разни неща.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот AryanSun » 23 Сеп 2006, 18:34

Подобни явления се наблюдават при медитация,странно
защо обаче са се появили при муладхара.Такива явления
са и признак на отваряне на третото око.Виждаш отваряне на
врати,чуваш звънене на телефони-това може да бъде и признак
на ясновидство-т.е. виждаш неща които са се случили или
ще се случват.

Не знам каква медитация си правил,възможно ли е като си
медитирал,да си прекъснал заземяването си?
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот ZefaS » 23 Сеп 2006, 18:42

Не знам.Сигурно съм объркал нещо важно.Но имаше период в който като спорих с някого знаех точно буква по буква какво ще ми отговори.Но периодаа отмина а причуването си ми остана.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот treskea » 28 Сеп 2006, 09:06

според мен си си завъртял третото око (шеста чакра) навън шестото ти чувство се е засилило и може би от подсъзнанието ти да изникват неща,които са били скрити до този момент.Все пак хората използват само 10 процента от мозъка си -при теб може да е повече.
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот some_spirit » 28 Сеп 2006, 14:10

забрави за всякакво подсъзнание, трето око и др. подобни глупости. Просто Богинята ти ги прави това. става чрез телепатия, изобщо не е трудно за нея, все едно както човек може да си движи устат и да говори и за нея телепатията е толкова лесна. И понеже е телепатия директно ти се въздейства на твоя разум, а не на физическите ти уши, тя може да го направи така да ти изглежда все едно че чуваш шум все едно през ушите си. А пък за това как да ги спреш тези звуци, запитай се първо защо Богинята ти ги пуска и отговора се крие там.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 28 Сеп 2006, 14:40

Как точно го определи това, че имено Богинята му изпраща тези звуци???
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот some_spirit » 28 Сеп 2006, 14:50

Wizard написа:Как точно го определи това, че имено Богинята му изпраща тези звуци???

имам предвид някой висш разум от нематериалния свят, и нали вие така им викахте Богинята.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот treskea » 28 Сеп 2006, 18:51

абе човек как ще кажеш просто така да кажеш някъв висш разум-това е богинятя.Земи почети малко за Хеката,тя не е ПРОСТО НЯКАКЪВ разум.
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 28 Сеп 2006, 19:08

Никога не съм се интересувал от Хеката и никога не съм викал богинята.Съмнявам се тя да си избере точно мен да тормози по този странен начин.Отценявам съветит ви.Между друото някой път наистина след като чуех, вратата се отваря влизаше някой.И дори наскоро пак почна да ми се случва.За това реших пиша тук.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Neltharion » 07 Окт 2008, 00:30

да да да... звездите ми го говорят а не по-точно богинята де
глупости на търкалета(не целя обида- това е сърказъм)
никаква богиня
просто при медитация каквато и да е особено от първите става отваряне на третото око(разтваряне на анджа както казаха по-горе) това за неправилната медитация... ами ако е неправилна самата мисъл за нея ще е неприятна и ваобще няма да можеш да медитираш както трябва всичко ще е повърхностно и какъв ти ефект от неефективна медитация
това което реално може да се случи е муладхара да "доминира" над останалите тоест да се засили при все че другите продължават постарому това може да доведе до известен дисбаланс но тои е съпроводен с здравословни проблеми а не видях теб да те гризат такива :)
Аватар
Neltharion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Gibon » 07 Окт 2008, 03:47

ZefaS написа:Преди близо 3 години баща ми ми даде да чета 1 кнга за йогата.От нея се запознах с 6 основни чакри.И така като всеки развалнуван от магиите започнах да медитрам над муладхара.Мсля ,че всичко беше ОК.след месец осъзнах,че не съм прочел цялата книга(но частта с медитацията я знаех на изуст).Та по-касно прочетох "последствия от неправилна медтация" и хоп, като гръм от ясно небе-слухови халюцинации.Много често ми се чува ,че някой отваря врата или че звъни звънеца.Едва ли е нещо серозно ,но все пак помогнете.Не искам до живот да ми се причуват разни неща.

Извинявайте че, се намесвам в темата само искам да ти кажа че не си единствения с подобно нещо, при теб може да са звуци а пък аз дирекно виждам разни работи пак поради същатата причина. Само че не е от твоя тип медитация. Ако наиситна някой знае как човек може да се отърве от това нещо и аз ще съм благодарен.
Аватар
Gibon
MagicGateBg Наблюдател

Местоположение: Мадагаскарски национален парк - третото дърво от четвъртата колона

Мнениеот ZefaS » 07 Окт 2008, 05:00

С мен нещата се оправиха- с времето или покрай нещо друго незнам. А муладхара все още доминира в мен, но нямам здравословни проблеми (и другите са отворени,но муладхара изключително много). Не съм боледувал от години.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Neltharion » 07 Окт 2008, 08:34

тогава не се притеснявай от здравословни проблеми
щом не са се появили досега няма да ги имаш имах предвид че е възможно колкото до това мисли за здраве програмирай се позитивно icon_eusa_dance
и препоръцвам работа с анджа и коронната чакра като баланс и това е от мен по този въпрос

ПС: ако съветите бяха нещо хубаво щяха да се продават- вместо подаряват
Аватар
Neltharion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 07 Окт 2008, 17:40

Защо трябва да се отървате ? Доразвивайте го.
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот darkk » 01 Ное 2008, 20:23

Здравейте :)
Сравнително отскоро медитирам и още в самото начало по време на медитация при мен започнаха слухови халюцинации. Чувам музика от някакъв странен струнен инструмент. Интересното е, че мотивът е един и същ всеки път...
Аватар
darkk

Мнениеот ludvig » 02 Ное 2008, 10:09

twa не е лошо тъи като в някои случаи се чува шум от раковина или нещо подобно в самия процес и практика нещата ще се оправят
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор