Модератор: Nemezius
Tribal~Pig_74 написа:Не отричам, че действа, но не съм съгласен с една част от нещата, които ги пише вътре. Освен това начини да точиш има бол не е задължително да се закачваш за долни чакри и да пускаш пипала въжета или квото и да било. Смятам, че като пиша глупости тук си издействам доста повече уроки отколкото като си дърпам от хората
Neltharion написа:moerin-elf напълно си прав за вампирясването и по отношение на защитата просто пренатоварваш вампира докато каже БУУМ лесно е представи си че го атакуваш с огън например.
Сподели де Smile Начините на точене, какво не ти харесва на ДЕИР - това ако го споменете още веднъж, ще взема да го прочета най-накрая...
Некромантския метод на вампиризъм до колкото знам е чрез самата душа. Може чрез ефирното тяло и чрез допир, чрез капани, през предмет на жертвата, снимка и тн.
Tribal~Pig_74 написа:Защо питаш мен, като човека с който се консултирам за тези работи ти е приятел
paparosko написа:Време е щраусът (съвременната наука) да изрови главата си от пясъка и да отдаде нужната почит и признание на много известни древни окултисти, открили и описали тайните закони на ПРИРОДАТА, а не да ги "преоткрива" наново и да си предписва заслугите за това.