Здравеите
моля помогнете ми .нещтата при мен стоят така:
Всичко започна средата на миналото лято бях сгоден и живеех на семеини начала с една жена.Там кадето живеехме сме намирали яица горели черковни свещти и други нещта.Не след дълго започнах да боледувам (непрекаснато отпаднал ,виене на свят,главоболие,болки в стомаха в бабраците проблеми с сърцето ,високо кръвно)искам да отбележа че преди това не сам имал проблеми с здравето.Влошиха се и отнощенията ми с годеницата ми.Тази моя годеница преди да ме срешне същто се е занимавала с магии ,даже веднъж бабата се изпусна че са направили някакъв рутуал за да ме привлекат.Есента тя ме остави , когато доидеха да си вземат багажа ми напраскаха къщтата с някаква кална вода,имах малак бизнес с компютри които се срина, катастрофирах много лошо,ослабнах с 30 килограма ,вече почти не говоря ,загубих всички близки и приятели без причина не сам се карал с тях не сам конфликна личност просто се отеглиха .Нещата със всеки изминал ден стават все по зле вече стигнах до там че не ми се живее.Мисля че имам направени магии и една от които е за закючване на касмета моля помогнете