енергийни вампири

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот Neltharion » 08 Окт 2008, 20:13

аз не цитирам а действам и все пак се радвам че някой др също е запознат със системата колкото до действието ами действа стига да поработиш, в противен случай е показател за неефективна работа
Аватар
Neltharion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Neltharion » 08 Окт 2008, 20:30

о и прощавай ако си останал с това впечатление
относно това ще споделя че аз се уча но съм минал етапа с вампирите отдавна
въпроса е с това че хората питат именно затова е форума вместо да критикуваш и ти със същия успех можеше да помогнеш останах с впечатленито че това е целта icon_oops
Аватар
Neltharion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 08 Окт 2008, 23:31

Не отричам, че действа, но не съм съгласен с една част от нещата, които ги пише вътре. Освен това начини да точиш има бол не е задължително да се закачваш за долни чакри и да пускаш пипала въжета или квото и да било. Смятам, че като пиша глупости тук си издействам доста повече уроки отколкото като си дърпам от хората :mrgreen:
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 09 Окт 2008, 06:37

Tribal~Pig_74 написа:Не отричам, че действа, но не съм съгласен с една част от нещата, които ги пише вътре. Освен това начини да точиш има бол не е задължително да се закачваш за долни чакри и да пускаш пипала въжета или квото и да било. Смятам, че като пиша глупости тук си издействам доста повече уроки отколкото като си дърпам от хората :mrgreen:

Сподели де :) Начините на точене, какво не ти харесва на ДЕИР - това ако го споменете още веднъж, ще взема да го прочета най-накрая...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Neltharion » 09 Окт 2008, 09:31

ДЕИР е най-пълната,прозрачна в сми изчистена от всякаква мистика, система която предоставя знания напълно достатъчни за саморазвитие
както и да е
аз не се ограничавам само с нея и честно да ти кажа и аз не съм съгласен с всичко написано вътре
колкото до уруките за тях ти трябва зрителен контакт така че спок а и не съм от хората който искат да затрият някого само заради мнението му една критика винаги е по-полезна от "браво" :)
за вбъдеще ще внимавам повече за тона си и по отношение на вампирите ами това за програмите е истина ще се удаде дори на човек който принципно не може да упражнява влияние и не знае как, а и защо да подхранваме още повече някой с анджа като може и за малкото което той така или иначе ще си вземе да не ни свърши някоя работа :mrgreen:
Аватар
Neltharion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 09 Окт 2008, 10:27

Еми прочети го и ще видиш за теб кое как действа. При мен някои от нещата се разминават доста. Просто стават по съвсем друг начин,но не искам да коментирам преди да съм изчел всичко. Некромантския метод на вампиризъм до колкото знам е чрез самата душа. Може чрез ефирното тяло и чрез допир, чрез капани, през предмет на жертвата, снимка и тн.
Защо питаш мен, като човека с който се консултирам за тези работи ти е приятел :mrgreen: ? Neltharion аз по принцип пиша само глупоси. Трабва доста още да изчета за да имам с какво да подкрепя повечето от мненията си, но то не пречи :mrgreen:
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Moerin_Elf » 09 Окт 2008, 11:33

Neltharion написа:moerin-elf напълно си прав за вампирясването и по отношение на защитата просто пренатоварваш вампира докато каже БУУМ лесно е представи си че го атакуваш с огън например.

Е да де...само дето moerin-elf е по-скоро правА ,отколкото прав:)

Сподели де Smile Начините на точене, какво не ти харесва на ДЕИР - това ако го споменете още веднъж, ще взема да го прочета най-накрая...

Бе ще взема и аз да го прочета тоя ДЕИР :mrgreen:
ДЕИР,та ДЕИР.
На самия ДЕИР ще му писне от много споменаване вече.

Некромантския метод на вампиризъм до колкото знам е чрез самата душа. Може чрез ефирното тяло и чрез допир, чрез капани, през предмет на жертвата, снимка и тн.

Това пък какво ще да е?
И аз съм слушала за разни истории от този род-вапрични некромантии,ама..незнам ...има ли точно такова нещо ? NecroAdept-а би трябвало да знае:)
Моля да Ни обясни icon_flowerface
WYRD
Аватар
Moerin_Elf
MagicGateBg Приятел

Мнениеот bellastella » 09 Окт 2008, 12:46

Системата не е лоша, но мисля, че много от нещата, така, както се случват на практика, са спестени.
Може на по-късен етап всичко да е доразвито и дообосновано, но все още не съм се натъкнала на него. Специално на мен ми е трудно, защото взех, че се захванах именно с ДЕИР още от началото. Нещо ми се губи и сега търся и се чудя "К'во става!"
Направено е така, че всеки път да трябва да питташ някой, който е по-вещ. Тъпо.
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 09 Окт 2008, 13:12

Tribal~Pig_74 написа:Защо питаш мен, като човека с който се консултирам за тези работи ти е приятел

Питам теб, защото информацията ми идва от теб. И защото по моему когато нещо излиза от някого като твърдение, той трябва да може да каже защо е така. По повод приятелствата - лични. Не те питам само за лична информация, а защото утре някой ще влезе и ще прочете, че розовия кварц предпазва от енергийни вампири. Продължавам да чакам.

***Благодаря за ДЕИР.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот ludvig » 09 Окт 2008, 18:02

дали ще е деир или някоя друга мистична школа все тая рано или късно нещата се преплитат и целта е една и съща :)) все пак деир е написана на съвременен език и е разбираема и не е забулена в мистицизъм все пак според мен е път на развитие но всичко е до индивидуалност
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 09 Окт 2008, 18:19

Не разбирам от розови кварцове...
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 09 Окт 2008, 19:45

Въпросът ми е за другата тема и изобщо не е към теб...
Така става като пише човек от работа, не чете внимателно...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 10 Окт 2008, 11:54

Аз за това напуснах :mrgreen:
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот realistic » 03 Дек 2008, 22:56

Няма тякова нещо като енергийни вампири... всички ноучни статии които съм прочел в крайна сметка са само хипотетични и недоказани. Всичко е във вашата нестабилна психика.. която допуска, че това съществува
Аватар
realistic

Мнениеот paparosko » 05 Дек 2008, 20:40

Нещо, което не е научно доказано не означава, че не съществува.

Науката още не се е справила с фините положителни и отрицателни енергии, т.е. с универсалната жизнена енергия за да може да докаже енергийния вампиризъм, а той наистина съществува и всеки ден множество хора са потърпевши от него, макар и действието да е несъзнателно. Доброто в случая е, че противодействието може да бъде съзнателно отиграно.

И това е все още въпреки откриването през 50-те години на Кирлияновата фотография, с чиято помощ се заснемат част от тези фини енергии (фини енергийни полета).

Време е щраусът (съвременната наука) да изрови главата си от пясъка и да отдаде нужната почит и признание на много известни древни окултисти, открили и описали тайните закони на ПРИРОДАТА, а не да ги "преоткрива" наново и да си предписва заслугите за това.

:)
Никога не казвай никога!
Аватар
paparosko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Elementor » 05 Дек 2008, 22:14

paparosko написа:Време е щраусът (съвременната наука) да изрови главата си от пясъка и да отдаде нужната почит и признание на много известни древни окултисти, открили и описали тайните закони на ПРИРОДАТА, а не да ги "преоткрива" наново и да си предписва заслугите за това.

:)

Добре казано, но трудно ще се реализира на практика ....

Да кажем, че трябва да обясниш една емоция с математическа формула ...

Когато сте в определена ситуация и съзнанието ви не намери подходящо обяснение освен енергиино източване / вампиризъм, тогава ще можете да преценете, дали е реалност или не.
Това не е феномен ... всекидневно тялото ви приема храна и вода, която преработва, защото имате нужда от тава.
Ако разгледаме теориите за астрално тяло( които всички добре знаем ), няма как да не се замислим, че то също се нуждае от " храна " .
Въпроса е от къде взимаме и как то си набавя необходимите му субстанции. ( потърсете възможни отговори )

От тази гледна точка, ен. вампиризъм не е нищо друго освен форма на канибализъм.
Има хора, при които е "заложено" ( непреодолим глад ) ... при други е придобито, поради допуснати грешки и неправилен начин на живот.
Вярно, всеки ако се постарае, може да го развие... но вече ви казаха за негативните ефекти!
Rion is here!
Аватар
Elementor
MagicGateBg Наблюдател

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор