Или съм луд или става нещо :S

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот [-_-] » 24 Ное 2007, 20:49

Моля за помощ че вече не се издържа...
Преди около година, когато почнах да се занимавам с магията, започна да се случват страни неща. Все едно имаше някакво същество, което колкото и да се опитвах да го махна не се махаше. Най много за месец и пак идваше. Не не съм луд, не съм и пубер. Това нещо беше съвсем истинско, и до ден днешен незнам какво е. Знам че много от вас не ми вярват но това сега не е важно. И така... септември месец, след един доста успешен ритуал, той се махна. Изведнъж изчезна. Сега правя ритуала всеки месец и нямам проблеми... вече почти 3 месеца. Докато преди 3 дни не се звъна на вратата. Беше няква циганка, търсише да каладисва и някакви други щуротии (не съм сигурен че това има общо с случилото се). Но от вечерта нататък той почна да звъни. Живея сам. Първата вечер чесно казано се паникиосах малко, но си помислих че си фантазирам. На следващата вечер изключих звънеца и имах приятели и те го чуваха това звънене. Усещам (и дори съм сигурен) че това отново е той/тя/то. Незнам вече какво да правя. Преди стоеше само в стаята ми в която спях. Сега не иска/не може да влезне в апартамента. Когато съм вътре го усещам че е на стълбището. Когато излизам осещам че ме следва до края на двора и от там не излиза. Все едно е заключен. Пробвах какви ли не ритуали за прогонване и нестава. Знам звуча като някое 6 годишно лапенце което го е страх от турбалан, но това ми пречи. Вечер слагам ключовете на вратата и на сутринта са бутнати. Понякога го чувам да удря по вратата. Незнам просто. Ако някой има някаква идея как да го премахна от там... просто цена няма да има. Може би трябва първо... незнам. Нямам си никаква идея, а това почва да ми пречи.

П.С. НЕ СЪМ ЛУД !!!
2 П.С. Благодаря за помоща icon_occasion
Аватар
[-_-]
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 24 Ное 2007, 22:38

Господи КАТ , как още преди да прочета поста ти знам какво пише(може и духовете да са)?!
Сега по същество.[-_-]- да си правил ритуал за призоваване на някакви демони . духове на мъртви или такива неща?И вторият ми въпрос е вк ъщата в която живееш умирал ли е някои , и дали винаги е била твоя или си я купил?
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот avalance » 24 Ное 2007, 22:47

[-_-] искам да те попитам а ти правил ли си опит да се свържеш с него може би е там с някакава цел не само да ти пречи или тормози просто виш какво иска !
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shedinko » 24 Ное 2007, 23:23

avalance подкрепям ти мнението брат ;) преди да предприемеш каквото и да е за да го гониш или каквото се сетиш,пробвай да се свържеш с него.Страха ти не е толкова от това което е около теб "НЕГО" а от неизвестното ,или т.е. какво ще се случи ако се опиташ да се свържеш с него ,дали няма ти навреди и още един куп черногледи мисли.Бях в подобна ситуация (+ беше , че горе долу знам какво е това около мен) имах избора да се отърва от него и да го пренебрегна или да се свържа с него и да разбера какво иска от мен и защо се е лепнало за мен.Избрах второто и не съжалявам. А и от опит глава не боли ;)
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avalance » 24 Ное 2007, 23:26

Shedinko м дам прав си но избора все пак си е негов !
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Мнениеот mandragorko » 25 Ное 2007, 01:09

според мен има много неясноти в поста на момчето,изпуска (волно или не ) неща които ще са необходими при определяне на проблема и взимане на адекватно решение или недаи боже помощ(окултна или психиатрична)
искам да науча дали е правел ритуал за инвокация на нещо(демон, ангел,елементал и всякакви астрални подобия,мъртви или от сорта)?
в областта на магията -с какво се е занимавал?
какъв прогонваш ритуал е използвал?
какво точно усеща и защо твърди че има изобщо НЕЩО/НЯКОЙ?
в часта за циганката -какво е сторил,говорел ли е с нея,(ако да -какво),какво му е казала или направила?
сподел ли е с някого за всичко това (може да има вероятност някои да се възползва от страха-вид манипулация) ?
и още нещо-опитут да се привлече внимание с твърдението че не е луд и че трябва да му се помогне и ..... не така момче ОБЯСНИ ПОДРОБНО КАКВО КАК КОЕ ЗАЩО и тогава сме ние ,мисля че всеки може някак да стори нещо по въпроса .ОК?
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот Secret_name_ » 25 Ное 2007, 17:36

Не си луд,просто си пипал там където не трябва,ако ме разбираш.Отворил си "вратичка" дето е трябвало да си стои затворена...Така е човек,като пипа там където не бива.Сега си скуби косите и се чуди какво да правиш,но не съм тук да те съдя...твоя работа е какво правиш със способностите си или със живота си!
Потърси вещ в занаята,някои които наистина разбира ,че мнoгoоо шарлатани има.МНОГО ВНИМАВАЙ КОЙ ИЗБИРАШ,защото и аз ходех много по такива "феномени" и имах подобни проблеми,като твоя...случих на подходящите хора и сега проблема го няма.Действай и търси помощ от окултист ,а не от психиатър.Нали знаеш ЛУДИЯ НЕ ОСЪЗНАВА ,ЧЕ Е ЛУД и не си задава въпроса "Побърках ли се?"
Не чакай ...да не стане фатално!
Аватар
Secret_name_
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот [-_-] » 25 Ное 2007, 18:42

Ми преди година (когато за първи път се появи това нещо) доста правех опити за призоваване на демони, но бях прекалено "зелен" и нищо неставаше. С циганката нищо не сме си говорили. Попитаме нещо за каладисване и казах не. Каза си нещо там и си отиде. Просто се осъмних да не е нещо от нея. Да по принцип докато се занимавах усилено с окултизъм, наблягах най вече на демонологията. И точно затова не мисля че е демон. Където живея, доколкото знам няма починали хора и е сравнително ново строителство.
mandragorko - Усещам че има нещо там. Някакъв вид енергия е. Чувството е че все едно някой човек е съсредоточил поглед в теб. Силно изразено присъствие на нещо. Не се държи като мъртвец, не се държи като демон. Имам чувството че дори го е и страх от мен. На мен ми е по страно защо не влиза вътре е апартамента. Може би заклинанието действа вътре, но извън него може би не. Пробвах заклинание но не стана. Аз си мисля че не ми трябва прогонващо, а освобождаващо.
Ако има нещо което пропускам питайте.
Аватар
[-_-]
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Abathor » 25 Ное 2007, 19:00

инвокирай божество да пази домът
или създай талисман с сайта има в раздела магия как се правят някой от тях.
аз лично имам някой проблеми в домът ми...до голяма степен укротих нещата с помоща на Огнения..поне засега
Agnoscetis Dei, scio ipse
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор