Преди около година, когато почнах да се занимавам с магията, започна да се случват страни неща. Все едно имаше някакво същество, което колкото и да се опитвах да го махна не се махаше. Най много за месец и пак идваше. Не не съм луд, не съм и пубер. Това нещо беше съвсем истинско, и до ден днешен незнам какво е. Знам че много от вас не ми вярват но това сега не е важно. И така... септември месец, след един доста успешен ритуал, той се махна. Изведнъж изчезна. Сега правя ритуала всеки месец и нямам проблеми... вече почти 3 месеца. Докато преди 3 дни не се звъна на вратата. Беше няква циганка, търсише да каладисва и някакви други щуротии (не съм сигурен че това има общо с случилото се). Но от вечерта нататък той почна да звъни. Живея сам. Първата вечер чесно казано се паникиосах малко, но си помислих че си фантазирам. На следващата вечер изключих звънеца и имах приятели и те го чуваха това звънене. Усещам (и дори съм сигурен) че това отново е той/тя/то. Незнам вече какво да правя. Преди стоеше само в стаята ми в която спях. Сега не иска/не може да влезне в апартамента. Когато съм вътре го усещам че е на стълбището. Когато излизам осещам че ме следва до края на двора и от там не излиза. Все едно е заключен. Пробвах какви ли не ритуали за прогонване и нестава. Знам звуча като някое 6 годишно лапенце което го е страх от турбалан, но това ми пречи. Вечер слагам ключовете на вратата и на сутринта са бутнати. Понякога го чувам да удря по вратата. Незнам просто. Ако някой има някаква идея как да го премахна от там... просто цена няма да има. Може би трябва първо... незнам. Нямам си никаква идея, а това почва да ми пречи.
П.С. НЕ СЪМ ЛУД !!!
2 П.С. Благодаря за помоща