Възможно ли е само с мисъл...

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Selene » 03 Сеп 2008, 22:21

Възможно ли е само с мисъл да призовеш дух?Не говоря за нарочно призоваване,а за страх,който по някакъв начин "извиква " духовете.Напоследък често ми се налага да си отговарям на този въпрос...
Аватар
Selene

Мнениеот Nemezius » 04 Сеп 2008, 05:51

Ако имаш предвид постоянна настройка- да, не само е възможно, а е вероятно.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот galina_dim » 04 Сеп 2008, 06:47

Просто минавам да дам още едно потвърждение - да, възможно е. И често пъти е по-ефективно от каквото и да било друго. Особено когато говорим за познат човек, починал преди не-повече от 7-9 години е много възможно.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Selene » 04 Сеп 2008, 12:03

А има ли някакъв начин за прогонване с мисъл?Става дума за недоброжелателен дух,от когото ме е страх и непрекъснато мисля за него,а когато се появи се паникьосвам и съм склонна да пищя.Аз не се занимавам с магия,но вярвам в нея и затова бих искала да ми обясните как да го прогоня без някакви сложни ритуали,че да не сбъркам нещо.Въпросният дух е напълно непознат за мен и много често се появява в сънищата ми държащ нож опрян до гърлото ми и ме заплашва,но на някакъв друг език!Всеки път казва нещо различно и понякога дори като съм будна го усещам до мен как ми диша във врата :?
Аватар
Selene

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 04 Сеп 2008, 12:30

Вземи си капан за сънища. И при мен се случва и е доста отвратително. Пробвай да го прогониш във съня си. Ще ти е трудно по простата причина, че те е страх, но при мене този страх се беше превърнал в параноя и го обърнах на психиращ гнява и я изгоних в съня си. Доста брутално беше, но повече не се появи от тогава. Ако те натисне до пределите на страха ти ще спре да ти пука и ще обърнеш нещата. При мен поне това се получи след като почнаха да ми минават мисли през главата от рода на "ще те изкормя", "ще те унищожа гад мръсна", "%! @# #$% @^#^^!", "няма да те търпя повече... само ми ела".
Щом само те заплашва явно не е способен нищо друго да направи освен да те спича и побърква. Дай нишан на всичките си негативни мисли към него и ще го прогониш. Докажи на себе си, че си силна. Според мен по-силно нещо, като емоция от женската злоба няма :mrgreen:.
Дано това ти свърши работа. Ако някъде бъркам в преценката си, поправете ме. Аз лично по този начин се справих.
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Selene » 04 Сеп 2008, 12:39

много ти благодаря за бързия отговор ;)Откъде мога да си закупя/направя капан за сънища?И още нещо:ако прогоня въпросният дух от сънищата си,това значи и да го прогоня от реалния свят нали?
Аватар
Selene

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 04 Сеп 2008, 12:53

Еми да. Капани за сънища се продават по сувенирните магазини и по тези магазинчета и по циганските бутки. Ето какво представлява http://www.geocities.com/zen_appeal/Pro ... _small.JPG
Ако искаш можеш да опиташ да си направиш сама. Много е лесно и има доста примери в интернет. http://www.craftbits.com/images/dreamcatchers3.gif
http://www.southofheaven.smartemail.co. ... tcher1.jpg
Маниста можеш да си намериш почти навсякъде а пера от гълаби колкото искаш има по таваните на жилищните сгради.
Предполагам вида на перата не е от особено занчение, но ако искаш можеш да потърсиш малко символика в интернет.
Като се прибера ще потърся да ти дам някое по-елементарно ритуалче да си го осветиш.
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 04 Сеп 2008, 22:00

Selene: Ако ти се появи реално ( в смисъл че пак го усетиш извън съня) си представи как цялата се превтъщаш в Огън и как от тоя огън съществото се сгърчва от болка и се отдръпва изгорено. След това си представи как тоя огън излиза от теб във вид на огнена сфера и те обкръжава отвсякъде изблъсквайки го и изгаряйки го назад. на около 1-1.5м от теб спри да разширяваш сферата и я остави да гори около теб. Нека се разпадне сама след време :). Съмнява ме след 1 подобно изпълнение от твоя страна да се опита пак да те притеснява извън съня :).
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот paparosko » 05 Сеп 2008, 18:59

Мисълта е творческата движеща сила.
Това може да се приеме като аксиома.

Така че всичко може да се материализира с помощта на мисълта.

Къде съзнателно, къде несъзнателно - Светът, т.е. постоянните промени в състоянието на реалния Свят се базират точно върху моментното състояние на мисълта на всеки един индивид, върху колективните мисли на определена група от хора, или в крайна сметка върху мислите на цялото човечество.

И тъй като каквото мислиш, това и става - съвсем спокойно можеш да призовеш дух и то не един.

За страховете - колкото повече се страхуваш от нещо - толкова повече го предизвикваш да се материализира.
За да се справиш със страха си е необходимо да се изправиш срещу него и да го победиш, т.е. да разбереш, че не е толкова страшно, колкото изглежда на пръв поглед.
Няма нещо, което не може да бъде направено, или с други думи казано: Бог не изпраща изпитания, които не бихме могли да преодолеем.

:)
Никога не казвай никога!
Аватар
paparosko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Neltharion » 07 Окт 2008, 00:00

не будете мъртвите да не мислите че им е приятно!
+ това те си по-важни задачи от това да изкарват акъла на някой
или са реинкарнирани или продължават нататък не ги връзваите за земята с нелепите си мисли (съжалявам ако е прозвучало прекалено грубо) в деиствителност това което се появява при вас е ваша собствена проекция подкрепена с емоция
неспособна на друго освен да се храни с негативна енергия
да методите споменати от другите горе действат но ще е добре да потърсите причината първа в себе си преди да набедявате другите още повече ако са мъртви имайте уважение към паметта им
ако има призраци и плашещи духове то това си е чисто и просто едно олицетворение на най-лошия порок страха това е най-лошият демон (съжалявам за израза може да не е мн точен) и е заразен, и регенеративен когато се плашите вие генерирате още и още и още от него
Аватар
Neltharion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Neltharion » 07 Окт 2008, 00:10

по отношение на некромантията да мже да се викат духове(истински личности) но става с подготовка защото както казах мъртвите си имат настоящи задачи и или са реинкарнирани в др човек и вмомента са живи(при това призоваването на духа е невъзможно а това си е чисто и просто телепатия и общуване с някого такъв какъвто е бил) или продължават към по висши нива от където е възможно "викането им"
но ако са личности които сте познавали те няма да бъдат враждебни най-малкото
зная от личен опит за последното
Аватар
Neltharion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Selene » 20 Окт 2008, 20:05

Neltharion написа:да методите споменати от другите горе действат но ще е добре да потърсите причината първа в себе си преди да набедявате другите още повече ако са мъртви имайте уважение към паметта им
Какво ти уважение брат?Ти как я мислиш тая работа да ти идва всяка нощ някакъв непознат да ти държи нож опрян до гърлото и да те заплашва?
1-во, аз не съм му била телеграма да идва да ме плаши!
2-ро,не знам кого да уважавам,наистина!Дори да беше жив човек,не би заслужил уважението ми! :)
Справих се с този проблем :wink: Направих си капан за сънища,както ме посъветва един форумец и си го осветих!
Аватар
Selene

Мнениеот Neltharion » 20 Окт 2008, 21:51

да разбира се че си оправила проблема перата по капана за сънища са смъртоносна примка за фината същност(призрака) в това не се съмнявам но можеше да се постараеш да прочетеш това което съм ти написал преди да празнословиш
нямям предвид да повториш думите написани от мен на ум а да помислиш върху тях :roll:
Аватар
Neltharion
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор