Съмнение за магия

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот brainslessfairy » 24 Юли 2024, 21:14

Здравейте, пиша ви, защото съм много отчаяна. Моля, не ме обиждайте. През последните два месеца нещо се случи с майка ми. Не знам какво точно е, но тя изпадна в болестно състояние. Отскоро посещава психиатър, но не знам кога ще се оправи и дали изобщо може да се оправи. Съмнявам се, че има голям шанс да ѝ е направена магия, но никой друг от семейството ми не вярва в такива неща. Аз искам да ѝ помогна, но нямам никаква сила, защото в момента съм безработна и се опитвам да бъда до нея поне емоционално. Моля, ако някой знае как може да се разбере дали ѝ е направено нещо, да ми пише и да ми съдейства. Наистина съм с вързани ръце и всеки ден се моля за някакво чудо.
Аватар
brainslessfairy

Мнениеот doomst » 26 Юли 2024, 16:51

Здравей,

Според теб има ли друга първопричина или някакво натрупване на определена енергия с годините?
Какво казва психиатъра? Пие ли хапчета?
Аватар
doomst

Мнениеот brainslessfairy » 26 Юли 2024, 20:51

doomst написа:Здравей,

Според теб има ли друга първопричина или някакво натрупване на определена енергия с годините?
Какво казва психиатъра? Пие ли хапчета?

Мама с годините е имала много проблеми, но се оправяхме, а наши роднини открай време правят магии в Сърбия и знаем, че ходят по ходжи. Отделно, откакто се върна оттам преди 2 месеца, се държи неадекватно. От 2 седмици е на лечение, но няма ефект от хапчетата. Искаха да я вземат в клиника. Ще я пращат на комисия в ТЕЛК. Ако знаете как се проверява за магия, моля, съдействате.
Аватар
brainslessfairy

Мнениеот doomst » 26 Юли 2024, 22:00

Потърси метод за проверка чрез яйце.
Например: https://www.zajenata.bg/%D0%BE%D0%BF%D1 ... 03384.html
Аватар
doomst

Мнениеот doomst » 26 Юли 2024, 22:12

Бих предложил посещение на една стара черква и лековита вода в близост ( с високо съдържание на магнезий).
Но не мога да гарантирам нищо.
Надеждата е добра закуска, но лоша вечеря.
Не се отчайвай. Ти трябва да си силата за да помагаш.
Аватар
doomst

Мнениеот brainslessfairy » 27 Юли 2024, 16:37

doomst написа:Бих предложил посещение на една стара черква и лековита вода в близост ( с високо съдържание на магнезий).

Разпитвах две познати, които твърдят, че на нея е направена магия за смърт. Аз не съм сигурна. Ходихме до Бачковския манастир, но ефект няма. Не знам какво да правя, честно.
Аватар
brainslessfairy

Мнениеот Lustre4108 » 28 Юли 2024, 13:56

Често магическата атака и психозата се припокриват до такава степен, че са почти неразграничими и само (опита за) развалянето на магията може да докаже, че причината е именно магия, а не болест. Как да проверите дали има магия? Аз бих използвал всякакво гадание - Таро, Руни, теста с яйцето не е лош, той също и разваля магията отчасти. Има куп свещени места в България, които чистят негативни влияния - 10-те чудодейни места в България, които чистят от магии

В сайта има много методи за чистене на магия, има също енергийни техники от типа на Рейки или Космоенергетиката. Добре е, обаче, подобни ритуали да не се правят пред нея(разбира се, с взето съгласие), защото, ако е болест, а не магия, има опасност симптомите й да се влошат. Пробвайте да я заведете на тия места, които посочих по-горе.
Аватар
Lustre4108
MagicGateBg Приятел

Мнениеот brainslessfairy » 28 Юли 2024, 17:53

Lustre4108 написа:Често магическата атака и психозата се припокриват до такава степен, че са почти неразграничими и само (опита за) развалянето на магията може да докаже, че причината е именно магия, а не болест. Как да проверите дали има магия? Аз бих използвал всякакво гадание - Таро, Руни, теста с яйцето не е лош, той също и разваля магията отчасти. Има куп свещени места в България, които чистят негативни влияния - 10-те чудодейни места в България, които чистят от магии

В сайта има много методи за чистене на магия, има също енергийни техники от типа на Рейки или Космоенергетиката. Добре е, обаче, подобни ритуали да не се правят пред нея(разбира се, с взето съгласие), защото, ако е болест, а не магия, има опасност симптомите й да се влошат. Пробвайте да я заведете на тия места, които посочих по-горе.

Ще опитам различни методи. В края на седмицата ще я заведа някъде и ще пиша. Сякаш се влошава, а хапчетата не дават резултат. Различни хора продължават да твърдят, че има магия.
Аватар
brainslessfairy

Мнениеот doomst » 29 Юли 2024, 12:53

brainslessfairy написа:
doomst написа:Бих предложил посещение на една стара черква и лековита вода в близост ( с високо съдържание на магнезий).

Разпитвах две познати, които твърдят, че на нея е направена магия за смърт. Аз не съм сигурна. Ходихме до Бачковския манастир, но ефект няма. Не знам какво да правя, честно.

В бачковския манастир цар е грехът. Приятел работеше там. Не бих препоръчал мястото, освен за разходка.
Аватар
doomst

Мнениеот Lustre4108 » 29 Юли 2024, 17:54

brainslessfairy написа:
Lustre4108 написа:Често магическата атака и психозата се припокриват до такава степен, че са почти неразграничими и само (опита за) развалянето на магията може да докаже, че причината е именно магия, а не болест. Как да проверите дали има магия? Аз бих използвал всякакво гадание - Таро, Руни, теста с яйцето не е лош, той също и разваля магията отчасти. Има куп свещени места в България, които чистят негативни влияния - 10-те чудодейни места в България, които чистят от магии

Ще опитам различни методи. В края на седмицата ще я заведа някъде и ще пиша. Сякаш се влошава, а хапчетата не дават резултат. Различни хора продължават да твърдят, че има магия.

За съжаление има и такова положение като резистентна на медикаментозната терапия психоза . Или резистентна депресия. Желателно е да влезе в клиника. А другото не пречи да се направи.
Аватар
Lustre4108
MagicGateBg Приятел

Мнениеот brainslessfairy » 30 Юли 2024, 16:24

Ще ви държа в течение, благодаря за всичко. Ще пиша скоро.
Аватар
brainslessfairy

Мнениеот brainslessfairy » 11 Сеп 2024, 10:13

brainslessfairy написа:Ще ви държа в течение, благодаря за всичко. Ще пиша скоро.

Здравейте! Мина повече от месец и реших да пиша отново. Лечението на майка ми ще продължи още шест месеца. Вече е много по-добре. Все още има един странен, плашещ празен поглед, но иначе състоянието ѝ е значително подобрено. Започна отново да ходи на работа. Бях я водила при един човек от София, който смятам, че доста ни помогна. Освен това, наша близка наскоро ѝ гледа на кафе и каза, че още има негатив и виждала мъртвец. Предполагам, че ще отнеме време, докато всичко се изчисти. Четем молитви почти всеки ден, за да имаме някаква защита, и ходим на църква почти през ден.

Имам голяма надежда и вярвам, че състоянието ѝ се подобрява, но съмненията ми, че е направено нещо, се увеличават. Видях, когато си беше изпила кафето, че на чашата се е образувала някаква дяволска, зловеща фигура. Не знам какво точно е това и не искам да мисля за него. Поне вече не съм толкова отчаяна и се опитвам да бъда по-позитивна. Въпреки това осъзнавам, че и аз имам нужда от помощ, защото след всичко, което преживях, често плача и изпадам в нервни кризи. Когато съм гневна, изкарвам го на най-близките си, което не ми харесва. Не ми се иска да съм толкова емоционална, но е факт, че преживявам всичко много тежко, а психиката ми се срива след всяка такава случка.

В момента си търся добър психолог в Пазарджик, но ако можете да ми дадете съвет как да си помогна сама, ще се радвам.
Аватар
brainslessfairy

Мнениеот doomst » 12 Сеп 2024, 20:38

Обикновено, когато човек има свободно време и не изразходва достатъчно енеригя, мисли глупости.
Спорта и физическата работа са едни от най-добрите лекарства. Има и най-различни методи за събиране на разума - например медитация по 10-15 минути на ден.
Какви ти е философията за живота? Какъв ти е начинът на живот? Ако желаеш сподели повече информация за себе си, за да можем евелнтуално да дадем някакви насоки.
Аватар
doomst

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор