Модератор: Nemezius
doomst написа:Здравей,
Според теб има ли друга първопричина или някакво натрупване на определена енергия с годините?
Какво казва психиатъра? Пие ли хапчета?
doomst написа:Бих предложил посещение на една стара черква и лековита вода в близост ( с високо съдържание на магнезий).
Но не мога да гарантирам нищо.
Надеждата е добра закуска, но лоша вечеря.
Не се отчайвай. Ти трябва да си силата за да помагаш.
Lustre4108 написа:Често магическата атака и психозата се припокриват до такава степен, че са почти неразграничими и само (опита за) развалянето на магията може да докаже, че причината е именно магия, а не болест. Как да проверите дали има магия? Аз бих използвал всякакво гадание - Таро, Руни, теста с яйцето не е лош, той също и разваля магията отчасти. Има куп свещени места в България, които чистят негативни влияния - 10-те чудодейни места в България, които чистят от магии
В сайта има много методи за чистене на магия, има също енергийни техники от типа на Рейки или Космоенергетиката. Добре е, обаче, подобни ритуали да не се правят пред нея(разбира се, с взето съгласие), защото, ако е болест, а не магия, има опасност симптомите й да се влошат. Пробвайте да я заведете на тия места, които посочих по-горе.
brainslessfairy написа:doomst написа:Бих предложил посещение на една стара черква и лековита вода в близост ( с високо съдържание на магнезий).
Но не мога да гарантирам нищо.
Надеждата е добра закуска, но лоша вечеря.
Не се отчайвай. Ти трябва да си силата за да помагаш.
Разпитвах две познати, които твърдят, че на нея е направена магия за смърт. Аз не съм сигурна. Ходихме до Бачковския манастир, но ефект няма. Не знам какво да правя, честно.
brainslessfairy написа:Lustre4108 написа:Често магическата атака и психозата се припокриват до такава степен, че са почти неразграничими и само (опита за) развалянето на магията може да докаже, че причината е именно магия, а не болест. Как да проверите дали има магия? Аз бих използвал всякакво гадание - Таро, Руни, теста с яйцето не е лош, той също и разваля магията отчасти. Има куп свещени места в България, които чистят негативни влияния - 10-те чудодейни места в България, които чистят от магии
В сайта има много методи за чистене на магия, има също енергийни техники от типа на Рейки или Космоенергетиката. Добре е, обаче, подобни ритуали да не се правят пред нея(разбира се, с взето съгласие), защото, ако е болест, а не магия, има опасност симптомите й да се влошат. Пробвайте да я заведете на тия места, които посочих по-горе.
Ще опитам различни методи. В края на седмицата ще я заведа някъде и ще пиша. Сякаш се влошава, а хапчетата не дават резултат. Различни хора продължават да твърдят, че има магия.
brainslessfairy написа:Ще ви държа в течение, благодаря за всичко. Ще пиша скоро.