Магия върху ножове-възможно ли е?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Sibelia » 19 Авг 2024, 08:25

Здравейте,

отдавна надничам във форума,търсейки спасение, но мислех, че вече никой не пише тук.
Днес видях нови мнения и се зарадвах и реших да поискам помощ за проблема, който ме мъчи от доста време.

Омъжих се повторно за човек, който обичам и всичко ни вървеше по вода. Бяхме безумно щастливи. Мъжа ми е чужденец от съседна страна и дойде да живее при мен, защото аз имам дете.
Всички се разбирахме чудесно, до един момент.
Започнаха проблеми и катаклизми от всякакъв характер-в работата, с колата, с финансите, здравословни, караници вкъщи, неразбирателства и други. Той стана съвсем различен човек, понякога изпада в състояния на ярост, а преди беше много кротък човек.
Един ден като се разхождахме ми каза, че брат му едно време имал връзка, която майка му не одобрявала и ръсела леглото му с някакви "светени води" и до една седмица се разделил с момичето.
И мъжа му и брат ми са напълно стерилни.
Огромна червена лампа ми светна. Започнах да мисля какво може да ни е подарила. Беше ни подарила комплект евтини ножове. Отворих кутията, в тях имаше ситно накълцани косми, като част от тях бяха прикрепени към основата на един от ножовете. Изглеждат като косми от ръка. Ужасих се. Предполагам е магия, но каква?
Вече, както се досещате са изхвърлени по течаща вода, леко се поуталожиха нещата, но пак продължават след едно от посещенията му при тях.
Тя е материален човек и страда не за друго, а че вече не носи заплатата си вкъщи.
Ако някой може да ми помогне, бих била много благодарна. Дори със съвет при кой да отида.

Благодаря предварително!
Аватар
Sibelia

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор