енергийни вампири

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот Sol niger * » 16 Авг 2005, 11:49

Понеже се оказа че съм жертва на енергиен вампир в продъжение на години искам да попитам как по-бързо да въстановя физическото и психическо състояние? Не сам много наясно какво е характерно за енергийния вампир и ще бъда благодарна ако някои сподели опит и знания. Да подчертая ,че този извод не съм си го направила сама а след допитване с добър специалист. Човекът ,който ми черпи от енергията мога само да кажа че винаги е в добро здраве и имаше навика да казва " дай да те прегърна зада се заредя с полужителна енергия". А след дълго прекарано време с него на другия ден се чувствах като парцал ....
Аватар
Sol niger *
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arian Star » 16 Авг 2005, 14:55

Здравей Sol niger, аз имам същия проблем като теб! Ето какво направих! Хората в сайта, нашите приятели ме посъветваха да се освободя от негативните си емоции и негативното си мислене, след което да се опитам да си направя защитно енергийно поле, което да ме пази! Ако ме питаш, как се прави - самата аз опитах да си го създам с медитация и практикуване на йога! Това, което стана е, че медитацията ми помогна да разгранича Висшия си Аз и човекът, който се опитваше да ми въздейства! Опитах се да погледна дистанцирано на този човек и да го неутрализирам с ясна мисъл и никакви негативни, нито положителни емоции! Не знам до колко успях, но мисля че сега нещата са по- различни! Поне аз внимавам, да не давам доброволно енергията си и го правя със съзнанието си! Но има много други неща, които още не знам! Прочети всичко, което ми беше казано на мен от приятелите ни! Проследи разговорите ни, и ще намериш доста неща като информация! Изтегли си статията, която беше ми постната тук! И ако някой друг иска, може да ти даде различни съвети по твоя случай! Тази тема е обществено валидна за днешното време и се надявам да има някакво по ефективно разрешение! Ако нашите приятели тук, сметнат за необходимо да поговорят още на тази тема, аз ще се радвам да дискутираме!!! icon_flowerface icon_thanks
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arhimikus_NA » 16 Авг 2005, 15:41

Поздравления, поне един човек да предлови да правим нещо разумно.
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Sol niger * » 16 Авг 2005, 16:50

Ralitsa Angelova , мерси за отговора ще постъпя както теб дано се отърва от мислите си за този чоек, понеже опитите ми до сега са били неуспешни ,но сега вече имам предупреждение както вече казах и от страничен човек ,който потвърд мойте съмнения .Та мисълта ми е това с енергийните вампири не е шега работа. Усъмните ли се бягайте далеч ,че лошо много лошо!!! Ще се радвам и на други мнения по въпросната тема icon_thanks
Аватар
Sol niger *
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AryanSun » 20 Авг 2005, 13:24

На първо място трябва да скъсаш енергийната връзка с
въпросния човек и да си запечаташ енергийното поле
срещу това да бъде отново осъществена такава.

На английски подобни ритуали се наричат "banishment
spells".Аз бях постнал тук един такъв ритуал-"Ритуал
за отхвърляне".Стане ли това,или ще трябва да си търси
друг донор или да се самоизяде.

Понякога за това помага просто да се разкараш от
него и да забравиш за този човек.Аз бях подложен на
такова въздействие от страна на такива хора,миналата
година.Докато бях във връзка с тях,не просто че се чув-
ствах зле и изцеден,а ми се случваха само лоши неща.
Щом се разделих със тях,скъсах всякакви отношения,а това стана
някъде по това време,буквално хубавите неща започнаха да
прииждат едно след друго-все едно беше отприщен бент.

А ако не можеш да се отървеш от него,поне не засега,ето ти един
мой начин да действаш.

Енергийните канали,през които можеш да бъдеш енергийно изсмук
вана са много-седемте чакри,очите,друг тип енергийни завихряния
в човешкото тяло.

Трябва да откриеш чрез кой канал става това.Ако опитват да те
смучат през някоя от чакрите,определи коя е тя и виж какви точно
процеси протичат там.Аз съм видял че се получава изтичане,а
самата чакра се върти с бясна скорост по часовниковата
стрелка
.Тогава се съсредоточавам върху нея и-подобно на
капачка на туба или шише-я завъртам в обратната посока.Това не
е много добро,но спира моментално изтичането.

Един път един вампир се опита да ме смуче гледайки ме.Усетих
как погледа му се впива в мен и реших да опитам това върху
него.Чрез очите човек може да отдава и приема енергия.Визуали
зирах енергийните му центрове,които се намират там и ги завъртях
в обратната посока на тяхното досегашно въртене.Онзи се сви
веднага.

А ако искаш да отвърнеш на удара с удар,тогава ще трябва...колко
то и нелепо да е,да обърнеш и другата буза.Т.е. като те изсмуква,
ще трябва да му излееш наведнъж повече енергия отколкото ти щ
иска,така ще го "задавиш".В моменти на вампиризъм се заземи много
здраво.Почувствай връзката си със всяка звезда.Така ще имаш сила
за да осъществиш противодействието.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Sol niger * » 01 Сеп 2005, 12:39

Много благодаря за съвета ! icon_flowerface
Аватар
Sol niger *
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 30 Авг 2008, 21:08

При мен става най-лесно чрез обръщанена потока или чрез отдаване на негативната си енергия, но честно казано аз обичам да точа хората. Нямам опит в защитата от такива работи, защото съм кален от майка ми, която си е неосъзнат вампир и никой не е успявал да ме изцеди здраво и внезапно че да усетя някакво натоварване. Забелязал съм че обикновенно като те точат усещаш натоварване при зоната от която дърпат. Усещане от рода на все едно нещо ти е хванало чакрата и я стиска като гъба. Опитай се да се съсредоточиш в-у това място и от части ще усетиш връзката. Ако не успееш да си я представиш или да я визуализираш просто си представи, че всички нечистотии и гадости излизат от цялото ти тяло и ги предаваш на човека да ги изсмуче. Ако го направиш достатъчно добре ще спре и още по-хубаво ще му изтръпнат крайниците и дори може да припадне :). После ще стои като препариран, а ако е неспособен да се заземи или прочисти идват сакатлъци.
При мен нещата стават инстинктивно и рефлексивно и не мога да бъда достатъчно изчерпателен в съветите си, но идеята която Ариеца е дал ми се струва доста логична и бих я опитал.
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 30 Авг 2008, 21:16

Според мен дай-лесно се смуче от очите и от слънчевия сплит и обикновенно там са нападенията. Ако греша някой да ме поправи. Обикновенно хора с които си правим експерименти по тези работи казват че усещат натоварване в гърлото и сърцето, а когато е при допир усещат как се изсмуква жизнеността и топлотата от даденото място. Казвали са ми че при целувка също е изключително лесно, но аз нямам намерение да опитвам.
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nightwalker » 31 Авг 2008, 05:57

Ритуалът за отхвърляне, който спомена ариеца, е много добър! Аз го ползвам с малки изменения съобразно личните особености и ми е вършил много добра работа до сега. Има и една книга на Карин Брандл "Освобождаване от енергийни влияния и зависимости", в нея всичко е обяснено много подробно на достъпен език.
Имай предвид, че това не става лесно и бързо, а като всичко в магическата работа трябва да имаш ясно намерение и изявена воля, за да препрограмираш енергийната информация.
Ave Caesar! Morituri te salutant!
Аватар
nightwalker
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Njarlathotep » 31 Авг 2008, 07:13

Аз проблеми с енергиини вампири до сега не съм имал защот май аз самия съм такъв........но не съм сигурен само няколко познати така твардят.......та ако е така как може дасе развие?
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот Moerin_Elf » 31 Авг 2008, 09:34

Във всеки човек се крие по едно такова вампирче (: Всеки човек си е леко потенциален енергиен вампир(:
В повечето случай човек вампирясва,ако е покрай такъв или в течение на разни обстоятества - неприятен и непълноценен живот,този аспект се проявава.Когато има недостиг от нещо.

Повечето хора го правят несъзнателно.Чрез думи или действия насочени към "жертвата",те го предизвикват да започне да им отдава от своята енергия.
Понякога и едно нищо и никакво негодувание или оплакване може да бъде вампиризъм.Когато нещо липсва у вампира,дори и най-обикновени емоции и чувства,той трябва да компенсира този недостатък-като предизвика у другите да му отдават от това което те имат ,а той няма или му е в недостиг.
Ако искаш да си вамп,просто бъди вамп.Искай,бъди(;
WYRD
Аватар
Moerin_Elf
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 31 Авг 2008, 10:10

Не съм особено съгласен. Пък и това с предизвикването на емоции у другите не помага особено много. Според мен всеки може да стане енергиен вампир, дори и да не му е нещо като дарба.
"В повечето случай човек вампирясва,ако е покрай такъв или в течение на разни обстоятества - неприятен и непълноценен живот,този аспект се проявава.Когато има недостиг от нещо." Според мен се проявява при стресови ситуации като някакъв защитен рефлекс и начин да се компенсира загубеното. А това с предизвикването на емоциите по-скоро сваля защитите на човека.
P.S. не ви препоръчвам да четете http://www.spiralata.net/kn_bul/en_vampiri.zip поне 50/60% от нея са пълни глупости.
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Moerin_Elf » 01 Сеп 2008, 07:08

Мисля,че това което казах е горе-долу същото(: Само дето казано малко по неразбираемия начин(:
Първо-предизвикването на емоците-първо казваш,че няма много особен ефект.После,че свалял защитите на човека.Значи има някакъв ефект(:
Вампира намира слабото място и удря там,но за да го намери трябва да открие начин как да свали защитните бариери на човека.
Това не е ли ефект?(:
Неприятния и непълноценен живот не предизвиква ли стресови ситуации?
WYRD
Аватар
Moerin_Elf
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mason » 01 Сеп 2008, 07:40

А някой има ли на файл книгата "Освобождаване от енергийни влияния и зависимости", че на спиралата вече я няма :(
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alistar » 12 Сеп 2008, 22:36

spiralata.net А.Александров "Енергийните вампири" Там е обяснено всичко сбито и ясно- чете се за 1 час. Успех!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 12 Сеп 2008, 23:08

Че то става и от разстояние без да имаш пряк контакт с човека.
Мисля, че за защита става като си кръстосаш ръцете и краката и си стиснеш палците. Също е хубаво да не гледаш човека в очите. При допир се дърпа най-лесно, а при по интимни контакти да не говорим...
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 14 Сеп 2008, 06:09

Много е работещо да погледнеш човека и да му кажеш "спри да смучеш". Действа почти винаги безотказно.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот alistar » 14 Сеп 2008, 08:48

А някой има ли на файл книгата "Освобождаване от енергийни влияния и зависимости", че на спиралата вече я няма :(

Масон,дай автора,че имам повече от 4000 книги на файл- ужасявам се от сега,ако трябва да я търся по заглавие. сигурно има поне 10 с подобни заглавия. Да не спамим тука пиши на ЛС
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Neltharion » 06 Окт 2008, 23:44

moerin-elf напълно си прав за вампирясването и по отношение на защитата просто пренатоварваш вампира докато каже БУУМ лесно е представи си че го атакуваш с огън например
колкото до закачането на вампира ами то става в долните чакри
наи често коренната и центъра за натрупване
за да се откснеш от вампира не е достатъчно да се махнеш от него връзката трябва да се прекъсне за целта трябва обаче да я осетиш, просто си я представи като енергиино въже или прочие и я прекъсни с каквото искаш меч нож лазер представи си го и финото ти тяло ще го оформи след прекъсването не оставяй! връзката свободна вместо това се спусни дълбоко в земята и я заземи там
на вампира едва ли ще му се прииска пак да се закачи след атаката с огън и заземяването на връзката

на вас мили вампири ще кажа че много често предизвиквайки негативни емоции у хората претърпявате уруки-енергиен пробив на аурата и губите космическото подхранване а ако е мн продължително ще доведе до слабоумие (да ви е сладко)
и хората от които взимате ще започнат да ви отбягват инстинктивно вместо да крадете поработете със собствената си енергетика защото явно има проблем а и изсмукваики нечия енергия може да приемете и проблемите на съответния човек който да се превърнат във физическо заболяване (пак да ви е сладко)
много лесно е да се разпознае моментна агресия на вампир обикновено се усеща спад в настроението и дори във физическия тонус
по отношение на възстановяване за неопитните в тази област разходка сред природата това помага за нормализиране на енергията
не понасям вампири понеже много от хората покрай мен са такива и с радост помагам за подрязването на "пипалцата" им :mrgreen:
Аватар
Neltharion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 07 Окт 2008, 17:54

Че те хората сами се навират...
И стига си се мислил за много мощен. Всеки може да цитира ДЕИР там е работата, че ако всичко ставаше с това, което е написано в него до сега щеше да си президент...
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор