Помощ!

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Хърмаяни » 05 Яну 2005, 23:17

Така значи в началото когато апартамента беше готов беше време за основно почистване. И баща ми беше довел някаква жена да изчисти прозорците и съм абсолютно сигурна, че тя е направила някакво проклятие. (няма значение защо) Как мога да проверя това и да противодействам? Също майка и ходи при някакъв който без да я познава и беше казал място в къщи където е с отрицателна енергия, а там точно аз незнам защо не обичам да седя, а баща ми-да! Защото може би някой беше казал, че той е с много отрицателна енергия, а аз точно обратното. Дали по някакъв начин не мога да направя нещо с това място?
Аватар
Хърмаяни

Мнениеот EliKarim » 06 Яну 2005, 18:44

Как разбра за наличието на тази "отрицателна енергия" и защо мислиш, че тя може да е фиксирана на дадено място в дома ти?
Какво имаш предвид под отрицателна енегргия?
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Wizard » 08 Яну 2005, 10:05

Единственото, което може би си в състояние да направиш сама, е да си купиш няколко църковни свещи и когато си сама у вас (за да не привличаш вниманието на близките ти) да запалиш една от тях на това място, което ти се струва, че е с негавитна енергия.
Когато започне да гори свеща, ако започне за пука и да изкарва черен дим, значи наистина това място се нуждае от изчистване и е най-добре да не стоят там твои близки, докато не го изчищиш напълно. Запали едната свещ, ако се нуждаеш от още изчистване запали и другата и така. Това разбира се се прави общо взето лесно, но е важно този който го прави да претежава и съответната сила, за да противодейства на тази "зла" енергия, но да се надяваме, че ти си силно момиче-).
Аватар
Wizard
Администратор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор