Здравейте на всички,
за пръв път пиша тук.Съжалявам за поста ми и това не е някакъв майтап,просто не знам към кого да се обърна.Върхът на всичко е че днес намерих пресен екстремент по средата на стая в къща,където в момента съм само аз,а в тази стая не влиза и живее никой,нама и животни..0т 2020 време в другото ни жилище,от където се преместих се случват инциденти- от битови до сериозни физически наранявания и вече си мисля че съседите ми имат пръст в това-на тях им се случиха много драматични неща -почина бащата в семейството и после единият син,а другият от малък твърди че е сатанист .Ще прозвучи като в съдебен спор,но майката в това семейство прокълнала преди няколко месеца моята майка също "да погребе двама" както и тя-баща ми почина през 2021 и тя й беше казала че много се радва за това....
Имам чувството,че ежедневно се зове смърт и нещастия за нас,поради и причината,че отказах да имам нвщо общо със сина й сатанист.Нямам нищо против никой,чела съм доста литература по въпроса и осъзнавам голямата роля на злото в живота ни като учител и балансьор,но честно казано ми омръзна почти всеки ден да става нещо гадно,да,сънувам кошмари и т.н.Не знам дали разбрахте нещо от цялата истприя и дали ще прочетеъе до края ,но бих се радвала на всяко мнение по въпроса!
Благодаря!