Всеки възприема по различен начин това чувство. За един е енергия, за други кундалини, за трети това е чувството на притеглянето от естествените обекти в природата. Изобщо всеки сам за себе си намира обяснение за това...
За мен лично - това е Силата, енергията на Магия. Освен че го усещам това тялом, то съм предизвиквал и физически промени в природата (не против волята и разбира се

Ето какво спомената нашият МГ приятел Air:
Air написа:Усещам негативна енергия която пронизва тялото ми хоризонтално от слънчевата чакра до гръбнака... оттам рамената ми изпитват абсолютно безсилие, а останалото тяло- страх...усещам също така някаква самота, някаква тъга...незнам точно как да го опиша. Имам чуството че някак си се е прекъснала връзката между мен и висшият ми Аз, но незнам дали някой може да е направил това умишлено, дали аз сам съм виновен за това, какво точно не е наред и как да се оправя. По принцип не правя никакви магии, само медитирам от време навреме. Това състояние бавно унищожава целия ми свят, ден след ден, а единственото което мога да правя е да гледам как всичко се разпада, защото вътрешно съм абсолютно безпомощен...Иде ми да легна и да спя.100% съм сигурен, че състоянието ми не е породено от обикновена депресия..Просто го чуствам, но незнам какво да направя. Моля ви най-дълбоко, ако има някой който може да ми помогне по някакъв начин, ще съм му наистина наистина наистина благодарен.
ПРИ ВСИЧКИ ВАС, които наистина притежавате дарбата на Мага (или в това, което вярвате, че сте), то изпитанията, които Air изпитва в настоящи момент, би трябвало да са релевантни и за вас... в минал, настоящ или бъдещ момент от вашето житейско равитие.
Знам, че съм го казвал и на други места, но ако Магията Ви е избрала веднъж, то вече НЕ МОЖЕТЕ да си позволите лукса да я "изоставите"... А как ще ви напомня магията за себе си... Ами с примери от живота, които ни се случват на всеки от нас - неприятности в работата, проблеми в семейството, трудности за осъщестяване на определени цели, невъзможност да свършим и най-лесните задачи, които преди сме правили с лекота... А това е само една малка част от "проблемите", "неприятностите", които биха ви се случвали.
Енергията би трябвало да я усещате като нежна, гореща топлина, преминаваща по цялото ви тяло. Лично аз я преизвиквам моментално. Само е достатъчно да започна да мисля за нея и Магията (енергията), започва да се надига... Не знам как тава би прозвучало на хора, които и хабер си нямат от това, за което говоря, но така или иначе, НА СТРАНИЧНИ ХОРА, мястото им не е тук на страниците на фори сайт.
Сещам се за разни комици, които усмиват Магията и маговете като цяло (вместо да се фокусират само върху определен шарлатанин), то ако в такъв момент са пред мен или дори ги гледам на запис по ТВ и не съм в настроение за шеги... Определено с енергията на магията, можете да постигате неща, които за други са просто далеч, далеч от техните разбирания и способности.