Благодаря Ви за това че се опитахте и отговорихте на въпросите, които така или иначе ми се въртят постоянно в главата... Вярно че доста време се понасъбра откакто се основа МГ. Основната идея така или иначе е все още жива и тя е да Ви държим постоянно имформирани (до колкото може разбира се) по отношение на магията и окултните науки. Сега аз винаги съм имал желание да се случи нещо голямо, НО това все не става... А ако ме питате какво точно бих искал да се случи от всичко това, което до момента сме градили с не малко труд и нерви - то истината е че вече НЕ ЗНАМ...
Хубаво е че поне интересът към окултното и магията като цяло, е все още жив. Наистина се надявам да са останали повече хора от тези, които в първите години от основаването на МГ идваха и пишеха или поне споделяха опита си и информацията, която са имали... Но едно е важно да отбележа, а това е че по всяко време винаги е имало много даровити и обичащи окултното хора. Надявам се и занапред да е бъде така.
Малко се промени живота (или доста се промени) в интернет пространството през послените 7-8 години. От както стартирахме през 2004 година (то и Фейсбук тогава се създаде...) определено ми се струва, че хората имат и друг, алтернативен начин за комуникация, било то фейсбук, скайп, туитъри, месинджъри, то за форуми като че ли време не остава...
Но все си мисля, че такава информация като МАГИЯТА, не бива да се пуска така свободно в публичното пространство под формата на съобщения тип: ''Каква мисъл ти минава в момента в главата?'' и да пускаме съобщенията си в мрежата под формата на туид или на стена във фейсбук например... Просто това някакси не мога да си го представя, че ще се случи. Като например, наред с личните ви снимки, да цъфне и ритуал за призоваване на демон или вуду ритуал... Просто искам да видя физономиите на вашите приятели, които примерно и представа си нямат с каква информация разполагате... 
Ще се съглася с Lord Voldemor за това, което е казал по-горе... Затова и постоянно се старая да се допитвам до вас, защото ние сме едно цяло и всички участваме в това, а имено да има място, което винаги да бъде само ваше и когато ви потрябва окултен съвет, магичен ритуал или помощ да знаете къде да откриете това което ви трябва...
Хубаво е че поне интересът към окултното и магията като цяло, е все още жив. Наистина се надявам да са останали повече хора от тези, които в първите години от основаването на МГ идваха и пишеха или поне споделяха опита си и информацията, която са имали... Но едно е важно да отбележа, а това е че по всяко време винаги е имало много даровити и обичащи окултното хора. Надявам се и занапред да е бъде така.
Малко се промени живота (или доста се промени) в интернет пространството през послените 7-8 години. От както стартирахме през 2004 година (то и Фейсбук тогава се създаде...) определено ми се струва, че хората имат и друг, алтернативен начин за комуникация, било то фейсбук, скайп, туитъри, месинджъри, то за форуми като че ли време не остава...

Lord Voldemor написа:Измеренията на въздействие тук са от много по-голям обсег, отколкото повечето хора си дават сметка. Именно затова и трябва да се открие-със съдействиято на всички форумци, които могат да дадат конкртени конструктивни идеи, как форумът да се направи още по-атрактивен и пълноценен по отношение на постваната информация.
Ще се съглася с Lord Voldemor за това, което е казал по-горе... Затова и постоянно се старая да се допитвам до вас, защото ние сме едно цяло и всички участваме в това, а имено да има място, което винаги да бъде само ваше и когато ви потрябва окултен съвет, магичен ритуал или помощ да знаете къде да откриете това което ви трябва...