Началото

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Хвърчило » 14 Юли 2004, 05:50

Първо- поздравления относно сайта, изглежда наистина чудесно и предлага полезна информация! :smile:

Имам интереси и някакъв опит по отношение на Раджа- Йога, карти ТАРО, паганизъм, сънища. Разбира се, очаква ме твърде много работа, но ми се иска да се докосна и до магията icon_color В тази връзка, любопитно ми е ОТКЪДЕ е тръгнал всеки един от вас и ЗАЩО именно от там :smile:

Целта на въпроса ми е не само да се запозная с вашия път на развитие, но и събирайки впечатления (и знания ;) ) да се ориентирам в собствения си :smile:

Благодаря предварително! :smile:
Хвърчило

Мнениеот Sulamit » 29 Юли 2004, 22:40

zdraveite,
Hvurchiloto, vijda se, me e izprevarilo...razglejdam sita vi i vlqzoh vuv foruma sus sushtata ideq - da vi pomolq za nqkakvi nasoki...nqmam pretencii, che pritejavam neshto poveche ot naistina dobra intuiciq, volq da susredotochavam suznanieto si i arhiv ot nqkolko sunishta,koito vposledstvie se okazaha prorocheski. qsno e kakvo osezatelno mi lipsva,nali? imam predvid osnovnoto -poznanie. molq vi,preporuchajte mi takava literatura,koqto naistina moje da posluji kato "nachalo", zashtoto ot sobstvenite si opiti da potursq takava dosega stigam ili do protivorechivi iztochnici ili puk do neshta, koito sa za po-naprednali...blagodarq vi predvaritelno :smile:
pod sivi odejdi se kriqt mechtite...
Аватар
Sulamit

Мнениеот Edna BG veshtica » 30 Юли 2004, 11:01

Здравей :smile:

Ще се осмеля да ти препоръчам серията "Духовно усъвършенстване" на издателство "Аратрон"- малки книжчици, в които обаче има доста упражнения и могат поне в основи да те запознаят с много и най- различни неща :smile: Така ще можеш да се ориентираш към какво наистина искаш да правиш :smile:

Според мен, хубаво е да наблегнеш на сънищата си- започни с такава литература- под това имам предвид Фройд, Юнг, Холбех... Книгата на последната авторка е по- достъпна, а и честно казано, по- интересна от дърдоренето на Фройд и Юнг ;)

Успех! :smile:
Аватар
Edna BG veshtica

Мнениеот Sulamit » 30 Юли 2004, 12:46

thanks! :-) za seriqta "Duhovno usuvurshenstvane" predimno...inache Froid i Ung sa mi minali prez ruchichkite (specialnostta mi go nalaga prosto:-)) pri Ung naistina ima vruzka s tursenata ot men mistika, pri Froid - prosto e interesen, no mistichen-nikak:-)
thanks otnovo!
pod sivi odejdi se kriqt mechtite...
Аватар
Sulamit

Мнениеот Edna BG veshtica » 30 Юли 2004, 14:21

Неволно съм те подценила, значи, извинявай :oops: :smile:

Относно Фройд... препоръчах го, защото от него тръгва всичко уж, има какво да се вземе и оттам ;)

Явно учиш нещо много полезно, ще се оглеждам за твоите постинги ;)

Ако не си се ориентирал още: www.aratron.org :smile:
Аватар
Edna BG veshtica

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор