Създаване на дракон-сервитор

Една от най-силните магии - магията на Дракона. Всичко свързано с драконите и Драконовата магия.

Модератор: EliKarim

Назад към Дракони магия

Мнениеот ZefaS » 26 Окт 2006, 10:41

Отваряне на кръг


1. Застани с лице на Изток, ръцете отпуснати отстрани, главата леко наведена, дишнето равномерно и бавно. Вдигни дясната си ръка над главата и докато я спускаш към гърдите си си представи лъч светлина да се спуска от небето към земята през теб. Обърни главата наляво и дигни лявата си ръка хоризонтално, обърни глава надясно и изпъни и дясната ръка.
2. Вдишай и при издишването визуализирай лъч светлина да преминава от ляво надясно. Протегни едната ръка напред, другата назад и визулизирай трети лъч светлина да пронизва тялото ти. Почувствай как тялото се зарежда с енергия от всички страни. Остани със спокоен ум и равномерно дишане.
3. Вдишай и при издишването с дясната си ръка нарисувай Пентаграма във въздуха (от долния ляв ъгъл нагоре) Визуализирай Пентаграмата в блестяща синя светлина. След това насочи дясната си ръка в центъра й – Саирис – кажи думата с бавен и вибриращ глас. Вдишай дълбоко.
4. Обърни се надясно и с издишването с дясната ръка начертаваш бял светлинен кръг до мястото на следващата Пентаграма. На Юг начертай нова Пентаграма – Фафнер
5. Обърни се надясно на Запад – Нейлон
6. Обърни се надясно на Север – Граел
7. Обърни се надясно и завърши кръга от бяла светлина. Сега имаш четири пентаграми в четирите посоки и кръг от светлина, който ги свързва. Вдишай дълбоко от енергиите на четирите пентаграми, с издишването нека те станат още по-ярки.
8. Кажи “Призовавам Пазителя на Източната Кула – О Саирис, Владетел на Драконите и на Изтока, ела и донеси Силата на Свистящия въздух” – визуализирай огромна кула на Изток със дракон върху нея, целият във вихри и светкавици. След като кажеш думите, дракона издига глава нагоре и от дъха му излиза огромно торнадо и светкавици, които започват да се въртят около него и кулата.
9. “Призовавам Пазителя на Западната Кула – О Нейлон, Повелител на Драконите и на Запада, ела и донеси Стихията на Водата” – визуализирай кула на Запад и син дракон върху нея и потоци вода. След като кажеш думите от устата на дракона излиза огромна вълна вода, която все едно стои на едно място.
10. “Призовавам Пазителя на Южната Кула – О Фафнер, Владетел на Драконите и на Юга, ела и донеси Драконовия Огън” – кула с червен дракон, който бълва пламъци. След като кажеш думите дракона пуска огнена топка към теб, която застава на известно разстояние от теб във въздуха .
11. “Призовавам Пазителя на Северната Кула – О Граел, Повелител на Драконите и на Севера, ела и донеси Силата на Земята” – кула с черен дракон, който удря по земята с опашката си и я тресе. След като кацеш думите дракона удря много силно и земята се издига като стена и се отправя към теб.
12. Четирите елемента са около теб на известно разстояние. Висят във въздуха и треперят и вибрират като събират още повече сила. Драконите от четирите посоки непрекъснато ги подхранват с енергия.
13. “Във нощта под звездите Аз призовавам към живот (името на служителя). (Виж как звездите се преместват и създават формата на твоя дракон след това се спускат при теб в центъра на кръга.) Дракони от четирите посоки дарете силата си на своя брат. Саирис дари (името на служителя) със силата на Въздуха и Светкавиците, така че да бъде бърз и непобедим както мълния в небето. С ум и рефлекси като вятъра. Саирис направи крилете на... силни като буря. Нейлон дай на ... силата на дълбоката вода, дари прозорливост и интуиция всеобхватни като морето. Фафнер дари на ... Огъня на живота, така че никога да не му липсва енергия и сила, нека дъхът му бъде унищожителен като твоите пламъци. Граел направи бронята на... непробиваема като скала и тялото му издържливо като планините. Дари го със силата на Земята.
Като казваш думите, от съответната посока виж как последователно елементите на въздуха (торнадо със светкавици), на водата (огромна приливна вълна), на въздуха (огнена топка и колони от пламъци) и земята (масивна стена от пръст и скали) се вливат последователно във формата от звезди.


Втора част

0. Приготвяне на материален носител, Цигара, върху която са нарисувани символите на Уран в началото където се запалва, Юпитер по средата и Марс в края. Ароматна пръчица, Свещ в цвят по избор. Сигила на дракона на едната страна на парче хартия и сигила получен от магическото ти име на другата.
1. Постави фигурата на олтара.

2. Инвокация на Уран:

Io Ouranos! Serpent of Octarine Flames!
I summon thee from within me, within me!
Io Ouranos ( 8 )
The Octarine lightning pierces my creation ( визуализирай октаринова хаос сфера вътре във фигурата)
The name of this servitor, this mighty Dragon, is....
Come Ouranos, breathe life into my creature!
Ouranos, God of Magick Octarine
Ouranos, Serpent Octarine
Ouranos, Baphomet, Semyaza, Carmara ( 7 )
Повтори горното 3 пъти като засилваш концентрацията върху материалния носител и астралното тяло на сервитора.
3. Като се фокусираш върху сервитора:

Могъщи Драконе ( неговото име )
Аз съм твой бог, ти си мой слуга
Служи ми добре, пази ме и се бий за мен,
и Аз ще те възнаградя с живот,
провали ме и Аз ще те унищожа изцяло!
4. Запали цигара и вдишай част от дима. Издишай дима върху фигурата и вибрирай “Io Ouranos” с първото издишване. С второто – “ Io –твоето магическо име”, с третото – “Io – името на сервитора”. Вибрацията на всяка фраза трябва да е точно толкова дълга колкото е и издишването на дима. Повтаряй така докато изпушиш цигарата. Посипи материалния носител с пепелта от цигарата.
5. Постави фигурата върху олтара:

(името на дракона) това е Axis Mundi (това е материалния свят)
Това е моето тяло
Това е твоята душа!
Служи ми добре, пази ме и се бий за мен
и Аз ще те възнаградя с живот
провали ме и аз ще те унищожа изцяло!
Ти си мой слуга, Аз съм твой Бог!
6. Постави фигурата над дима на ароматната пръчица:

(името на дракона) това е Spiritus Mundi (духовния свят)
Това е дъхът на магията
Това е моят дъх!
Служи ми добре, пази ме и се бий за мен
и Аз ще те възнаградя с живот
провали ме и аз ще те унищожа изцяло!
Ти си мой слуга, Аз съм твой Бог!
7. Постави фигурата до твоето тяло така че да се затопли:

(името на дракона) това е Stella Sol (източникът на живота)
Тук е топло и безопасно
Тук е огънят и животът,
Служи ми добре, пази ме и се бий за мен
и Аз ще те възнаградя с живот
провали ме и аз ще те унищожа изцяло!
Ти си мой слуга, Аз съм твой Бог!
8. Визуализирай как мощна светкавица от небето пада върху дракона и в същото време как излизат пламъци от ръцете ти към него. Рязко кажи – “Живей и ми бъди верен” – с това драконът е завършен.

ПП:Ритуалът не е мой.Аз го С/Р тук :mrgreen:
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 345
Регистриран на: 22 Сеп 2006, 18:05
Местоположение: София

Мнениеот VuDu » 26 Апр 2007, 18:21

Е няма ли някакъв начин дето нетрябва да се пуши?


ODISEY:
Пиши на кирилица!!!
Аватар
VuDu
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 16
Регистриран на: 24 Апр 2007, 07:57
Местоположение: varna

Мнениеот hekata_ehnaton » 26 Апр 2007, 18:51

Ритауала е направен за този, който го извършва. Въпроса ми е, може ли да се направи за някой друг - т.е., аз да го извърша, като създам дракон за друг човек (най-добрия ми приятел).
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 189
Регистриран на: 29 Мар 2006, 17:36

Мнениеот Марио » 26 Апр 2007, 19:27

Въпроса ми е, може ли да се направи за някой друг - т.е., аз да го извърша, като създам дракон за друг човек (най-добрия ми приятел).


Може :)

Е няма ли някакъв начин дето нетрябва да се пуши?


Има, измисли си и направи си ;)
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 643
Регистриран на: 05 Яну 2005, 16:14

Мнениеот weballergy » 01 Юни 2007, 08:21

Има ли някакъв друг ритуал за създаване на дракон- сервитор?
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 115
Регистриран на: 18 Юли 2006, 15:16
Местоположение: almost everywhere

Мнениеот Lillyt » 20 Юли 2016, 11:48

За въпросът дали има други ритуали за сервитори има. Но този лично много ми допада има нещо много истинско и естествено. Който и ритуал да се прави винаги концентрирани и визоализация. Ритуалът е добър. Попаднах преди две години на основен драконов ритуал. Който после и включваше извикване на четирите дракона стихии. Да ви кажа резултатът беше перфектен изумителен. icon_eusa_clap Просто всичко направено с любов ще работи. Ако се чуствате психически разстроени и душевно слаби не правете никакъв ритуал. Медетирайте очистете вътрешното си Аз и тогава направете ритуалът. Дори един простичък сигил може да доведе до неузнаваеми резултати.
Аватар
Lillyt
 
Мнения: 8
Регистриран на: 20 Юни 2016, 14:20

Мнениеот Lillyt » 20 Юли 2016, 12:06

Да може. Извинявам се ако съм нахална че отговарям но може. Просто и лесно концентрирайте волевото си намерение за човекът който искате да предпазите или каквото и да е. Прочете повече трудове за направата на искуствени елементали архетипи. Просто казано ЕГРЕГОРИ. От ще извлечете много отговори на вашите въпроси.
Аватар
Lillyt
 
Мнения: 8
Регистриран на: 20 Юни 2016, 14:20

Re:

Мнениеот Lillyt » 20 Юли 2016, 12:30

Марио написа:
Въпроса ми е, може ли да се направи за някой друг - т.е., аз да го извърша, като създам дракон за друг човек (най-добрия ми приятел).


Може :)

Е няма ли някакъв начин дето нетрябва да се пуши?


Има, измисли си и направи си ;)

Да може!
Аватар
Lillyt
 
Мнения: 8
Регистриран на: 20 Юни 2016, 14:20

Re:

Мнениеот Lillyt » 20 Юли 2016, 13:04

VuDu написа:Е няма ли някакъв начин дето нетрябва да се пуши?


ODISEY:
Пиши на кирилица!!!

Хей хей аз обичам да си попушвам от време на време. Дори ще включа чаша кафе в ритуалът. И ще изпуша една осветена цигара със удоволстие. Така моят егрегор ще бъде направен с по голяма сила. Докато си изпушвам цигарата ще вложа целта и волевото ми намерение към егрегорът с положителни енергиии. КАЗВАМ ЧЕ ПУША РЯДКО. Но в магията трябва да влагаме творчество и фантазия. Искам да кажа че правенето на даден ритуал трябва да ви прави щастливи докато го изготвяте. МЕДЕТАЦИЯТА Е КЛЮЧЪТ КЪМ УСПЕХЪТ. Скоро ще изложа мой метод за направа на сигили. За този метод ми беше необходима една година. И накрая усъзнах че работи. Незнам ще мога ли да качвам снимки тъй като ще ми бъде по лесно да обясня със подробност как работи във Български вариант. Лично сега изработих моя книга със сигили и техните мантри. Често пътувам защотото моята професия е стилист и понякога нямам време. Но отварям моята книга концентрирам даден сигил визоализирам го и той започва да работи. Тук за тоя метод ще го постна но ще трябва да пиша много за него. И ЗАПОМНЕТЕ ВИНАГИ СТЕ БИЛИ ТАЛАНТЛИВИ ОТКОЛКОТО СТЕ ОЧАКВАЛИ. МНОГО ОБИЧАНИ ОТКОЛКОТО И ПРЕДПОЛАГАТЕ! Относно за пушенето направи фитил от осветен пергамент(хартия) свй го така че да изглежда като цигара запали го и го остави да изпуши. Хартия обекновенн бяла тоалетна хартия помазана с масло или аромат.
Аватар
Lillyt
 
Мнения: 8
Регистриран на: 20 Юни 2016, 14:20


Назад към Дракони магия

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта