Shedinko написа:Не гледа ли скритата камера на "Господари на ефира" където я снимаха и тя нареждаше хиляди гадни работи на момичето.После и каза нещо от рода на 5 пъти 5 часа 5 дни 5 седмици дай 500 лв. да ти оправя работата.Момичето и вика нямам ,а Джуна като почна да ги нарежда едни...леле мале ,аз бих си направил харакири ако някой ми каже така и ако нямам кинти да му платя.
п.п.Може да не е в тоя ред ,ама идеята е същата.
На въпроса-за мен не е редно,нито за предсказване на бъдещето-независимо как,нито за магия-каквото им се откъсне от сърце на хората.
А теб те цитирам,защото искам да те поправя-това не е Джуна!!!
Истинската Джуна Видивашвили е всепризнат феномен в областта на бионергетиката и ясновидството и има висш генералски ранг в системата на КГБ.Брежнев не е взел нито едно държавно решение,нито пък лично,без нейния съвет и благословия.Хрониките редят,че след лют пиянски скандал,който и бил вдигнат от Алла Пугачова,защото Джуна не искала да пие на някакво парти у тях,двете така се сдърпали,че Джуна замерила Алла с пепелник по главата и я спукала,та са били полиции,истории.
А в последните години се спори,че след друго спречкване на Джуна,този път с Вера Кочовска,Джуна разярена вдигнала ръце към небето и кръвното на Вера скочило над 220.Това последното незнам колко е вярно.
А онази в "Господари на Ефира" май се казва Валя Крумова,която се е провъзгласила за дясната ръка на Джуна и нейната най-велика ученичка,предрекла смърта на сина й-и това колко е вярно не знам и дали Джуна има ученици и деца,но тази Крумова това си го каза в интервю по телевизията,както и че има Нобелова награда-ама за какво точно не спомена.Може да е от онези,дето се падаха от едни снаксове!