Здравейте. Искренно се надявам да не приемете поста ми като поредния пост на малко момиченце, което си няма какво да прави. Сравнително малка съм, но повярвайте, не правя тази тема за да ръся глупости на търкалета. Та без повече добавки..
Аз съм на 15 и може да се каже, че съм или поне бях в едно стабилно и нормално семейство. Баба ми е имала способности, които може би 80% от хората в този сайт имат. Казвала ми е много пъти, че съм ги наследила.. Че като малка съм казвала кога точно дядо ми ще се върне от кораба (защото пътува), а и до днес успявам да предсказвам вярно времето навън.
Аз лично не съм пробвала никакъв ритуал, но може да се каже, че съм изчела доста голям процент от темите в този сайт, а също съм се интересувала да чета и от литературата, с която баба ми разполага. Както и да е.
Миналата вечер просто усещах някакво присъствие в стаята. Цяла вечер не можах да мигна; колкото пъти се опитвах да заспя, сякаш толкова пъти повече не можех.. Въпроса ми е дали несъзнателно съм "повикала" някого, докато чета или се интересувам от информация за даден демон примерно? Ще съм ви много благодарна ако ми отговорите.
Имам и още едно запитване. (Надявам се да не стана нахална.) Преди не много време (мисля че около 2 години) всичко си вървеше нормално.. Училище и тн.. Ученик от моя клас почина и от тогава някакси не ми върви (слабо казано).. Майка ми и баща ми се разделиха, скарах се с момиче, с което се познаваме от много малки (сериозно скарване, а не нещо, което да се забрави за ден или два) и още много много други примери.. Но самият ми въпрос е.. възможно ли е на мен да ми е направена магия или на семейството ми?
Отново казвам, не съм правила ритуали и наистина ще съм благодарна ако не ме приемете като поредното лигаво лапе, което няма какво да прави и е решило да постне нещо..
Благодаря ви предварително.