Значи и това съм преценил правилно, определено си била подготвена за подобно развитие на ситуацията. И да, позволих си известни строго премерени цинизми, и какво от това? Достатъчно беше че ти уточних че не съм ТЕ СВАЛЯЛ, дори и ако в някой момент ти е прозвучало така или си решила да го приемеш по този начин. Де факто реши че като изнесеш това публично ще ме засегнеш може би? Или ще получиш каквото търсиш?
Я ми кажи щом ти е толкова перфектно семейството както го описваш, защо си търсиш тогава външна връзка? Чудя се дали не си същата, която преди 10-15г искаше да убия мъжа и, защото не можела един вид да го понася. Май в желанието си за власт на всяка цена допускаш твърде много грешки напоследък, но то си е нормално. И не не смятам да се занимавам повече с теб - просто ако ме издразниш още малко ще те предам в ръцете на Шигурим например, той да провери нещата и да определи присъдата ти или наказанието ти. От него не можеш да се скриеш, смъртно опасно е дори да помислиш да го мамиш - перфектния съдия дето и да подкупиш не можеш. Така поне ще си сигурна че "процеса ти" е справедлив и че аз не съм повлиял по никакъв начин

.
Ако наистина си скорпион, тогава би трябвало да знаеш в какво се замесваш пускайки подобни некасаещи другите неща, само и само да си начешеш собствената краста за 5 мин слава.
Сигурен съм че ще им предоставиш достатъчно материал на админите, не забравяй че и аз пазя лични, интересно ми е само какво ще спестиш за да докажеш тезите си по-насигурно.