Астрална връзка - въпроси и отговори

Това е личната страница на Wizard за връзка с Вас. Можете да задавате въпроси, както и да водим диалог на различни окултни теми или ако търсите отговори на магически ритуали.

Назад към FaceWizardBook

Мнениеот TheQueen » 01 Яну 2018, 17:16

Здравейте на всички и за много години!
Не можах да намеря по - подходящо място за този диалог, който искам да развия, от това тук. Но ако модератора реши друго - нямам против.
Бих искала да си поговорим малко за астралните връзки, кой какъв опит има, хубави книжки и като цяло подробностите, които ги няма в литературата.
Преди почти 8 год. по някаква случайност се създаде астрална връзка между мен и мой познат (тогава). Оказа се, че сякаш тя (връзката) сама е напирала, а той само е дал разрешение и е бил проводник, за да се случи . Не получих по добри обяснения от тези. С течение на времето започна много силно да се развива. Емоционалната и енергийната връзка и телепатията бяха само дребното начало. Имахме общ резерв от енергия и на когото му трябваше черпеше от там, имахме един вид общи духовни наставници (ангели-пазители). Аз виждах и знаех кой прави зловредни енергийни посегателства върху него и тн. Като цяло тази "връзка" ни дооформи и ни научи на много окултни и неокултни неща. Да не говорим за превъртането на сексуална енергия и канализирането й в нещо по - добро. Но .... (както винаги има "но", не може да е вечно прекрасно..) в даден момент тази връзка почна да избледнява, дотолкова сякаш сребристата астрална връв всеки момент ще се скъса. Не съм наясно с причините и как точно сме стигнали до там. Загубихме почти всякакъв усет и по между ни и за всичко заобикалящо ни. До такава степен, че разни дребни душици успяха с магиите си за раздяла ... поне за сега...
Та въпросът ми е как да закрепя положението, как да засиля връзката, защо е станало така и какво означава, ако ми се наложи да правя нова астрална връзка (пък било то и с друг човек) как да я направя? Сякаш не се чувствам готова аз да водя... Надявам се да ме разбирате поне малко.
Всички мнения и информация са добре дошли, за разлика от упреците!
Благодаря предварително!
Аватар
TheQueen
 
Мнения: 2
Регистриран на: 03 Яну 2016, 21:49

Назад към FaceWizardBook

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 0 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 0 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта