Лош късмет и множество съмнения

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот DeMoN » 02 Авг 2024, 12:13

Здравейте, нов съм тук и първо търся съвет.
Жял живот имам усещането, че нещо тегне над мен ( дали е само върху мен или е по-голямо незнам ).
Търся съвет насока да разбера дали е така или не?!?
Категорично е възможно да има нещо защото в рода ми има хора, които могат да четат древни арабски книги
( по мое скромно мнение книгите са на повече от 600 години никой незнае или не иска да каже предавани са от поколение на поколение и всеки си ги пази като очите и си ги крие някъде )
Доста е трудно да разкажеш с няколко изречения цялото усещашне чувал съм за разни ритуали, но
дали реално могат да помогнат незнам не съм експериментирал.
Ако някой може да ме насочи към човек, който наистина умее поне да знам дали има нещо надвиснало над мен.
Благодаря.
Аватар
DeMoN

Мнениеот doomst » 03 Авг 2024, 21:33

Привет,

Каквото и да се случва отвън, ти си приемникът.
Ако човек може да има почти пълен контрол над нещо, това е собствената му глава.
Представи си, че отговорът на въпроса ти е - и да и не.
Както често казвам, ако човек е стабилен почти нищо не може да го бутне.
Ако не е стабилен, трябва да си лекува мислите - възприятието за света и съществуването си.
Можеш да погледнеш другата подобна тема "Съмнение за магия":

viewtopic.php?f=37&t=6302&p=61677#p61677
Аватар
doomst

Мнениеот Lustre4108 » 04 Авг 2024, 16:03

За да се говори, че имаш магия, "да имам усещане" не е достатъчно и нищо не говори. Помни, че много хора, които вярват, че имат направена магия, ако не и повечето са хора с психиатрични проблеми и обикновено като дрънкат насам натам че някой "им е направил нещо лошо", по-чувствителните и емпатичните хора започват да си мислят същото и за себе си. За да имаш магия се изискват обективни признаци - от влошено здраве и житейски катастрофи до прояви на някаква форма на паранормална дейност. И да знаеш, много, много рядко се срещат. Хората, които могат да направят подобна магия са огромна рядкост и обикновено са твърде заети, за да се занимават с някой не-маг.

Роднините ти могат да четат арабски книги? Много хора днес, заради мода ли, заради нещо друго ли, записват да учат арабски. Арабската култура има какво да предложи и е дала много на света- започни от цифрите, с коит осмяташ.

И най-накрая: защо не потърсиш психологическа(не психиатрична!) помощ? Проблемът ти изглежда именно на такъв- някаква забравна травма? Подтиснат неприятен спомен? А може да е някаква семейна констелация - проблем в твоето семейство. Или може би не си открил житейския си път и това, което би придало смисъл на живота ти. Пробвай първо така!
Аватар
Lustre4108
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DeMoN » 05 Авг 2024, 11:55

doomst написа:Привет,

Каквото и да се случва отвън, ти си приемникът.
Ако човек може да има почти пълен контрол над нещо, това е собствената му глава.
Представи си, че отговорът на въпроса ти е - и да и не.
Както често казвам, ако човек е стабилен почти нищо не може да го бутне.
Ако не е стабилен, трябва да си лекува мислите - възприятието за света и съществуването си.
Можеш да погледнеш другата подобна тема "Съмнение за магия":

http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... 677#p61677

Съмненията ги имам от много време дали основателно или не сам не съм сигурен.
Погледнах темата не ми помага много създава повече въпроси отколкото отговори.
Дали сам не си създавам излишни терзания?!?
Аватар
DeMoN

Мнениеот DeMoN » 05 Авг 2024, 12:11

Lustre4108 написа:За да се говори, че имаш магия, "да имам усещане" не е достатъчно и нищо не говори. Помни, че много хора, които вярват, че имат направена магия, ако не и повечето са хора с психиатрични проблеми и обикновено като дрънкат насам натам че някой "им е направил нещо лошо", по-чувствителните и емпатичните хора започват да си мислят същото и за себе си. За да имаш магия се изискват обективни признаци - от влошено здраве и житейски катастрофи до прояви на някаква форма на паранормална дейност. И да знаеш, много, много рядко се срещат. Хората, които могат да направят подобна магия са огромна рядкост и обикновено са твърде заети, за да се занимават с някой не-маг.

Роднините ти могат да четат арабски книги? Много хора днес, заради мода ли, заради нещо друго ли, записват да учат арабски. Арабската култура има какво да предложи и е дала много на света- започни от цифрите, с коит осмяташ.

И най-накрая: защо не потърсиш психологическа(не психиатрична!) помощ? Проблемът ти изглежда именно на такъв- някаква забравна травма? Подтиснат неприятен спомен? А може да е някаква семейна констелация - проблем в твоето семейство. Или може би не си открил житейския си път и това, което би придало смисъл на живота ти. Пробвай първо така!

Започвам от това че не дрънкам наляво надясно за това и за първи път пиша за това някъде винаги съм се опитвал сам да търся отговори и сам да намирам вярното. Относно здравето с годините се е влошило, но не чак толкова драстично, че да съм много зле така да се изразя.
За роднините те не са ходили на училище в познатия смисъл учили са от други хора които също не са ходили в училище, както го разбират повечето хора учили са за ходжи и четат книги на староарабски.
За паранормално мога да кажа няколко примера, но дали наистина е паранормално:
Да изрека молитва за нещо и тази молитва да се сбъдне, а в някои случаи дума по дума, както е изречена.
Това се е лучвало не веднъж, надали са съвпадения незнам.
Аватар
DeMoN

Мнениеот Lustre4108 » 05 Авг 2024, 16:29

Това по-скоро говори, че имаш дарба да материализираш волята си(магия!). Има такъв страх, който е типично вещерски, преди вещерът/вещицата да се захване с магия, изпитва страх от вещерски символи и изпитва страх от магията като цяло. Но това се касае за човек с дарба. който е непосветен. И да, в твоя случай, който не е открил призванието си. Та замисли се дали да не тръгнеш и ти по този път. Естествено, не е достатъчно само да учиш, а и да откриеш себе си. Процесът е сложен.

Не е рядко шамани, екстрасенси, магове, преди да станат посветени и да открият дарбата си да се чувстват като теб- да се разболяват, да ги тормози нещо, докато не започнат да използват силите си.
Аватар
Lustre4108
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DeMoN » 11 Авг 2024, 20:00

Lustre4108 написа:Това по-скоро говори, че имаш дарба да материализираш волята си(магия!). Има такъв страх, който е типично вещерски, преди вещерът/вещицата да се захване с магия, изпитва страх от вещерски символи и изпитва страх от магията като цяло. Но това се касае за човек с дарба. който е непосветен. И да, в твоя случай, който не е открил призванието си. Та замисли се дали да не тръгнеш и ти по този път. Естествено, не е достатъчно само да учиш, а и да откриеш себе си. Процесът е сложен.

Не е рядко шамани, екстрасенси, магове, преди да станат посветени и да открият дарбата си да се чувстват като теб- да се разболяват, да ги тормози нещо, докато не започнат да използват силите си.

Честно казано се ужасявам от мисълта, че може да имам дарба и да объркам нещо.
Каззвам това свързано е с молитвите, за които споменах два пъти молитвите бяха за лошо и да причинят ужасни неща и се боя, че се сбъднаха буквално дума по дума. И двете се сбъднаха приблизително около месец след изричането.
Незнам какво да мисля и как да постъпя.
Тези дни попаднах на книгите " Големия и Малкия ключ на Соломон " дали могат с нещо да ми помогнат.
Не на последно място от дете ме влече към окултното и магиите и това става все по осезаемо последните месеци.
Аватар
DeMoN

Мнениеот Lustre4108 » 13 Авг 2024, 16:34

DeMoN написа:
Lustre4108 написа:Това по-скоро говори, че имаш дарба да материализираш волята си(магия!). Има такъв страх, който е типично вещерски, преди вещерът/вещицата да се захване с магия, изпитва страх от вещерски символи и изпитва страх от магията като цяло. Но това се касае за човек с дарба. който е непосветен. И да, в твоя случай, който не е открил призванието си. Та замисли се дали да не тръгнеш и ти по този път. Естествено, не е достатъчно само да учиш, а и да откриеш себе си. Процесът е сложен.

Честно казано се ужасявам от мисълта, че може да имам дарба и да объркам нещо.
Каззвам това свързано е с молитвите, за които споменах два пъти молитвите бяха за лошо и да причинят ужасни неща и се боя, че се сбъднаха буквално дума по дума. И двете се сбъднаха приблизително около месец след изричането.
Незнам какво да мисля и как да постъпя.
Тези дни попаднах на книгите " Големия и Малкия ключ на Соломон " дали могат с нещо да ми помогнат.
Не на последно място от дете ме влече към окултното и магиите и това става все по осезаемо последните месеци.

Това говори още повече да се захванеш да вървиш по този път. Защото, ако не контролираш способностите си, те ще те контролират. Радвай се, че ги имаш, защото магията е власт, власт над живота и реалността и благодарение на нея няма да си жертва на обстоятелствата, а ще контролираш живота си.

Голям и Малък ключ на Соломон остави за по-нататък. Това е висш пилотаж. Овладей първо енергийните техники, започни с прости ритуали. Ако намериш свестен учител - имаш късмет(можеш да се помолиш да намериш такъв). Бих ти препоръчал да се захванеш отначало с Рейки, Космоенергетика и други подобни, хем да придобиеш защита, хем да отключиш още повече способностите си и да придобиеш контрол над тях. Това са лечителски техники, светли и няма да позволят да навредиш на някого. Овладей първо светлите неща - работа с Богове, Ангели, светли елфи и пр, прави прости ритуали и като натрупаш опит и затвърдиш светлата си част, можеш да погледнеш в Тъмнината и Бездната, защото там е по-високия потенциал. Повтарям, фактът, че имаш дарба трябва да те кара да се чувстваш благословен.
Аватар
Lustre4108
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DeMoN » 14 Авг 2024, 13:57

Lustre4108 написа:
Това говори още повече да се захванеш да вървиш по този път. Защото, ако не контролираш способностите си, те ще те контролират. Радвай се, че ги имаш, защото магията е власт, власт над живота и реалността и благодарение на нея няма да си жертва на обстоятелствата, а ще контролираш живота си.

Голям и Малък ключ на Соломон остави за по-нататък. Това е висш пилотаж. Овладей първо енергийните техники, започни с прости ритуали. Ако намериш свестен учител - имаш късмет(можеш да се помолиш да намериш такъв). Бих ти препоръчал да се захванеш отначало с Рейки, Космоенергетика и други подобни, хем да придобиеш защита, хем да отключиш още повече способностите си и да придобиеш контрол над тях. Това са лечителски техники, светли и няма да позволят да навредиш на някого. Овладей първо светлите неща - работа с Богове, Ангели, светли елфи и пр, прави прости ритуали и като натрупаш опит и затвърдиш светлата си част, можеш да погледнеш в Тъмнината и Бездната, защото там е по-високия потенциал. Повтарям, фактът, че имаш дарба трябва да те кара да се чувстваш благословен.

Благодаря, за отделеното време и насоките можеш ли да препоръчаш нещо за начинаещ в
Рейки и Космоенергетика?
Аватар
DeMoN

Мнениеот Lustre4108 » 17 Авг 2024, 09:32

DeMoN написа:
Lustre4108 написа:

Благодаря, за отделеното време и насоките можеш ли да препоръчаш нещо за начинаещ в
Рейки и Космоенергетика?

То няма много за обяснение, трябва да намериш майстор, който да те посвети- това се предава от учител на ученик със специален ритуал, подобно на кръщението в религиите - майсторът насочва енергията към теб и ти трябва да я приемеш. Мога да ти препоръчам такива хора, ако искаш ще ти пиша на лични.
Аватар
Lustre4108
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DeMoN » 17 Авг 2024, 21:27

Lustre4108 написа:

....
То няма много за обяснение, трябва да намериш майстор, който да те посвети- това се предава от учител на ученик със специален ритуал, подобно на кръщението в религиите - майсторът насочва енергията към теб и ти трябва да я приемеш. Мога да ти препоръчам такива хора, ако искаш ще ти пиша на лични.

Благодаря много ще се радвам ако можеш да ме насочиш.
Аватар
DeMoN

Мнениеот alicehughes » 19 Авг 2024, 15:49

ChatGPT Korea offers advanced AI-powered conversational tools and solutions for individuals and businesses alike. From real-time language translation to personalized customer service automation, 챗gpt 무료
Korea leverages cutting-edge technology to enhance communication in Korean. Our platform is designed to assist with everything from learning Korean to optimizing workflows for businesses. Whether you're seeking support for daily tasks or looking to integrate AI into your enterprise, ChatGPT Korea is your go-to source for seamless and efficient conversational AI.
Аватар
alicehughes

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор