Lustre4108 написа:За да се говори, че имаш магия, "да имам усещане" не е достатъчно и нищо не говори. Помни, че много хора, които вярват, че имат направена магия, ако не и повечето са хора с психиатрични проблеми и обикновено като дрънкат насам натам че някой "им е направил нещо лошо", по-чувствителните и емпатичните хора започват да си мислят същото и за себе си. За да имаш магия се изискват обективни признаци - от влошено здраве и житейски катастрофи до прояви на някаква форма на паранормална дейност. И да знаеш, много, много рядко се срещат. Хората, които могат да направят подобна магия са огромна рядкост и обикновено са твърде заети, за да се занимават с някой не-маг.
Роднините ти могат да четат арабски книги? Много хора днес, заради мода ли, заради нещо друго ли, записват да учат арабски. Арабската култура има какво да предложи и е дала много на света- започни от цифрите, с коит осмяташ.
И най-накрая: защо не потърсиш психологическа(не психиатрична!) помощ? Проблемът ти изглежда именно на такъв- някаква забравна травма? Подтиснат неприятен спомен? А може да е някаква семейна констелация - проблем в твоето семейство. Или може би не си открил житейския си път и това, което би придало смисъл на живота ти. Пробвай първо така!
Започвам от това че не дрънкам наляво надясно за това и за първи път пиша за това някъде винаги съм се опитвал сам да търся отговори и сам да намирам вярното. Относно здравето с годините се е влошило, но не чак толкова драстично, че да съм много зле така да се изразя.
За роднините те не са ходили на училище в познатия смисъл учили са от други хора които също не са ходили в училище, както го разбират повечето хора учили са за ходжи и четат книги на староарабски.
За паранормално мога да кажа няколко примера, но дали наистина е паранормално:
Да изрека молитва за нещо и тази молитва да се сбъдне, а в някои случаи дума по дума, както е изречена.
Това се е лучвало не веднъж, надали са съвпадения незнам.