Logo

O Angeli supta dicti, estote adjutores meae petitioni, et in adjutorum mihi in meis rebus et petitionibus.

     



 

 

 

 

Магия без сълзи
или прави каквото искаш,
само никому не вреди


 

      Какво да сторим, че да не навредим някому без да го искаме? Ако направим магия за пари, можем ли да сме сигурни, че няма да се гътне нашата богата леля от Сицилия, чийто съпруг бе мафиотски барон или пък анк  правим
      любовно заклинание дали това няма да е манипулирана любов?

      Има няколко важни пункта, които трябва да се знаят при работа с ритуалите и магическите действия въобще.

      Както казах, магията е процес на постигане на отрицателна ентропия, т.е. изискваме от вселената да постигне по-висок порядък, който да ни донесе някаква полза. Според законите на магията и това е енергоемък процес, който изисква инвестиция от енергия и информация. Вселената ще си ги набави: или от вас или от някой друг!!! То в това се състояла практиката на. Разруши една форма, редуцирай порядъка, усили ентропията и освободи енергия та и информацията.

      Е, е безграничен източник на енергия и информация. С него ще редуцираме ентропията и. Ето методите да сторим това:

      ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТРОИ ЕНЕРГИЕН ТУНЕЛ МЕЖДУ ПЛАНОВЕТЕ ВОДЕЩ КЪМ ЧИСТИЯ ХАОС И ЕНЕРГИЕН ВАКУУМ. Или просто Великото Непроявено. Има естествени и искуствени тунели. Как се построява такъв, много често съм го казвал тук,в този сайт, ще го повторя пак:

      Освещаването на предмети отваря такъв тунел. Като се съберат в едно инвокация, мисъл, воля (визуализация) и физичен посредник - все вътре в плановете на освещавания предмет се получава енергиен "улей" по който се спуща енергия от Непроявеното. И така целя процес бива финансиран с нужнта енергийна инвестиция.

      Има и естествени тунели: естествените енергийни вихри. Те съществуат навсякъде около нас, само трябва да ги усетиш и уловиш, а после да прикачиш към тях твоя ритал, сервитор и т.н.

      Третият начин е да отвориш и да почерпиш енергия директно от Непроявеното.

      Какво да кажем за свободната воля? Моето мнение, макар и малко цинично е, че всичко на този свят може да се купи. Ако накарате някой да прави нещо против волята си, то това ще доведе до енергетично обедняване на неговата вълнова система - знаете как е да правите нещо,което не желаете.

      А ако ви платят (това не важи за всякакви случаи, но за доста от тях помага)? Все едно е да отидете в един магазин и да поискате нещо, което много ви харесва. Ако си платите, всичко ще е ок. А ако не, ако го вземете против волята на продавача или собственика? Плащайки си, компенсирате загубите. Така е и с манипулирането". Всъщност - не можем да го избегнем съвсем, дори и в обикновения живот, далечен от мягията.
      Манипулираме нещата, защото просто сме част от тях. Манипулираме въздуха, водата, света около нас, другите - сексът, любовта, приятелството... те в
      определена степен го включват. Неизбежно е. Но ако запазите енергийния баланс и дори ако леко инвестирате-няма никакво престъпление. Как става това-вече писах горе...

      И така: "Прави каквото искаш, само никому не вреди". Освен ако не се налага да защити зебе си или някой твой ближен. Това важи когато искаш дапостигнеш нещо за себе си. А понякога се налага да се изправяме срещу всякакви отрепки и нищожества, които просто няма как да изтърпим. Ако не ги премахнем, те ще ни тровят живота до безкрайност. И злото само ще расте. Парадокс, но има и конструктивно унищожение. Огънят на Марс е нужен за да изчистим онова, което е гнило и което вече е отживяло. Ето защо отдавам почит както на Боговете на Светлината, така и на Боговете на Мрака. Не просто перфектно равновесие. Двата полюса създават движението като са във взаимна връзка. Ако премахнем единия, живота ще замре.

      Blessed Be

 

Back

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004-2005 MagicGateBg.com.All rights reserved.