Модератор: venus
svoboda написа:Мисля че е любов, но на път да залезе.
П.П. - Абе, хора, това с искането напари така и не го разбрах - според вас нужно ли е и нормално ли е да се искат пари за такъв тип труд? Ако има интерес, ще отворя нова тема, тази няма да я плескаме с подобни размисли и страсти.
galina_dim написа:Поне на мен ми се струва доста по-резонно да ти помогнем поне отчасти с изчистването на теб, хората около теб и домът ти. Без да ти искаме пари![]()
П.П. - Абе, хора, това с искането напари така и не го разбрах - според вас нужно ли е и нормално ли е да се искат пари за такъв тип труд? Ако има интерес, ще отворя нова тема, тази няма да я плескаме с подобни размисли и страсти.
svoboda написа:Обаче едвали на хората с болки, отчаяние и нещастия им е необходим добър събеседник за кафе.
svoboda написа:Здравейте
Моля ви с риск да стана досадна да ми кажете за никоя бърза любовна магия. Четох из форума но не намирам нищо подходясто (нямам нищо от него а и той е на 2500 километра).
Оитах всичко но не мога да влезна в контакт с него.
Много го искам бях убедена че и той мен (мисля че всичко е на инат и че той също има чувства към мен).
Моля ви не издържам вече, как да го накарам да ми се обади, да ме обича и да ме иска?
Благодаря ви и извинете че ви занимавам с мойта история.
Enforcer написа:svoboda написа:Здравейте
Моля ви с риск да стана досадна да ми кажете за никоя бърза любовна магия. Четох из форума но не намирам нищо подходясто (нямам нищо от него а и той е на 2500 километра).
Оитах всичко но не мога да влезна в контакт с него.
Много го искам бях убедена че и той мен (мисля че всичко е на инат и че той също има чувства към мен).
Моля ви не издържам вече, как да го накарам да ми се обади, да ме обича и да ме иска?
Благодаря ви и извинете че ви занимавам с мойта история.
Няма такива неща. Приемо го. Убедих се, че нищо не става и нищо не работи. Всичко се базира на вяра и самовнушение.