моля ви за отговор нещо бързо и ефикасно

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот galina_dim » 23 Сеп 2007, 18:48

Няма да стане заради ето това - Не мога да отида там защото нямам пари а и нямам желание да се излагам аз съм според хората красива и добра той е лош, болен куз и стареещ мъж. Защото ако наистина толкова много искаше точно този човек, нямаше да се спреш от този поглед към нещата. Пътуване до Гърция не струва парите, които даваш по негарантирани методи като например окултните. Нищо няма да постигнеш по този начин, защото, прости ми, но ти не си сигурна в това, което искаш - стигаме до затворен кръг, нали? Твърдиш, че той е всичко и така нататък, но изведнъж си даваш сметка, че е хром използвач. Я си представи сега например, че е благороден и не иска да ти съсипва живота, заради което се опитва да те откъсне от себе си като ти връща писмата... Става сложно - хем е зъл според останалите, но към теб е благолоден и те обича... Няма да стане, Соня, защото твоето отношение към този мъж не е любов. Дай си сметка, че не е. Ще ти стане далеч по-спокойно.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот svoboda » 23 Сеп 2007, 19:17

Скапа Галина дим,

Може и да е така, но не за жалост той не е благороден човек. Той е наистина лош и всичи се страхуват от него. Той е скаран със всички свои близки и никoй там не говори с него.

Дори и да отида там пак нищо няма да постигна той пак ще ме изгони и ще остана отново на улицата.

Мисля че е любов, но на път да залезе.

И да сазелявам за парите които дадох но намирахме разни неща в къщи в Бг.

Въпреки всичко ако ме потърси бих му му простя и ще го взема тук при мен. Но само времето може да покаже дали това ще стане.

Лека вечер
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mad_Mike » 23 Сеп 2007, 21:30

svoboda написа:Мисля че е любов, но на път да залезе.

Според мен вече е залязла отдавна. Ти сама си нерешителна за това което искаш така че е по добре да не се занимаваш. Остави го той ако иска нешо да те потърси ако не прав му път. Какво ще се занимаваш с сакат човек толкоз далеч от теб дето даже не иска да те гледа. Откажи се най-добре така ще си спестиш много главоболия.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот svoboda » 23 Сеп 2007, 21:48

Мад Mike,

Аз не съм нерешителна но получих много добри отзиви, съвети и така нататък и знам че не ме заслужава слет това което направих за него. Освен това той е психо и аз малко се страхувам от него.

Лека нощ.

Вие сте супер.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 24 Сеп 2007, 05:36

Соня, по-разумно и ефективно би било да опишеш какво си намирала у дома си и как се чувстваш напоследък. Поне на мен ми се струва доста по-резонно да ти помогнем поне отчасти с изчистването на теб, хората около теб и домът ти. Без да ти искаме пари :)

П.П. - Абе, хора, това с искането напари така и не го разбрах - според вас нужно ли е и нормално ли е да се искат пари за такъв тип труд? Ако има интерес, ще отворя нова тема, тази няма да я плескаме с подобни размисли и страсти.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот demonic » 24 Сеп 2007, 05:49

П.П. - Абе, хора, това с искането напари така и не го разбрах - според вас нужно ли е и нормално ли е да се искат пари за такъв тип труд? Ако има интерес, ще отворя нова тема, тази няма да я плескаме с подобни размисли и страсти.

да Галинче я метни една нова темичка че и без това на последък се чудя за какво да пиша а нещо нищо не ми грабва окото :)
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 24 Сеп 2007, 06:19

galina_dim написа:Поне на мен ми се струва доста по-резонно да ти помогнем поне отчасти с изчистването на теб, хората около теб и домът ти. Без да ти искаме пари :)

Галина, наистина не е зле да се отвори такава тема, макар да сме го обсъждали неколкократно в няколко, и моето мнение винаги е било едно и също: Не виждам нищо лошо в това някой да ти се отплати да стореното от теб, стига да е наистина ОТ СЪРЦЕ и благодарност, а не както много "велики магове"(кавичките не са случайни) да лепнат цял ЦЕНОРАЗПИС и да го предлагат като услуга... Рано или късно, подобни злоупотреби рефлектират по един или друг начин.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот svoboda » 24 Сеп 2007, 07:14

Относно това което сме намирали са много неща (от вързани конци в една кърпа в градината, хварлен боб, умпяло птиче и други работи които вече не си спомням).
Аз мисля че вече се изчистих от тези неща-освен восъколението бях и на църква в Бг и ми пяха кипряновоте молитви, правех си и тук в Дания защита със сол в ъглите на стаита, прекадяване с тамян. Надявам се че всичките тези пари които моето семейство заплати на тези врачки и подобни (аз съм доста зле финансово тъй като живея сама а и тук е много скъпо) са помогнали.
Относно заплащането нека "експертите"сами речават дали искат да вземат нещо. Аз съм работила 2 години като доброволен психолог без да вземам и крона за труда си но това беше мое решение.
Това което ме фрустрира е че хора уж със знания и титли (напримен Иван Кацаров и други които имена не помня) искат 400 евро за изчистване на лоша енергия и казват неща които никoй не би искал да чуе- пример след 3 месеца ще е късно- опасно е за теб и детето ти, очакват те ракови заболявания и тем подобни. Благодаря на Бога че детето ми аз и близките ми сме в отлично здраве. Бях много отчаена и все още сам наранена но може би трябва да "получа" амнезия за определени събития и да продължа напред. Отмъстението няма да ми помогне, а може би то е в форма че този луд никога няма да ме има и че животът му е низ от болести, бедност и омраза. Не знам времето може би ще му покаже колко много е излубил на инат. Той ме следеше там преди да замина за България и единственият му приятел ме гони по улицата да ме извика да седна при тях и да говорим но аз не пожелах тогава, бях много наранена след като 2 дни по рано ме обвини за края на връзката ни и ме изгони на вън в чужда държава.
Как се чувствам? Хм слава на Бога и на добрите ваши съвети, на разговорите и нещата които прочетох се чувствам много добре в момента. Не казвам че съм забравила болката, парите унизението но мога да продължа напред без да се фиксирам и деградирам.

Желая ви щастлива седмица с много успехи и най вече здраве.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 24 Сеп 2007, 08:48

Брей, Иван докъде е стигнал sad3 ... Не е лош човек като компания за кафе иначе. Отварям тема някъде в коша.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 24 Сеп 2007, 08:52

Благодаря за добрите пожелания, Свобода, и дано същите се върнат и при теб. Радвам се, че си се анализирала, че искаш да направиш нещо за себе си- направи го и продължавай по своя път. Запомни следното: Няма погрешно решение и всеки път е верен, просто носи различни препятствия и уроци...за всеки от нас.

Кенесте фрехт анихереа ксант, кен фарти тен темпли ад ноктум.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот svoboda » 24 Сеп 2007, 08:58

Предполагам че е ерудирен човек не го познавам и не го съдя по никакъв начин. Обаче едвали на хората с болки, отчаяние и нещастия им е необходим добър събеседник за кафе. Хората с болки мислят само как да се оправят. Аз не се оплаших и не вярвам на нищо от казаното все пак имам малко здрав разум но беше супер неприятно.

Аз също мога да вземам безбожни пари и да лъжа хората и да им правя терапия в къщи но не го правя защото не е терапевтичен room и не се постига терапевтичен алианс.

Аз се осъзнах но ме е жал за хората които все още не са го направили.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mad_Mike » 24 Сеп 2007, 10:13

svoboda написа:Обаче едвали на хората с болки, отчаяние и нещастия им е необходим добър събеседник за кафе.

Дори и човека с който си да не може да ти помогне материално, той може да те изслуша и да те посъветва. Като психолог трябва да знаеш най-добре че повечето проблеми се разрешават с разговор. Дали е просто да споделиш или да помолиш за съвет, след като го направиш ще се почувстваш по добре вътрешно и по спокоино. По-бодро и ще имаш повече позитивна енергия която можеш да насочиш към оправянето на даден проблем.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Enforcer » 24 Сеп 2007, 15:28

svoboda написа:Здравейте

Моля ви с риск да стана досадна да ми кажете за никоя бърза любовна магия. Четох из форума но не намирам нищо подходясто (нямам нищо от него а и той е на 2500 километра).

Оитах всичко но не мога да влезна в контакт с него.
Много го искам бях убедена че и той мен (мисля че всичко е на инат и че той също има чувства към мен).

Моля ви не издържам вече, как да го накарам да ми се обади, да ме обича и да ме иска?

Благодаря ви и извинете че ви занимавам с мойта история.

Няма такива неща. Приемо го. Убедих се, че нищо не става и нищо не работи. Всичко се базира на вяра и самовнушение.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот svoboda » 24 Сеп 2007, 15:49

И аз така си мисля вече. И си научих урока но изгориях много пари.

Явно това да намирач смисъл в нещата води до някакво успокоение. Има всъщност какъва психологична теория "логотерапиен".
И да волята и самовнучението имат силно въздействие, но все пак не можез да внушиш на някой да те обича и да те уважава.

Но да такива неща няма.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shedinko » 24 Сеп 2007, 16:13

svoboda забрави парите и всичко материално,да вярно много си похарчила,много ще плащаш и доизплащаш,НО запомни Нищо материално няма значение,защото само здравето не се купува ;)
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот StarSigns » 24 Сеп 2007, 19:25

Enforcer написа:
svoboda написа:Здравейте

Моля ви с риск да стана досадна да ми кажете за никоя бърза любовна магия. Четох из форума но не намирам нищо подходясто (нямам нищо от него а и той е на 2500 километра).

Оитах всичко но не мога да влезна в контакт с него.
Много го искам бях убедена че и той мен (мисля че всичко е на инат и че той също има чувства към мен).

Моля ви не издържам вече, как да го накарам да ми се обади, да ме обича и да ме иска?

Благодаря ви и извинете че ви занимавам с мойта история.

Няма такива неща. Приемо го. Убедих се, че нищо не става и нищо не работи. Всичко се базира на вяра и самовнушение.

В грешна насока сте и двамата-магията,в частност любовната,съществува и тя е точно толкова реална,колкото и така наречените "женски номера" и "мъжки похвати"...
А че всичко се базира на вяра и самовнушение е вярно-аз бих го нарекъл самовидение,защото освен физическия взор и слух,човек,за да работи с енергия трябва да развие и астрални такива,да се чувстваш едно със Силата,защото реално всички ние сме едно и всичко,което докосвате,ядете,миришете,правите,чувствате е енергия-преминаваща през различни канали и трептяща с различно честота,но всичко е енергия.
И как така някой решава,че няма такова нещо и нищо не работи,само защото заклинанието ни не е подействало?!?
А такива работи като четене на теория,медитации,визуализации,контакт с елементите,воля в действие,пренасянето им в ритуала,да чувстваш,да чуваш и да виждаш отвъд физическия свят -нъц,тоя момент кучета го яли...е как да стане?!?С три карфици и една червена свещ и три часа взиране в тях-ами да,и така става,стига човек да знае как.
Аз например само като отворя кръга и призова посоките,архангелите,елементалните господари и същности и вече чувствам,че горя отвътре,живея за този миг и проникването си в него,трепета,с които изпълнявам ритуала,волята ми да получа онова,което желая-надеждата и вярата,с които го чакам,вълнението не може да се опише!
И след това нещата се получават едно по едно.Това е самата истина.
А колкото до тебе Свобода-аз адмирирам желанието ти да бъдеш с този човек,осъзнавайки,че той е зъл и прочие и прочие-и сама като психолог знаеш,че това поведение не е необичайно от твоя страна.А питала ли си се ако получиш това,което искаш,как ще се чувстваш,видяла ли си всички страни на този човек-нали знаеш,че освен магия за любов и привличане има и заклинания за промяна на страни на нечии характер-готова ли си все пак да платиш цената да бъдеш с този човек?Ако това е така-то ти трябва вяра,подходящите знания и волята да получиш онова,което желаеш-но си га направи сама,не давай пари на ходжи,врачки и магьосници с надеждата,че те могат да докарат този човек в живота ти.Все пак се замисли-този човек по някаква причина ти връща писмата.Почни отначало и карай към края,задавай си въпроси,отговаряй си и ако все още го искаш едва тогава ровичкай в астрала.
Аватар
StarSigns

Мнениеот svoboda » 24 Сеп 2007, 19:39

Здрасти,

Първо не мога да споря с някои които има повече познания от мен.
Не знам как да го постигн аз съм начинаеща.
Той ми връзта писмата но те са стари аз сега не му пиша. Няма смисъл. Освен това мойто семейство го ненавиждат. Аз имам силни чувства към него но дали не трябва да ги подтисна заради доброто на всички.

Ами за да не свуча глупаво и да задавам тъпи въпроси ако имаш време и желание да ми кажеч какво да чета (ако може да се свали от интерннет).

Мога само да кажа браво за състоянията които постигаш. Приемам съвети, предложения и конструктивна критика.

Честно казано направо не мога да повярвам че сам си давала так парите на вятъра.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот malazan » 25 Сеп 2007, 05:56

Свобода, що за саморазрушителна енергия те влачи към този човек? Не се наказвай - каквото и да се е случило - не го заслужаваш. Имаш детенце, мисли за него.

Да, има любовна магия, повечето ще я определят като черна магия (доколкото магията може да бъде разделяна на черна, бяла и сива) и да - тя е доста силно връзваща, ако се направи както трябва и от когото трябва.

Щом толкова силно го искаш... почакай малко, поне да видиш дали магиите, които си платила действат ли и как. Имай търпение. В магията трябва да имаш и търпение особено по отношение на резултатите - желани или не.
Magic is everywhere around you.
Аватар
malazan

Мнениеот svoboda » 25 Сеп 2007, 06:31

Не вярвам да подействат нещата които получих защото са неща купени от китайски magazin (едни такива цветя от баня), 2 капсули които трябваше да разтворя в вода. Смешно и глупаво но вината е напълно моя защото бях наивна.
Наистина сам много благодарна на всички които ме посъветваха също предложенията за литература които да четa, медитация и други.
Убедих се че има добри хора.
Желая ви слънчев ден (тук в Копенхаген е дъждовен и мрачен).
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот StarSigns » 25 Сеп 2007, 10:54

Соня,предпочитам да те наричам свобода,на лична ти казах,че от това имаш най-много нужда. Та магията е свобода,тя ни прави свободни да живеем живота си и да следваме мечтите си,най-голямата магия е именно самият живот,той е едно прекрасно приключение и от нас зависи какво ще бъде то,от нашата вяра в него.Добри хора има и светлината винаги надделява над мрака,така че бъди щастлива и внимавай.
Когато човек овладее магията се чувства като пеперуда,която току що е излязла от превърналата се в пашкул какавида-не е безопасно,но знаеш че света е твой и е вълнуващо.
Аватар
StarSigns

Предишна

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор