здравейте !! нуждая се адски много от вашата помощ !!!! :(

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот cverugoto » 01 Окт 2008, 16:19

Здравейте

В период на една година бях заедно с момиче което никога не съм вярвал че мога да обикна толкова много, но за съжаление се разделихме поради куп причини, и главното зареди това, че тя е много голям инат, и вече неиска да сме заедно, и то не за това че не ме обича, ами защото просто ината е преди всичко в нея :(
моля ви ;( Ако някой знае някакъв начин да си я върна пак при мен, ще му бъда адски благодарен завинаги :( Просто за този човек съм готов на всичко и искам пак да сме заедно и да сме щастливи :(

П.С. Спомням си, че някой беше постнал не одавна една тема, в която се обясняваше за някаква магия със снимка на любимия човек, и трябвае да се слага снимката под петата и да се изрекат 3 пъти няколко думи. мислите ли че това може да помогне ??? :S
Аватар
cverugoto

Мнениеот Kristina » 01 Окт 2008, 16:30

Здравей,ако сам не си вярваш, няма как да стане, вярвай и ще се получи!
Аватар
Kristina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот magicalgirl » 01 Окт 2008, 16:56

ако до сега не си се занимавал с такива неща (имам в предвид с магии) няма никаква гаранция че ако направиш любовна магия на това момиче тя ще подейства. може и да извадиш късмета на начинаещия, но най-много да объркаш още повече нещата между вас. така че моят съвет е да не правиш никакви магии а да се опиташ да си я върнеш по друг начин!!!!!!
Аватар
magicalgirl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Gibon » 01 Окт 2008, 18:33

С мението на magicalgirl по въпроса за редността към използването на магия за въздействие върху околните съм, но все пак лично ти предлагам не прави ритуал или прави ама опитай в секцията хаос има една тема тя от най-горните сигил - магия. Съвета ми е вместо да правиш ритуал ако правилно си зададеш мисълта в сигила може да е много по-полезна от тези ритуали ама то си зависи от теб и много по-безболезнена от тях а и не изискава много съставки. Ама вяра си трябва и внимателно трябва да го правиш и внимателно преди да го направиш прочети писанията в темата. :) Както се казва по някога любовта е сляпа icon_angel с пожелания да не влошиш ситуацията повече и всико да тръгне по добре без въздействие от такъв тип :wink:

ПП1: Все пак най-малко разбирам от тук посещаващите форума тъй че по-добре се вслушай повече в техните съвети. Държа да отбележа че е лично мнение. По въпроса с рутуалуте не съм на ясно ама гледайки писанията и вредните ефекти след това не бих правил такова нещо не че тук ги няма тези ефекти.

ПП2: Не съм го проверявал за грешки. Все пак за това може и да ме оплюете.
Аватар
Gibon
MagicGateBg Наблюдател

Местоположение: Мадагаскарски национален парк - третото дърво от четвъртата колона

Мнениеот puntina » 01 Окт 2008, 18:39

cverugoto написа:Здравейте

В период на една година бях заедно с момиче което никога не съм вярвал че мога да обикна толкова много, но за съжаление се разделихме поради куп причини, и главното зареди това, че тя е много голям инат, и вече неиска да сме заедно, и то не за това че не ме обича, ами защото просто ината е преди всичко в нея :(
моля ви ;( Ако някой знае някакъв начин да си я върна пак при мен, ще му бъда адски благодарен завинаги :( Просто за този човек съм готов на всичко и искам пак да сме заедно и да сме щастливи :(

П.С. Спомням си, че някой беше постнал не одавна една тема, в която се обясняваше за някаква магия със снимка на любимия човек, и трябвае да се слага снимката под петата и да се изрекат 3 пъти няколко думи. мислите ли че това може да помогне ??? :S

Не искам да ставам злобна,но според мен това е адски глупаво. Сега ще обясня и защо.
1. Мацката явно е имала причина ,заради която да се раздели с теб (не знам вероятно друг мъж,вероятно си й омръзнал),това не се оправя с магия и нахалство.Отговора е лесен,оправя се с разговор,нормален разговор.
2. Всъщност са ти го казали малко по-долу,вярата помага,но не винаги,ако кажем,че съществува едно писания някъде там ,което се нарича съдба и предопределя всичко,което те очаква,може би това момиче не е било за теб. Когато се разделях с моите гаджета,поради различни причини,осъзнавах,че при всяка една моя връзка нещо не е било както трябва=> този човек просто не е бил човекът предопределен за мен от съдбата.
3. Попринцип ,ако тя те е обичала ,наистина,ще се върне и сега ще ти кажа още нещо,което съм научила през времето,когато съм била влюбена,когато спреш да разгласяш наляво-надясно ,че я обичаш,че ти липсва и прочие,направиш се на твърд и поставиш огледалото с/у нея,т.е. да се правиш ,че не ти пука,може би повече ще я пречупиш.Защо?! Защото жените се чувстваме поласкани,когато знаем,че някой ни харесва,че гасне и въздиша по нас,това ни прави "велики" и "красиви" .
4. А и всичко това изписано по-горе ми се явява като груб егойзъм,нямаш право да караш човек да бъде с теб,след като той е преценил,че не иска да бъде. Попитай я ,какви са причините и не дей да правиш каквито и да било магии,всичко това е много по-просто,от колкото си мислиш. И от мен да знаеш,винаги има следващ/-а. ;) Успех!
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mason » 01 Окт 2008, 18:49

Обичаш да командориш, а?:)

Живял си предимно сред жени. Имай го предвид!
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ludvig » 01 Окт 2008, 19:46

пунтина по точка 4 може да се отнесе естеството на цялата магия и съдбата Използването на магия изобщо е груб егоизъм кои сме ние че да използваме магия след като съдбата е преценила че тва което имаме за момента е наи доброто за нас а ние използваме магия за да оправим получим това онова разбира се всеки може да се оправдае пак като каже че такава е била съдбата му :)) затва всеки решава за себе си магия ли да пползва или нещо друго Въпрос на гледна точка Инак точка 3 подкрепям но не докраи ставаш твърд и забравяш за случая и изобщо за човека и продължаваш и колкото по скоро го направиш толкоз по бързо ще се оправиш и не ще таиш фалшиви илюзии
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел

Мнениеот cant_smile » 02 Окт 2008, 16:49

cverugoto ти си от типа потребители с по едно мнение,които си остават с едно.На тях им се случва приблизително едно и също:

1.Абсолютно невеж си във всяка област на окултизма.
2.Влизаш,за да търсиш помощ,дават ти заклинание или ритуал.(най-често разделът е Любовна магия)
3.Правиш каквото ти е дадено.
4.Чакаш.
5.Чакаш.
6.Нищо не се получава.
И тук следва тъпо недоумение от твоя страна.Защо ли? Защото правиш сложни неща без да си преценил,че можеш да навредиш на човека,на когото го правиш.Без да имаш опит изговаряш "някакви думички" които са ти дали по-вещите и чакаш момичето да се влюби в теб.
Това,което общо взето искам да ти кажа,е че интересът и знанието в областта на окултизма се градят с месеци и години.Не може някакво хлапе,което чуло "че магийката ще му оправи живота",да вземе ритуала от един сайт и да тръгне да го прави на първата си неуспешна любов.Държиш се глупаво.Ако нямаш интерес към магията (освен това "тя да ти оправи живота,външността,любовта и всичко останало",което просто няма да се случи) по-добре въобще,ама въобще не се захващай.

П.П. Съжалявам за резкия тон,но окончателно и безкрайно много ми писна от потребители с по 1 мнение,които искат любовна магия,без да си имат понятие от значението на всичко,което правим ние!
I was born in hell
Аватар
cant_smile
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Gibon » 02 Окт 2008, 17:26

cant_smile написа:cverugoto ти си от типа потребители с по едно мнение,които си остават с едно.На тях им се случва приблизително едно и също:

1.Абсолютно невеж си във всяка област на окултизма.
2.Влизаш,за да търсиш помощ,дават ти заклинание или ритуал.(най-често разделът е Любовна магия)
3.Правиш каквото ти е дадено.
4.Чакаш.
5.Чакаш.
6.Нищо не се получава.
И тук следва тъпо недоумение от твоя страна.Защо ли? Защото правиш сложни неща без да си преценил,че можеш да навредиш на човека,на когото го правиш.Без да имаш опит изговаряш "някакви думички" които са ти дали по-вещите и чакаш момичето да се влюби в теб.
Това,което общо взето искам да ти кажа,е че интересът и знанието в областта на окултизма се градят с месеци и години.Не може някакво хлапе,което чуло "че магийката ще му оправи живота",да вземе ритуала от един сайт и да тръгне да го прави на първата си неуспешна любов.Държиш се глупаво.Ако нямаш интерес към магията (освен това "тя да ти оправи живота,външността,любовта и всичко останало",което просто няма да се случи) по-добре въобще,ама въобще не се захващай.

П.П. Съжалявам за резкия тон,но окончателно и безкрайно много ми писна от потребители с по 1 мнение,които искат любовна магия,без да си имат понятие от значението на всичко,което правим ние!

Извинявай, да погледнеме реално на нещата, ако ги няма тези потребители няма да има и този раздел ако се загледаш в темите тук ще видиш че смислените теми са само където venus /или друг много добри разработки и обяснения/ ги е постнала най-отгоре. Поне им давайте реално ритуал и т.н. или ги упътвайте или аз ако разгледаш поне съм го насочил към нещо което от личен опит знам, че работи /толкова добре знам че целия съм пълен от енергия от 1 седмица и за сега не утихнала :wink: малко е неудпбно ама трябва да си носи последствията/ защото иначе си е само чешене на езиците ако знаете де ако не знаете си ги чешете :wink: . Пак казвам съм за употребата на такива методи на мен от 1 седмица нещо почна да ми се налага да ги употребявам не говоря за любовните глупости говоря като цяло /както се казва неволята учи/ :) Смятам, че поне все пак хората пишат тук защото са отчаяни и не виждат друг изход на нещатата. Не мисля че тоната ти реално е подходящ по скоро трябва да ги насърчаваш да намерят по-друг начин изход от колкото да им разправяш колко сме невежи.
мнение,които искат любовна магия,без да си имат понятие от значението на всичко,което правим ние!

Я да си представим че вселената е един жива, тогава на нея да ти кажа хич няма да и пука какв е моето значение, твоето и на Бай Пенчо Значението или пък какво правим ние. По-добре дай да не говорим за значения на нещо си, че от много самоизтъкване забравяме че сме хора реално и си носим последствията от това.

Извинявай за моя тон ама твоя ме убиди и се засегнах, не че трябва да си разпилташ плитките от това, но все пак винаги е добре да бъдем малко по-умерени един спрямо друг icon_angel Извинявай още един път за моя тон с пожелания за весили мигове за напред.
Аватар
Gibon
MagicGateBg Наблюдател

Местоположение: Мадагаскарски национален парк - третото дърво от четвъртата колона

Мнениеот rain » 02 Окт 2008, 22:17

Всъщност постът на cant_smile е много точен, макар и с по-неприветлив тон.
Що се отнася до ритуали, такива сме давали и стрували, форумът е пълен, ама кой
да търси. Нали е по-лесно да се чака наготово.

Хубаво е да има толерантност и разбиране, но тогава когато са уместни.
В този случай трябва да толерираме безграничния мързел и напразните
фантазии на подрастващи и хора с "разбити" сърца. Там където може,
помощ не се отказва, но все пак не сме форум за изпълняване на желания
и детски прищявки.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Gibon » 03 Окт 2008, 05:11

rain написа:Всъщност постът на cant_smile е много точен, макар и с по-неприветлив тон.
Що се отнася до ритуали, такива сме давали и стрували, форумът е пълен, ама кой
да търси. Нали е по-лесно да се чака наготово.

Хубаво е да има толерантност и разбиране, но тогава когато са уместни.
В този случай трябва да толерираме безграничния мързел и напразните
фантазии на подрастващи и хора с "разбити" сърца. Там където може,
помощ не се отказва, но все пак не сме форум за изпълняване на желания
и детски прищявки.

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Ми виж това:wink:аз нямам коментар повече, не съм го писъл аз. Да поне тона може да е малко по-любезен.
Аватар
Gibon
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 03 Окт 2008, 06:02

Предварително се извинявам за офтопика- може да бъде изтрит по преценка на модераторите.

Gibon написа:Ми виж това:wink:аз нямам коментар повече, не съм го писъл аз. Да поне тона може да е малко по-любезен.

Гибон, "трябва да бъде по-любезен"??? Че от къде на къде да ТРЯБВА?! Толерантността и уважението към другия са двупосочен процес! При нарушаването му от едната страна, е съвсем нормално да се отговори със същото.

Спомням си, че някой беше постнал не одавна една тема, в която се обясняваше за някаква магия със снимка на любимия човек, и трябвае да се слага снимката под петата и да се изрекат 3 пъти няколко думи.

Ето какво имаме в случая: човекът поне се е постарал да прочете поне няколко теми вместо да пита направо- не може да се отрече, че и това е рядкост, особено в този раздел. От друга страна обаче иска да се коментира по друга тема- крайно некоректно- каквото сме имали да кажем, сме го каали в другата тема. Дали работи или не- това е ендивидуално- ще работи при тези, които приемат че работи и толкова- "воля и вяра". Колко още пъти да го повторим това "правило"?! И сетне ние сме били неприветливи... Не сме тук да си любезничим все пак, а да споделяме опит.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот cant_smile » 04 Окт 2008, 07:49

/offtopic
Gibon,това че разделът нямаше да съществува без тези потребители е съвсем неправилно.Нима в самия раздел няма стотици ритуали? И единственото,което се иска от тях е просто да си пуснат търсачката и да си изберат един измежду многото.А и,не смятам,че съм длъжна да ти се извинявам (точно на теб) за тона си.Първо,той не беше насочен към теб по никакъв начин.И второ,смятам,че си беше заслужен.Предполагам че,това което искаш да ми кажеш,е че,чрез грубия тон ще "прогоня" този потребител от форума.Ами,не се притеснявай,той и без това повече няма да пише (освен ако не реши да направи напук на поста ми,което силно ме съмнява).Казваш-да им дадем поне насоки.Че малко ли насоки има тук?Просто от мързел решават да си пуснат една темичка и като им дадат линкчето млъкват завинаги.
Помощ се иска след като не можеш да намериш изход.А тук има хиляди,за които не се налага да си пускаш тема.
I was born in hell
Аватар
cant_smile
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Gibon » 04 Окт 2008, 09:48

/offtopic
Сant_smile, индеята ми веше друга, не казвам че някой си не е прав или крив сам за себе си не съдя никой нито имам това право, казал съм лично мнение да че тона ти беше остър не съм бил толкоз обиден нито искам да ми се извиняваш нито пък аз желая да се извинявам, както и да е мир да има icon_occasion. А това се вика повмазане да не ме сполети нещо непредвидено / icon_flowerface notworthy /
Впрочем викаш
И единственото,което се иска от тях е просто да си пуснат търсачката и да си изберат един измежду многото.

само питам дали вярваш, че ще стане иначе ако не вярваш няма да заработи нали знаеш :wink: .А забравих то и воля си трябва а тя дали ще издържи?
Нямах предвид, че ще напусне той за това се е записал реално.
Нека допуснем че вярата ти не е толкоз силна, да се пребори с това
. :wink: Обаче гледай каква безмислица се получи тук от поне 20 поста също толкоз безмислени и т.н.
Лирическо отклонение:
ТЯХНОТО ИМЕ Е ЛЕГИОН
РАЗДЕЛЕНИ СА ЗА ДА СЪЩЕСТВУВАТ
НЕКА НИКОЙ НЕ ИЗДИРИ ВЕЛИКАТА СИЛА
ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ БОГОВЕ И ДЕМОНИ СА ТЕ

пуснах един цитат хареса ми.
Не идеята ми беше друга тъй и тъй нито аз нито ти вярваме че това ще се промени, аз питах защо просто първия по-свое желание /не пиша трябва или нещо такова свое собствено желание/, който поства в темата като отговор да линкне 1 риуал и да свършва, изхабената енергия за написването на 1 мнение е по-малка от енергията изхабена за 100 мнения/общата на всички ни/. Това се нарича колективна работа.
Просто казвах, че това се случва в да кажеме всяка една тема тук близката седмица от тогава знам и не се е променило но като разгледах раздела назад май от доста дълго време. Но както и да и ти си права и всеки един друг който му е писнало, ама дали ще се промени, като го напишеш още 100 пъти не съм сигурен.
Желая навсички приятен ден.
icon_angel
ПС1: По тази тема бая се провявих, поне нека малко да покажа себе ирония:SPAM FIREVER icon_eusa_clap
ПС2: Предлагам по преценка на модераторите темата да бъде затворена.
Аватар
Gibon
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rain » 04 Окт 2008, 10:47

Gibon, досега не съм срещал такава неспособност за боравене с езика ни.
Изразявай идеите си кратко, точно и ясно. Забатачваш се в дълги и несвързани
изречения. Не го казвам като упрек, а като съвет, за да можем да разбираме всички
какво точно искаш да кажеш.

От това което схванах, си против това да се караме на новодошлите с еднотипни
молби. И едва ли не трябва да отговаряме на всяка просба, дори да е само с един
линк препратка. Всичкото много хубаво, но в живота нещата не стоят така. За да
се постигнат резултати трябва и малко труд. Да речем, че на някой случаен му се
даде добър ритуал наготово, той ще го направи и вероятността да не постигне нищо
е много голяма, да не говоря и че може да си навреди. Докато ако същия човек
благоволи да се поразрови с търсачката из разделите и темите, ще понаучи това
онова, опит, принципи, условия и въобще полезни неща, които да му помогнат при
евентуална магическа работа.

Ако трябва и 100 пъти ще пиша и потретвам едно и също, за всичко които упорито
си мислят, че тук е концерт по желание. Никой не е длъжен да дава каквото и да било
на когото и да било. Ако има добри смараняни, те са под прикритие. Но когато една
молба е написана и отправена както трябва, то с удоволствие всеки би отговорил.
Всичко останало граничи със спам. Или ще се научите да пишете както трябва или
ще си стоите с неотговорени или изтрити постове.

Успех на всички новодошли и моля четете правилата.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Gibon » 04 Окт 2008, 12:46

rain написа:Gibon, досега не съм срещал такава неспособност за боравене с езика ни.
Изразявай идеите си кратко, точно и ясно. Забатачваш се в дълги и несвързани
изречения. Не го казвам като упрек, а като съвет, за да можем да разбираме всички
какво точно искаш да кажеш.

От това което схванах, си против това да се караме на новодошлите с еднотипни
молби. И едва ли не трябва да отговаряме на всяка просба, дори да е само с един
линк препратка. Всичкото много хубаво, но в живота нещата не стоят така. За да
се постигнат резултати трябва и малко труд. Да речем, че на някой случаен му се
даде добър ритуал наготово, той ще го направи и вероятността да не постигне нищо
е много голяма, да не говоря и че може да си навреди. Докато ако същия човек
благоволи да се поразрови с търсачката из разделите и темите, ще понаучи това
онова, опит, принципи, условия и въобще полезни неща, които да му помогнат при
евентуална магическа работа.

Ако трябва и 100 пъти ще пиша и потретвам едно и също, за всичко които упорито
си мислят, че тук е концерт по желание. Никой не е длъжен да дава каквото и да било
на когото и да било. Ако има добри смараняни, те са под прикритие. Но когато една
молба е написана и отправена както трябва, то с удоволствие всеки би отговорил.
Всичко останало граничи със спам. Или ще се научите да пишете както трябва или
ще си стоите с неотговорени или изтрити постове.

Успех на всички новодошли и моля четете правилата.

:) Да не се си ме разбрал какво точно искам да кажа малко, лирически го разпънах, как до и да е.
1) Това е мое последно мнение в темата, че спора е безмислиен поне според мен а и на 100% според всички.
2) Второ - не съм казвал че трябва да им се дава, просто констатирах че те няма да се променят и само ще си хабиш ти и още 100 човека енргията да им пишете :) /А това дали ще го правиш или не си е лично мнение/
3) Казах че другото си е до лична преценка.

Та сега за неспособноста ми - ми да ди кажа не видях едно изречение по дълго от 2 реда, да може да са леко неясно написан ама беше отговор на някой който ще ме разбере с дадедните пояснения. Приемам упрека ти като конструктивна критика. icon_occasion
Мир да има icon_occasion !!! тъй и тъй няма да стигнеме до консенус.
Аватар
Gibon
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот cant_smile » 04 Окт 2008, 18:06

/offtopic
Гибон,след последното си мнение реших да не ипша повече в тази тема,но просто не издържах...Казваш,че "лирически си се разпънал"...Това не е лирическо разпъване,това си е живо неумение за боравене с езика,както каза rain...Не виждам свързаност между изреченията и думите ти.
Но както и да е,да не се заяждам за това.
Ти откъде знаеш "че няма да се променят".Пробвай,пък един дявол знае.
I was born in hell
Аватар
cant_smile
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор