cverugoto написа:Здравейте
В период на една година бях заедно с момиче което никога не съм вярвал че мога да обикна толкова много, но за съжаление се разделихме поради куп причини, и главното зареди това, че тя е много голям инат, и вече неиска да сме заедно, и то не за това че не ме обича, ами защото просто ината е преди всичко в нея :(
моля ви ;( Ако някой знае някакъв начин да си я върна пак при мен, ще му бъда адски благодарен завинаги :( Просто за този човек съм готов на всичко и искам пак да сме заедно и да сме щастливи :(
П.С. Спомням си, че някой беше постнал не одавна една тема, в която се обясняваше за някаква магия със снимка на любимия човек, и трябвае да се слага снимката под петата и да се изрекат 3 пъти няколко думи. мислите ли че това може да помогне ??? :S
Не искам да ставам злобна,но според мен това е адски глупаво. Сега ще обясня и защо.
1. Мацката явно е имала причина ,заради която да се раздели с теб (не знам вероятно друг мъж,вероятно си й омръзнал),това не се оправя с магия и нахалство.Отговора е лесен,оправя се с разговор,нормален разговор.
2. Всъщност са ти го казали малко по-долу,вярата помага,но не винаги,ако кажем,че съществува едно писания някъде там ,което се нарича съдба и предопределя всичко,което те очаква,може би това момиче не е било за теб. Когато се разделях с моите гаджета,поради различни причини,осъзнавах,че при всяка една моя връзка нещо не е било както трябва=> този човек просто не е бил човекът предопределен за мен от съдбата.
3. Попринцип ,ако тя те е обичала ,наистина,ще се върне и сега ще ти кажа още нещо,което съм научила през времето,когато съм била влюбена,когато спреш да разгласяш наляво-надясно ,че я обичаш,че ти липсва и прочие,направиш се на твърд и поставиш огледалото с/у нея,т.е. да се правиш ,че не ти пука,може би повече ще я пречупиш.Защо?! Защото жените се чувстваме поласкани,когато знаем,че някой ни харесва,че гасне и въздиша по нас,това ни прави "велики" и "красиви" .
4. А и всичко това изписано по-горе ми се явява като груб егойзъм,нямаш право да караш човек да бъде с теб,след като той е преценил,че не иска да бъде. Попитай я ,какви са причините и не дей да правиш каквито и да било магии,всичко това е много по-просто,от колкото си мислиш. И от мен да знаеш,винаги има следващ/-а. ;) Успех!