Отчаяно влюбена съм!Помогнете!

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот ot4aqna » 23 Сеп 2005, 10:11

Сигурно ви е писнало от подобни молби.Но съм отчаяна! Пиша на магьосниците тук лични съобщения,не знам не ги получават ли ,заети ли са,или просто преценят ,че не трябва да ми отговарят.Но...много съм влюбена...в момче разбира се.....и не ме разбирайте погрешно...не съм тинейджър (на 27 съм).Така ,4е не е мимолетно!И мом4ето беше влюбено в мен и може още да е ..обаче си има някви страхове и аз не знам...странен е!Подлуди ме с променливото си държание и не се виждаме от около 2 седмици.Оба4е аз страдам,почти не спя ,не ям...много си го искам.Умирам за да си го прегърна.Но понеже той ме обиди..не трябва аз да го търся!Можете ли да ми помогнете с няква силна магия!Пробвах някой от тук ,но досега няма ефект(а съм ги направила преди около месец)Както казах отчаяна съм!
Аватар
ot4aqna

Мнениеот EXARP » 23 Сеп 2005, 10:19

Хей отчаяна, не мисля че с магия ще стане по добре. Чрез нея ще получиш не човека а само неговата външна обвивка, но рано или касно ще му писне е ще си замине. Обади му се, поговорете, разберете се...нека се преборите заедно със страховете му.
Ако наистина има чувства към теб ще дойде, ако ли не.......
ELEXARPEN COMANANU TABITOM
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 23 Сеп 2005, 10:47

EXARP написа:Хей отчаяна, не мисля че с магия ще стане по добре. Чрез нея ще получиш не човека а само неговата външна обвивка, но рано или касно ще му писне е ще си замине. Обади му се, поговорете, разберете се...нека се преборите заедно със страховете му.
Ако наистина има чувства към теб ще дойде, ако ли не.......

Има,мисля,един начин да се оправят нещата с магия без да се
стигне до тези негативни последици за които говориш и за кои
то се предупреждава в магическата литература.Начинът е да се
осъществи диалог между Висшите азове на двамата "разделени
влюбени" в "компанията" на трети.За целта може да се използва
ритуала на Кроули-Конгрессус Кум Даймоне.Да обсъдят нещата
"горе",а след това да задействат нещата подсъзнателно.И ако
отговорът на Висшите Азове е "да",тогава нещата ще се получат
и двамата ще се съберат,а ако не-ще трябва да приемат лошата
действителност.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 23 Сеп 2005, 10:52

И аз мисля като EXARP. Не прибягвай до магия ако има начин да поговорите и решите проблема с думи и откровеност. Накарай го да говори, да ти сподели!
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот EXARP » 23 Сеп 2005, 12:06

Слънчев Ариец така както чета какво е написала отчаяната не мисля че ще може да се разберат подсъзнателно, иначе не би питала за магия а щеше да се оправи и сама.
Не може да направиш нещо без подготовка, особено за ритуалите на Кроули. Просто силите не те познават и ако има ефект то той би бил много малак. Нужна е инициация или просто няколко месеца практика
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ot4aqna » 23 Сеп 2005, 12:27

Мерси за отговорите,но защо мислите ,че не съм опитала да говоря с него,Говорили сме много.Той ми каза ,че не иска да си позволява да ме обича ,зашото бил много нараняван.И вече станал безчувствен.Обичал само себе си и бил егоист вече.Обичал ме по някакъв начин,но чакал голямото си щастие и любов.Надявал се да може да ги познае.Разбирате ли ,той е много пасивен .Не прави нищо.Ако аз го търся няма нищо против и се държи добре.Но аз вече се изчерпах,давах му всичко на което съм способна,а не получих нищо и сега съм изтощена.Немога повече така.Слънчев Ариец как да се свържа с теб за подробности на този ритуал?
В крайна сметка има ли действаща магия за любов?
Аватар
ot4aqna

Мнениеот EXARP » 23 Сеп 2005, 13:38

Еми заряжи го тогаа.... :wink:
То времето лекува всичко...ще си намериш друг
Не мисля че с магия ще получиш желания резултат, но избора си е твой
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arian Star » 23 Сеп 2005, 16:42

Здравей Отчаяна! Не ме познаваш още, но аз имам същия проблем като теб, или по-точно имах. Не ме разбирай погрешно, но този случай е неспасяем. Дори и да направиш магия, това няма да ти помогне. Само ще разрушиш щастието и на двамата, твоето и неговото. До колкото разбирам той е женен, а това означава че само те залъгва или още повече, че те наранява използвайки те. Виж, нямам лек за теб, защото не съм маг, но аз съм го преживяла и дори вчера го преживях отново с цялата му болка. Защото в моя случай, той ме познаваше и пак се ожени за друга, а сега се връща при мен и иска да се опие от моята любов. Ако питаш защо се е оженил за друга, мога да ти кажа, че е направил сделка, просто с нея е по-лесно. Аз съм сложна личност, и явно го плаша. А твоят човек си е казал направо, че е егоист. Повярвай ми, той ти е казал истината. Той е наранен и търси само ползата във всяка връзка. Ето защо си мисля, че трябва да се откъснеш от него със вътрешната си сила, и да го забравиш. По вярвай ми това е много трудно, но не е невъзможно. Само, че бих те посъветвала да излееш цялата си болка и гняв, да достигнеш до любовта вътре в себе си и да си простиш, че си се влюбила в подобен човек. Ти си искала да го спасиш от него, но само си се наранила, точно както аз се нараних и то жестоко. Защото той само взима, без да дава и това е ужасното. След като се изчерпаш, той вероятно няма и да ти благодари. А не забравяй, че този човек е избрал вече. Няма път напред вече! Съжалявам, че ти причинявам болка, но истината че този човек не те заслужава и ти трябва да намериш сили да продължиш напред без него. Този съвет си го дадох на себе си. Но най-напред трябва да излееш всичките си чувства и след това помоли някой от сайта, който да направи енергийно скъсване на връзките. Но трябва да си наясно, с чувствата си. Точно, както се наложи и аз да направя. Повярвай ми боли много, но в края на краищата ти си личност, която заслужава цялата любов на тази Земя. За това просто гледай напред. Не мога да те успокоя, че ще забравиш лесно. Не, част от теб ще остане наранена, но има начин да излекуваш болката си. Просто трябва да обикнеш себе си повече и да не позволяваш на такива егоисти да те използват. Повярвай ти си добра и заслужаваш щастие, точно както и аз заслужавам. Идентичните ни случаи ме накараха да видя точно както в огледало онова, което на мен ми се случва. Не ти обещавам, че ще го забравиш, но можеш да дадеш шанс на себе си да срещнеш човек, който ще те обича, така както заслужаваш. Намери в себе си сила и се откъсни от него. Той сам си е надянал хомота на шията, и дори да го осъзнава, не прави нищо за да се освободи! И само, ще те ползва за да се опива от твоето сърдечност и топлота, след което отново ще си заживее по старому! Мисля, че не си заслужава, скъпа отчаяна! Ти си достойна за истинска равностойна връзка и истинка любов! Лошото е, че след такова нещо вече нямаш голямо доверие на хората! Но направи усилия, работи върху себе си и ще си помогнеш. Повярвай ми, това не е лек, но ако се опиташ да видиш обективно нещата, ще се измъкнеш. Той иска ли да се връща при теб? Ако е така, значи имаме идентични случаи! Но аз разбрах, че няма смисъл - няма път напред - разбираш ли! Той сам трябва да реши да си оправи кашата, която е забъркал. Не знам дали е така при теб, но това е моят личен горчив опит. Повярвай боли, когато на твоята любов се отвръща така, защото той се ожени за друга с цел сделка, въпреки че обича мен! Какво ще кажеш за това? Дано при теб да не е така драстичен случая, но за Бога, моля те не му позволявай повече да ти обърква душата. Той сам трябва да се справи с проблемите си! Ти не можеш да му помогнеш, а магията ще влоши нещата! Той обича ли те? Иска ли да зареже съпругата си? Попитай го, това ако можеш!
Това е скъпа Отчаяна! Бори се за да не остане от теб само една наистина отчаяна жена! Мисля, че единствено скъсване на енергийните връзки ще помогне. Аз също ще прибегна до това, така че попитай кой може да го направи за теб от форума! icon_flowerface icon_angel
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ot4aqna » 24 Сеп 2005, 17:00

Мерси Ралица за всичко ,което ми каза!Иска ми се да ми кажеш е-мейл ил ICQ номер ,за да се свържа с теб.Наистина историите ни си прили4ат.Само дето той не е женен!И все пак...ако наистина съществуваше силна магия за любов :roll: Не знам ........
Аватар
ot4aqna

Мнениеот Arian Star » 24 Сеп 2005, 19:59

Здравей отново Отчаяна! Разбира се, че ще ти дам e-mail си, за да може да си пишем! Изглежда съм те объркала с една друга жена, която пък беше влюбена в женен мъж, пак в същия форум! Извинявам се за недоразумението! Но всичко, което ти писах е онова, което съм изживяла. Тогава този, за когото пиша не беше женен още, когато ме разиграваше! Сега е женен от няколко месеца, но иска да се върне в живота ми! Ха! :oops:
Иначе съм имала и опит с другия вид - неженените, така че пак мога да ти бъда полезна! Пак ти казвам, развий вътрешната си сила и воля, за да не попадаш под влиянието на използвачи и егоисти! Пълно е обществото ни с тях, а дори е добре по-малко и ние да станем такива! Или поне да се научим да се пазим, да пазим човешкото си достойнство! :)
Ето го сега и моят e-mail: ral.angel@abv.bg! Пиши ми, ако мога да ти бъда полезна, ще помогна с каквото мога! icon_flowerface icon_angel
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот damnameneus » 25 Сеп 2005, 15:39

нека си позволя и аз малка бележка по темата - магии има и то и много силни и т.н. само че не мисля, че някой истински магьосник ще ти даде подобен обред или хей така ще ти изпълни поръчката - ако трябва да говорим честно винаги може да намериш поръчкови магьосници, иди при някой ходжа, плати си и готово, само че както се казва внимавай да не получиш каквото искаш и тогава нещата да стана по друг начин. магията никога не биваше да става средство при такива случаи, не бива да се пипа там където власта си е на Богинята, мисля че ме разбираш какво искам да ти обясня. правенето на една подобна магия, да омаеш някой за да бъдеш с него и да градиш връзка, може да разруши толкова съдби, че не можеш и да си представиш. ако нещата не стават по нормалния начин има обреди които ги поставят пред изход - дали ще се съберете или не, и ако отговорът е не, то тогава просто забравяш този човек, и търсиш друг
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот sesiliya » 27 Сеп 2005, 16:18

Здравей от4аяна , Мисля 4е едва ли тук е мястото да 4рез което което 6те си помогне6 . О6те по интересното е 4е форумьт се казва любовна магия а вси4ки модератори и у4асници те убейдажат 4е не трябва да се прави и какви ли не глупости и ако те сами не си вярват в магиите тогава за6то се пи6ат за много мойе6ти и разбира6ти. Проблем 1:1 имам и аз не сьм стигнала до магии но мисля 4е ако наистина го искам бих се обурнала кьм специалист не кьм хора които си губят времето с писане на празни приказки
Аватар
sesiliya

Мнениеот Lunohod » 27 Сеп 2005, 18:04

Аз пък си мисля, че в сайта и във форума има доста средства за помощ, и магии ,и полезни разговори, а и е правилно към всяко шишенце с лекарство да има и упътване като:приложение, дозировка ... иии странични ефекти и противопоказания...;)
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот ot4aqna » 27 Сеп 2005, 18:24

sesiliya ,да и кажа и аз това си мислих.В крайна сметка ,който да се е обърнал тук за помощ с магия почват да го разубеждават.Всеки си поема последствията в крайна сметка! А относно това ,че има ритуали тука .Да има и аз направих някои и то в момент ,в който страшно съм искала да стане тази любов,но при мен не се получиха.И това малко ме отчая!Разбирам ,че аз не съм просветена и може да не се получават при мен.но обръщайки се тук имах предвид и това да ми се препоръча някой ,който може да ми помогне.Не съм си мислила всичко да е базвъзмездно!
Аватар
ot4aqna

Мнениеот Lubopitko » 27 Сеп 2005, 21:13

Ох, да ти кажа отчаяна в дадения момент може би осъзнаваш, че ще има възмездие и заради голямото желание и силната любов си готова да ги поемеш и тях, но вярвай ми няма никакъв смисъл и това е голяма грешка. Последствията са си последствия и по-добре не ги подценявай. Давай напред, ще срещнеш някой друг..Не звучи лесно, но е факт ;)
Изображение
Аватар
Lubopitko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sesiliya » 28 Сеп 2005, 06:39

Здавеи Lubopitko, според мен е глупаво да разубеждавате 4овек , който е влюбен да забрави и да си намери друг . Когато про4етох историята на от4аяна помислих за момен 4е някои е разказал моята история. Аз мисля 4е 4овек трябва да гони целите и ме4тите си до край , независимо от средствата които 6те използва тои си носи последствията и 6том някои се обрь6та кьм този форум за помо6т ако не може да му се помогне по добре не му отговаряите .

П П А тези ритуали които сте ги писали тук изоб6то не деистват , не сьм ги пробвала, няма и да го направя , но любовната магия се прави по доста по сложен на4ин и то от хора които разбират
Аватар
sesiliya

Мнениеот Shadow Mage » 28 Сеп 2005, 20:07

Sesiliya, щом си мислиш че ритуалите не действат особено след като не си ги пробвала, само мога да ти кажа че много бъркаш.
Първо пробвай нещо, и тогава изказвай мнение.
Колкото до любовните ритуали не е достатъчно само да кажеш думите, трябва да вложиш и чувство в това за да стане.
Аз съм правил подобна за себе си, знам че проработи и то много силно, но в момента в който трябваше да се срещна с другата страна действието беше почти отминало и сега се радвам че е станало така :)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот sesiliya » 29 Сеп 2005, 15:54

Shadow Mage , как да пробвам като вси4ки тук разубеждавате , че не трябва да се прави . За 4увства и желание е ясно че ги има вьпроса е 4е ако вси4ки можеме да правиме такива не6та и са достатьчно само силно желание и няколко маги4ески думи няма6е да има хора като мен и като от4аяна .Аз не сьм на мнение 4е магия няма а 4е тя не може да се прави от всеки . Това 4е при теб е подеиствало може да е слу4аино , не мисли6 ли ? Все пак до колкото знам магията не е временно деистие а трае докато не се развали .
Аватар
sesiliya

Мнениеот EliKarim » 29 Сеп 2005, 21:20

Shadow Mage, няй-после се появи след доста време пауза ако не се лъжа :)
Сесилия, ако не си на Ти с магията, ако не си наясно какво ще правиш или още по-лошо ако не вярваш че би могла да се справиш не те съветвам да пробваш. Опитай с нещо по-просто. Бих те посъветвала да потърсиш помощта на друг вещ в тази област. С пари вече почти всичко се купува. С това не те разубеждавам да практикуваш ако това е желанието ти.
Все пак мисля, че у всеки има сила, но не у всеки има воляи желание.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Sol niger * » 30 Сеп 2005, 07:51

Скъпо момиче, търсещо взаймна любов, предлагам ти вместо да правиш магия ,в която не си сигурна по добре си купи една книга която аз много ценя .Казва се "Живот без граници "на д-р Робърт Стоун там ще намериш начин да си върнеш любовта, ако трябва това да стане/ без да си навличаш последствията и риска от магията/

Виждам, че имаш силно желание ,а това е основата на която е написана книгата за която ти пиша. Така ,че вярвам в успеха ти . icon_flowerface
Аватар
Sol niger *
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор