Здравей Отчаяна! Не ме познаваш още, но аз имам същия проблем като теб, или по-точно имах. Не ме разбирай погрешно, но този случай е неспасяем. Дори и да направиш магия, това няма да ти помогне. Само ще разрушиш щастието и на двамата, твоето и неговото. До колкото разбирам той е женен, а това означава че само те залъгва или още повече, че те наранява използвайки те. Виж, нямам лек за теб, защото не съм маг, но аз съм го преживяла и дори вчера го преживях отново с цялата му болка. Защото в моя случай, той ме познаваше и пак се ожени за друга, а сега се връща при мен и иска да се опие от моята любов. Ако питаш защо се е оженил за друга, мога да ти кажа, че е направил сделка, просто с нея е по-лесно. Аз съм сложна личност, и явно го плаша. А твоят човек си е казал направо, че е егоист. Повярвай ми, той ти е казал истината. Той е наранен и търси само ползата във всяка връзка. Ето защо си мисля, че трябва да се откъснеш от него със вътрешната си сила, и да го забравиш. По вярвай ми това е много трудно, но не е невъзможно. Само, че бих те посъветвала да излееш цялата си болка и гняв, да достигнеш до любовта вътре в себе си и да си простиш, че си се влюбила в подобен човек. Ти си искала да го спасиш от него, но само си се наранила, точно както аз се нараних и то жестоко. Защото той само взима, без да дава и това е ужасното. След като се изчерпаш, той вероятно няма и да ти благодари. А не забравяй, че този човек е избрал вече. Няма път напред вече! Съжалявам, че ти причинявам болка, но истината че този човек не те заслужава и ти трябва да намериш сили да продължиш напред без него. Този съвет си го дадох на себе си. Но най-напред трябва да излееш всичките си чувства и след това помоли някой от сайта, който да направи енергийно скъсване на връзките. Но трябва да си наясно, с чувствата си. Точно, както се наложи и аз да направя. Повярвай ми боли много, но в края на краищата ти си личност, която заслужава цялата любов на тази Земя. За това просто гледай напред. Не мога да те успокоя, че ще забравиш лесно. Не, част от теб ще остане наранена, но има начин да излекуваш болката си. Просто трябва да обикнеш себе си повече и да не позволяваш на такива егоисти да те използват. Повярвай ти си добра и заслужаваш щастие, точно както и аз заслужавам. Идентичните ни случаи ме накараха да видя точно както в огледало онова, което на мен ми се случва. Не ти обещавам, че ще го забравиш, но можеш да дадеш шанс на себе си да срещнеш човек, който ще те обича, така както заслужаваш. Намери в себе си сила и се откъсни от него. Той сам си е надянал хомота на шията, и дори да го осъзнава, не прави нищо за да се освободи! И само, ще те ползва за да се опива от твоето сърдечност и топлота, след което отново ще си заживее по старому! Мисля, че не си заслужава, скъпа отчаяна! Ти си достойна за истинска равностойна връзка и истинка любов! Лошото е, че след такова нещо вече нямаш голямо доверие на хората! Но направи усилия, работи върху себе си и ще си помогнеш. Повярвай ми, това не е лек, но ако се опиташ да видиш обективно нещата, ще се измъкнеш. Той иска ли да се връща при теб? Ако е така, значи имаме идентични случаи! Но аз разбрах, че няма смисъл - няма път напред - разбираш ли! Той сам трябва да реши да си оправи кашата, която е забъркал. Не знам дали е така при теб, но това е моят личен горчив опит. Повярвай боли, когато на твоята любов се отвръща така, защото той се ожени за друга с цел сделка, въпреки че обича мен! Какво ще кажеш за това? Дано при теб да не е така драстичен случая, но за Бога, моля те не му позволявай повече да ти обърква душата. Той сам трябва да се справи с проблемите си! Ти не можеш да му помогнеш, а магията ще влоши нещата! Той обича ли те? Иска ли да зареже съпругата си? Попитай го, това ако можеш!
Това е скъпа Отчаяна! Бори се за да не остане от теб само една наистина отчаяна жена! Мисля, че единствено скъсване на енергийните връзки ще помогне. Аз също ще прибегна до това, така че попитай кой може да го направи за теб от форума!