Модератор: venus
kiki написа:може би ако поне малко го познваш 4овека и мен и ти щеше да си ъбеден в това
kiki написа:Здравеите моита история е много дълга и не много приятня имам си приятел от 6 години много се оби4аме но от доста време насам имаме доста проблеми тои все по 4есто запо4ва да страни от мен да ми се кара с една дума запо4на да страни от мен.въпроса е там 4е аз се държа толкова мило с него и толкожа го оби4ам и слушам с нищо не съм го провокирала да се държи така и се сешам когато преди време тои ми предложи да му стана приателка имаше едно моми4е което много го искаше и оби4аше и тиа тогава ми каза 4е 6те направи и невазможното само и само да ни раздели.сега се страхувам 4е може да му е напражила магия защото много 4есто запо4нах да я вигдм около нас и неговия дом.Затова жи молиа кажете какво да пражя може би някоя магия за да го задаржа страпно много го оби4ам и искам да бадем пак заедно
kiki написа:Добре аз прочетох за тази менструалната магия и мисля да я приложа ще ми обясниш ли как трябва да я направя за да се получи и да не се объркат нещата?
Talic написа:kiki написа:Добре аз прочетох за тази менструалната магия и мисля да я приложа ще ми обясниш ли как трябва да я направя за да се получи и да не се объркат нещата?
Прочети цялата тема и виж, че има изпатили се от тая Магия... препоръчвам ти да ползваш метода на Venus:
Ще се изразя малко поетично, но мился, че ще разберещ на каде бия:
"-Ако някой постоянно ти казва, че те обича...значи убеждава сам себе си!"
" - Ако любовта беше избор, кой би избрал такава изтънчена болка?"
"- Ако обичаш Един човек - дай му свобода, ако Те обича - Няма да е приеме"
kiki написа:Здравеите моита история е много дълга и не много приятня имам си приятел от 6 години много се оби4аме но от доста време насам имаме доста проблеми тои все по 4есто запо4ва да страни от мен да ми се кара с една дума запо4на да страни от мен.въпроса е там 4е аз се държа толкова мило с него и толкожа го оби4ам и слушам с нищо не съм го провокирала да се държи така и се сешам когато преди време тои ми предложи да му стана приателка имаше едно моми4е което много го искаше и оби4аше и тиа тогава ми каза 4е 6те направи и невазможното само и само да ни раздели.сега се страхувам 4е може да му е напражила магия защото много 4есто запо4нах да я вигдм около нас и неговия дом.Затова жи молиа кажете какво да пражя може би някоя магия за да го задаржа страпно много го оби4ам и искам да бадем пак заедно