магия

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот kiki » 25 Ное 2007, 22:52

Здравеите моита история е много дълга и не много приятня имам си приятел от 6 години много се оби4аме но от доста време насам имаме доста проблеми тои все по 4есто запо4ва да страни от мен да ми се кара с една дума запо4на да страни от мен.въпроса е там 4е аз се държа толкова мило с него и толкожа го оби4ам и слушам с нищо не съм го провокирала да се държи така и се сешам когато преди време тои ми предложи да му стана приателка имаше едно моми4е което много го искаше и оби4аше и тиа тогава ми каза 4е 6те направи и невазможното само и само да ни раздели.сега се страхувам 4е може да му е напражила магия защото много 4есто запо4нах да я вигдм около нас и неговия дом.Затова жи молиа кажете какво да пражя може би някоя магия за да го задаржа страпно много го оби4ам и искам да бадем пак заедно
Аватар
kiki

Мнениеот Secret_name_ » 26 Ное 2007, 09:52

Какви са основанията ти за това,че има магия?
Студеното поведение и отдалечаване не винаги е показател за това!
Аватар
Secret_name_
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот kiki » 26 Ное 2007, 11:02

може би ако поне малко го познваш 4овека и мен и ти щеше да си ъбеден в това
Аватар
kiki

Мнениеот Secret_name_ » 26 Ное 2007, 11:44

kiki написа:може би ако поне малко го познваш 4овека и мен и ти щеше да си ъбеден в това

Ххаха ти какво очакваш сега?Да започна да ви опознавам ,за да ти помогна със съвет или там за каквото искаш...?!
Тука в тоя форум това "Ако ме познаваше...." едва ли помага!
Проблема си е твой,чакай си някой да те опознае и ще намериш решението....ХАхаха
Всичко преписвате на магии,а не се замисляш,че гаджето може просто да му е писнало от параноичните ти мисли и действия
Айде със здраве! [shadow=red]
Аватар
Secret_name_
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот The_Last_Angel » 26 Ное 2007, 13:26

Стига де, Secret_name_ права си, но с начина, по който го казваш ще й стане гадно. Към авторката: Не може всичко да се приписва на магията и ние все да сме жертвите после. Не казвам, че не е възможно онова момиче да е направило магия на мъжа ти, но и все пак както каза Сикрет Нейм може той вече да истива към теб. С това параноично поведение може да си го изплашила по някакъв начин пък и нали знаеш, в всяка връзка си има критични моменти.
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 26 Ное 2007, 14:34

kiki написа:Здравеите моита история е много дълга и не много приятня имам си приятел от 6 години много се оби4аме но от доста време насам имаме доста проблеми тои все по 4есто запо4ва да страни от мен да ми се кара с една дума запо4на да страни от мен.въпроса е там 4е аз се държа толкова мило с него и толкожа го оби4ам и слушам с нищо не съм го провокирала да се държи така и се сешам когато преди време тои ми предложи да му стана приателка имаше едно моми4е което много го искаше и оби4аше и тиа тогава ми каза 4е 6те направи и невазможното само и само да ни раздели.сега се страхувам 4е може да му е напражила магия защото много 4есто запо4нах да я вигдм около нас и неговия дом.Затова жи молиа кажете какво да пражя може би някоя магия за да го задаржа страпно много го оби4ам и искам да бадем пак заедно

kiki, ПОРАСТНИ! Защо, по ягодите, всеки път щом на някого му писне и започне да охладнява спрямо партньора си, веднага се започва "има магия"... А може би просто има друга- гадно звучи, но от къде си сигурна че не е това?!
Сега седни да помислиш поне малко преди да отговориш на това мнение.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот venus » 28 Ное 2007, 09:25

Мили хора-съфорумци, магиите СЪЩЕСТВУВАТ и България е страна, в която процъфтяват... имам чувството, че всеки втори човек, който има проблем, се обръща към магията, за да го разреши.

Дали в конкретен случай се касае за магия или не, това пак никой тук не може да каже. По-добре обяснете на момичето как да разбере дали има магия или не, вместо да я нападате.

Кики, често се случва да даваш всичко от себе си на някого и това да го отблъсне.. опитай обратното, отдръпни се ти. Колкото повече искаме нещо, то толкова повече ни се изплъзва. Пусни го да реши за себе си - ако е твоят мъж, той ще се върне, дори да е след време, ако не е - нищо не си изпуснала. От личен опит мога да кажа, че да отпуснеш хватката е най-силната магия - тогава можеш да получиш всичко, от което си се отказала.

Желая ти успех!
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот kiki » 10 Дек 2007, 16:41

Благодаря ти venus за думите които казвашблагодаря ти и 4е не ме нападаш заради това за което моля знаеш ли аз съм се отдрапвала от него разделя ли сме се дава ли сме си време както се казва но уви пак сме се сабирали и то по негово йелание но нещата не се оправят а мислия 4е все по зле стават.
Аватар
kiki

Мнениеот numi » 12 Дек 2007, 16:03

помогнете на момичето след като е стигнала до тук не и трябва да и давате савети тя е проучила всичко предполагам просто и помогнете ако наистина го можете
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shedinko » 12 Дек 2007, 16:43

Така за да не излезе, че съм от инквизицията и само съдя кой какви магии качва ще дам съвет.В раздел любовна магия има тема :Как да запазим половинката си от чужди очи (или нещо в смисъла).
Преди да я направиш се постарай да поразпиташ за какво иде реч и ако не е обяснено попитай какво може да се обърка
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот kiki » 12 Дек 2007, 22:32

Добре аз прочетох за тази менструалната магия и мисля да я приложа ще ми обясниш ли как трябва да я направя за да се получи и да не се объркат нещата?
Аватар
kiki

Мнениеот Shedinko » 12 Дек 2007, 22:41

Тук вече питай който я е качил ,аз не съм запознат с нея ;)
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Talic » 12 Дек 2007, 23:02

kiki написа:Добре аз прочетох за тази менструалната магия и мисля да я приложа ще ми обясниш ли как трябва да я направя за да се получи и да не се объркат нещата?

Прочети цялата тема и виж, че има изпатили се от тая Магия... препоръчвам ти да ползваш метода на Venus:

Ще се изразя малко поетично, но мился, че ще разберещ на каде бия:
"-Ако някой постоянно ти казва, че те обича...значи убеждава сам себе си!"
" - Ако любовта беше избор, кой би избрал такава изтънчена болка?"
"- Ако обичаш Един човек - дай му свобода, ако Те обича - Няма да е приеме"
Живей така, че като умреш и дявола да ти запали свещ.
Аватар
Talic
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lunohod » 12 Дек 2007, 23:44

Talic написа:
kiki написа:Добре аз прочетох за тази менструалната магия и мисля да я приложа ще ми обясниш ли как трябва да я направя за да се получи и да не се объркат нещата?

Прочети цялата тема и виж, че има изпатили се от тая Магия... препоръчвам ти да ползваш метода на Venus:

Ще се изразя малко поетично, но мился, че ще разберещ на каде бия:
"-Ако някой постоянно ти казва, че те обича...значи убеждава сам себе си!"
" - Ако любовта беше избор, кой би избрал такава изтънчена болка?"
"- Ако обичаш Един човек - дай му свобода, ако Те обича - Няма да е приеме"

Их Талик, малко да поспамя, но много ми хареса това с наклонения шрифт... :roll: :)
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот Enforcer » 13 Дек 2007, 21:53

kiki написа:Здравеите моита история е много дълга и не много приятня имам си приятел от 6 години много се оби4аме но от доста време насам имаме доста проблеми тои все по 4есто запо4ва да страни от мен да ми се кара с една дума запо4на да страни от мен.въпроса е там 4е аз се държа толкова мило с него и толкожа го оби4ам и слушам с нищо не съм го провокирала да се държи така и се сешам когато преди време тои ми предложи да му стана приателка имаше едно моми4е което много го искаше и оби4аше и тиа тогава ми каза 4е 6те направи и невазможното само и само да ни раздели.сега се страхувам 4е може да му е напражила магия защото много 4есто запо4нах да я вигдм около нас и неговия дом.Затова жи молиа кажете какво да пражя може би някоя магия за да го задаржа страпно много го оби4ам и искам да бадем пак заедно

Можеш да опиташ този (вторият - за заздравяване на вече установена връзка). Прочети цялата тема.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор