За битието на света.ето ви истина.

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот nvknvk » 10 Юли 2007, 13:04

В началото Създателят на света започна да мисли и реши че въпреки големите си способности ще направи светът със труд и усилие. Започна да чертае и измисля. И направи първите най прости "същества" клетките. Това беше революционно както ние измислихме компютъра. След това разработи различни клетки за различни функции. И нкарая измисли първите същества членестоногите. Непрекъснато усъвършенстваше моделите за душата и измисли насекомите, след това животните и накрая човека. Но всяко същество което изживяваше живота си по най добрия начин преминаваше във по висша форма. Душата беше частица от Него която той отделяше от себе си и вдъхваше живота и съзнаието на организмите. Целта беше да се занимава. Всички същества бяха вегетараинци хранеха се със листа, прашец на цветята които също са микрокомпютри с цел да бъдат средата на живот на съзнателните души. Тези от хората които ставаха най добрите той ги правеше ангели след това архангели и накрая богове като самият Него. Повечето от тези богове решиха да създават собствени светове. И така и стана с благословията на Господаря на Вселената. Направиха чудни светове където просто се живее за удоволствие. Но имаше богове които решиха да променят световете и да ги "обогатят" със свои собствени същества. Така се появиха защитните и нападателни механизми в по новите модели които вече бяха по сложни. Викът от осиротели майки чиито деца били изядени от новите същества достигнал небето. Бог погледнал и видял че цялата земя псотъпвала развратно. Тогава създал системата за наказание карма която наказвала всеки грях т.е отклонение от стандартите на законите на вселената. Защото тези богове се смесвали с хората нещо абсолютно забранено. Понеже били със много свръхспособности(като рентгеново зрение) те бързо открили как да се забъркват смеси и отвари от различни ингредиенти и да лекуват хората които се разболявали. Научили хоарат как да убиват и да ядат месо. Така светът паднал в ръцете на Азазел който се обявил за негов собственик. Тогава Бог решил да унищожи светът и изпратил един свой архангел Сатана който се родил като Ной и потопил светът с вода.
Измрели всички същества освен добрите и останали само върховете на планините. Такъв свят и до днес същестува. Всеки остров се управлява от един бог и той прави всичко там. Строи, прави храна и т.н. Тогава Азазел нападнал нова.Земя където живеели току що създадените Адам и Ева. И ги накарал да съгрешат. Тогава един друг архангел казал че ще спаси бъдещото човечество чрез вяра в него. Но за начало трябвало да се създаде егрегор който да защитава грешниците от страдание.
Тогава Бог заповядал да почнат да се принасят жертви на олтар. Кръвта е точно това нещо с което да се подсилва егрегора.
Той се родил първо като Моисей а след 4000 години като Исус Христос когато вече егрегора действал и му помагал. Моисей казал на БОг(когато бил на планината Синай 40 дни и нощи че ще предпази хората от наказание за греховете след като се покаят. И че ще изчиства кармата. Когато се родил на Земята той лекувал хората бил изсцелител. Докато Сатана ги накзвал за деянията им. Тези които неуспеел да накаже в сегашният им живот оставял наказанието за следващият. Исус обаче неизпълнил писаното от пророците т.е да спаси Израел от удара(унищожението на Ерусалим 70 г след него) затова Бог се оптеглил от него като накарал хростиянското духовенство да обичат парите и разкоша. Така го злепоставил пред Вселената. Той трябвало да води войни и да пролее много кръв за да се наложи вече без подкрепата на Бог.СЕга Бог се отегли и от Израел и вече не го интересува като народ, затова го предаде на хомосексуалистите които стават все повече и повече в Израел. Най великите от хората му се родиха в България новият Израел аз като Соломон. Фолкпевицата Камелия е била царица Естир. Слави Трифинов е бил Саул. Азис е бил пророкът Самуил какъв срам за него.. Петър Първанов е бил цар Езекия. военачалника на Давид Йоав е Бойко Борисов. Маг Ивелин Иванов Йоан Кръстител. Мардохей приятелят на Камелия Цветин.Цар Йосия е царят Симеон 2. Ако ме попитате телепатично ще ви кажа и за другите. Цар Асуир е самият Бог. АПостол Петър някакъв маг Васил АПостол ЯКов пастор Лдмил Ятански от църква блага вест и т.н. Азазел е бащата на Исус Христос т.е Отец той иска хората да съгрешават безнаказано. Затова синът му Исус обича грешниците който е архангел Михаил. ..
Аватар
nvknvk
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот demonic » 10 Юли 2007, 13:26

ти библията ли ни преразказваш теорията на Дарвин за еволюцията или какво?
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот stanislava » 10 Юли 2007, 14:38

Тъй от богати по-богати.А Ной-коя личност е-та да знаем на кого да разчитат праведниците,Доган-в играта ли е,коя е Дева Мария,а Лот,а Сара?Я напиши списъка,абе то все известни люде,няма ли някой от простолюдието?
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nvknvk » 10 Юли 2007, 14:42

Дженифър ЛОпез е дева Мария. Бил Гейтс е цар Навуходоносор
Джордж буш старши е Цар Кир, а младши е Дарий. Сергей БОдров от филма БРАТ е пророк Данаил. Маг Всеслав Соло от Русия е апостол Йаон
Вие не сте ми от класата щото не ви чувам. Тези които са ме питали са разбрали дори те самите кои са
Аватар
nvknvk
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот demonic » 10 Юли 2007, 18:40

а ти от коя класа си защото прав си ние сме от 1-ва а ти от 3-та наистина не сме ти от класата
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот maneff » 10 Юли 2007, 19:14

ахахах
принципно ... неска се регистритах във форума :)
обаче... цял живот съм чакал някой да издъси някаде такава ***ирония. Кхахахахха
Да мислиш че има 'създател' на света, при положение че не можеш да обясниш какво е 'свят' първо е абсурдно. ... Нещо като... да вярваш че в пространството съществува само една разумна раса (човешката) ...
Това че доста религии и материали, описват началото като създател, който зел че .. хоп едва ли не ни е написал като Прогвамка за гсм :) ... ми звучи почти толкова абсурдно, колкото пурвите няколко глави на библията :/ ...
Това че средностатистическият 'прост' човек, не може да си обясни съществуването на нещо (или някой, както се твърди), без то да бъде 'създадено' от някого не означава че това не е така. Във материалният свят, това е доста добро обяснение, което даже едва ли не изглежа логично за някои хора (но не и за мен).
== nvknvk == искам да те помоля, има една програмка . как се казваше .. UltraFractal4. та.. да те помоля да си я свалиш и да си я пуснеш. Да зуумнеш картинатя някаде си (примерно няколко милиона пъти) ... и мислено там да ситуираш човечеството. И .. ако можеш да правиш елементарни сметки, да ми обясниш дали е вазможно човек (или каквото и да било) .. да може да 'види' нещо/някой .. което е толкова много пъти по-голямо или по-малко от него, че мозака дори не може да ти стигне да сметнеш колко точно.....
та.. би ли ми казъл (ако си се замислил поне за числото де) .. Имайки впредвид че човек може да разграничава добре същества ~10 пъти по-малки или големи от него (кучета, котки, заици .... жирафи,...) .. и не толкова добре същества, които са 10*10 пути по-малки от него (като мравки, мухи хлебарки...) ... и с невъоръжено око никакви форми на живот над 100 пъти по скалата ....
..... може ли да сметнеш вероятността да оцелиш отговора, на въпроа, който е зададен в пост-а ти :/ ... ако не можеш да си отговориш, пустни си пак програмката и ситуираи една точка някъде в пространството .... и .. можеш примерно да сметнеш пропорционално размерите на 1 човек със една планета или вселена ....
като казвам 'размерите' ... може да се опиташ да сметнеш (парк пропорционално) с човешките сетива .. до къде можеш да стигнеш.........
Ако поне си си направил труг-а да го сметнеш, или поне да си го представиш, бих искал да те попитам това там отгоре ТИ Вземаш ли го на сериозно ????????

та.. ако някои веднага ще ми метне въпросче за мойта теория, бих казал че такава нямам. според мен вси4ко е въпрос на СЛУЧАЙНОСТ, съвкупност от материя, живот, вятър, енергия .. и още 10-тина работи, които не мога да си обясня. ..
... за толкова милиарда години е нормално да има поне няколко такива случайности не мислиш ли :/
ЗАЩОТО тревата не е създадена, а поникнала !!!! При тези условия на живот, явно сме се приспособили поне за толкова дълго време, че да почнеме да мислим, комуникираме и самозалъгваме :) ...

А... и преди да ме центрираш, имам 1 въпросче: Чудно ми е какво мислиш. 'Създателя' ще ни избави ли (след няколко десетки години) от глобалното затопляне, болестие, липсата на ресурси и ерозията и още куп фактори, който се надявам да не доживея :)
благодаря :)
Аватар
maneff

Мнениеот stanislava » 10 Юли 2007, 19:31

То не е лошо,че не ни чуваш или четеш-за да го направиш ти трябва достъп да кода или до енергииното поле на човека.Ако нямаш достъп означава само че си с по-малки възможности от колкото си мислиш ,че имаш.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lanukio » 10 Юли 2007, 19:32

Така. Аз имам най-тъпия възможен въпрос, защото явно тия дни съм много разсеяна и нещо не мога да зацепя-и какво от това? ОК, теорията ясно, но какво ме бърка мен кой какво бил създал. Да тук е форум това хубаво, но не е ли по-яко и по неангажиращо да си постнеш теорията в някой твой си site и да я споделяш там с който иска? И още един много тъп въпрос-по мойта проста логика ти ни споделяш теорията си с цел да се съгласим с нея или ако не се съгласим да спорим докато не ни убедиш, това ми е логиката от наблюдението за постовете и отговорите. Ми ок, допускаме, че всички са съгласни. Тогава к'во правим-няма спор, пишеш нещо всички викат 'да така е'...скука? Иначе идеята за съчетанието на еволюцията и религиозната част е оригинална :)
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkAngel666 » 10 Юли 2007, 19:45

stanislava написа:То не е лошо,че не ни чуваш или четеш-за да го направиш ти трябва достъп да кода или до енергииното поле на човека.Ако нямаш достъп означава само че си с по-малки възможности от колкото си мислиш ,че имаш.

Като ми трябва достъп до кода, дай крак.
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот stanislava » 10 Юли 2007, 19:57

Сигурно ще усетя-ще видим........
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 10 Юли 2007, 20:09

"Но за начало трябвало да се създаде егрегор който да защитава грешниците от страдание. "

това на практика, знаеш ли какво означава, тези който правят лоши дела да не чувстват че са виновни за постъпките си, понеже както си писал прави се така че грешниците да не се терзаят от греховете си - много добре евала.

"Тогава Бог заповядал да почнат да се принасят жертви на олтар."

този бог не мислиш ли че е някакъв кръвожаден извратеняк, аз така го виждам, той иска да се убиват живи същества, нещо не е наред май.

"Защото тези богове се смесвали с хората нещо абсолютно забранено."

тука голямо объркване ама ужасно, боговете са енергийни разуми, как ще направят човек, като се "смесят" с някоя истинска жена, просто не знам - още не са го измислили, има време да си мислят.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nvknvk » 11 Юли 2007, 12:14

Mеneфfe това не ти е поредица от случайности щото ако всичко беше случайност то и законите в света щяха да са случайност. Нали ме разбираш. Сториш къща и тя пада след 2 седмици, друг път издържа година а понякога вечност това нормално ли ти се вижда. Викаш архангел Михаил а ти идва Дявола. ВСИЧКО В СВЕТА Е ЗАКОНОМЕРНОСТ
ГЛУПЧО, такива на тоя форум като тебе с лопата да ги ринеш. Толкова ви е и силата. НИЩОИ НЕ ЗНАЕТЕ НИЩО НЕ МОЖЕТЕ КАМО ЛИ ДА СИ ОБЯСНИТЕ ЖИВЕЕТЕ В МРАК
Ходите и се спъвате НЕЗНАЕТЕ В КАКВО СЕ СПЪВАТЕ това е нормално за всички вас децата на новата ера.
Аватар
nvknvk
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот KAT » 11 Юли 2007, 12:28

nvknvk - не ми отговори на питанките.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот demonic » 11 Юли 2007, 12:31

не ние живеем в мрак а ти,защото си толкова наивен и прост че дори се самозалъгваш и си вярваш казвам ти не спирай да пишеш че изкренно ме веселиш с глупостта си и не ние сме глупавите кудето задаваме въпросите а тея които не ги защото не е глъпав този който търси знание ,а този който си мисли че го е получил (демек ти)
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот maneff » 11 Юли 2007, 15:11

nvknvk хммм да .. мани ни НАС .. децата дето не можем да си обяним. Аре ти ни обясни тогава
да.. чудно ми е и аз да вида на 3-те въпроса горе (кат) ... може и да ни обясниш на децата :)
АЗ па да ти кажа, че всичко е случайно, докато не разбереш как, кога и защо се е случило icon_compress (не е моя реплика тва :) )
А ако се опитваш да избягаш от вапросите :) . . обясни на децата за СЪДБАТА ... щото аз вярвам, че квот си направа, и създателя не може да ми го направи :) (има и такава булгарска поговорка. на ДЕЦАТА им я повтарят постоянно) :)
Ако някой измисли достоверен отговор на тези въпроси и на още някои ... и за сичко си има логично обяснение, ... можеби щях да съм малко по-религиозен :) Бог да те благослови
Аватар
maneff

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор