Една приятелка роди мъртво дете. Доста се разстрои и се обърна към мен с върпроса, дали душата му страда и ще се върне ли пак при нея. Използвах Таро и видях, че тази душа страда и че има някаква нездрава абмиция и като че ли гори в пламъци както и че приятелката ми не трябва да забременява скоро.
Тя след това отишла при едно момче от Варна, който след кома вижда повече от света... Той и казва, че тази душа принадлежи на техния род и че иска да се въплъти, но винаги ще умира при раждането или до 3 години след това, и че това важи не само за приятелката ми, но и за нейните деца, ако я пропусне нея сега... Също и казал, че нищо не може да се направи по въпроса.
Тук идва и моят проблем. Обещах и да променя това, но малко се унесох в самоувереноста си. От години въздействам на видимия свят с почти абсолютен успех, но никога не съм се заемал с такава задача. Малко след като говорих с нея, излязох от тялото си и ме нападнаха някакви грозни същества нещо като клошари... нищо не можаха да ми направят, но не ми хареса... Мисля че е свързано с това.
В момента не правя нищо, чакам подходящия момент, но честно казано не знам какво въобще трябва да направя и дали ще се справя сам. Чувствам че мога, но не знам как, интуицията ми в този случай никаква я няма...
Ако някой се чувства адекватен по темата моля да ми помогне...