Една Неродена Душа

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот wolf_kohen » 27 Апр 2006, 23:19

Една приятелка роди мъртво дете. Доста се разстрои и се обърна към мен с върпроса, дали душата му страда и ще се върне ли пак при нея. Използвах Таро и видях, че тази душа страда и че има някаква нездрава абмиция и като че ли гори в пламъци както и че приятелката ми не трябва да забременява скоро.

Тя след това отишла при едно момче от Варна, който след кома вижда повече от света... Той и казва, че тази душа принадлежи на техния род и че иска да се въплъти, но винаги ще умира при раждането или до 3 години след това, и че това важи не само за приятелката ми, но и за нейните деца, ако я пропусне нея сега... Също и казал, че нищо не може да се направи по въпроса.

Тук идва и моят проблем. Обещах и да променя това, но малко се унесох в самоувереноста си. От години въздействам на видимия свят с почти абсолютен успех, но никога не съм се заемал с такава задача. Малко след като говорих с нея, излязох от тялото си и ме нападнаха някакви грозни същества нещо като клошари... нищо не можаха да ми направят, но не ми хареса... Мисля че е свързано с това.

В момента не правя нищо, чакам подходящия момент, но честно казано не знам какво въобще трябва да направя и дали ще се справя сам. Чувствам че мога, но не знам как, интуицията ми в този случай никаква я няма...

Ако някой се чувства адекватен по темата моля да ми помогне...
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Мнениеот hekata_ehnaton » 28 Апр 2006, 06:01

wolf_kohen, на мен ми приича на кармично наказание. Не моежм да се борим с кармата на даден човек, защото и ние ще увредим нашата...
Тази душа иска да се върне на този свят, защото има недовършена работа, но явно Съдбата не я пуска, защото тази работа може дая навреди на хората.
Аз лично познавам една жена, която в предишния си живот се е борила с лошата карма на хората - била е лечителка и пророчица. Сега е осакатена дясната й ръка по рождение и тя не може да лекува, но невидимото й око все още грее и вижда добре - поне това кармата не може да ни отнеме!
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот heress » 28 Апр 2006, 10:44

Едно не ми стана много ясно, какво конкретно искаш да направиш? Да помогнеш на "душата" да се роди или на приятелката си да има нормално дете?

Както и да е ето ти някой идейки които ми дойдоха наум докато ти четох поста. Та ако искаш прятелката ти да има деца и да се оттърве от тая "душа" която се опитва да се роди в нейното дете, просто призови "неродената душа" и.... ликвидирай я (за целта примерно можеш да използваш кристален затвор или директна ликвидация). Ако не става така (по една или друга причина) смени майката (т.е. смени рода на приятелката си нечий чужд род).
Ако по някаква случайност неможеш да се справиш с горните 2 неща направи еднозащитно заклинание на майката или ритуал за невидимост ( има много в нета бих ти препоръчал Blinding the red eye )

Та ако искаш да помогнеш на "душата" да се роди: Смени смърта... Вместо да умре при раждането или до 3 години след раждането си нека умре друг човек вместо нея :)

А за клошарите нема им се плашиш. Не е казано че имат общо с случая... ако ги усетиш пак драсни 2 реда, ако не Пуцай Kуме и да ти не пука особено :P
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 28 Апр 2006, 12:46

wolf_kohen написа:Една приятелка роди мъртво дете. Доста се разстрои и се обърна към мен с върпроса, дали душата му страда и ще се върне ли пак при нея. Използвах Таро и видях, че тази душа страда и че има някаква нездрава абмиция и като че ли гори в пламъци както и че приятелката ми не трябва да забременява скоро.

Добре е да ни дадеш повече инфо, до колкото е възможно, относно приятелката ти. Колко години е, възраст, особени белези..., за да не ти се налага да ни пращаш снимка.
Освен това ще е най-добре, ако ни кажеш и какви карти са ти се отворили, когато си метнал тарото. Какъв метод на раздаване си ползвал в случая?

И както Херес каза: с какво точно искаш да помогнеш на приятелката си?
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот wolf_kohen » 28 Апр 2006, 13:35

Приятелката ми е на приблизително 27 не съм абсолютно сигурен, вече има едно дете - момче на 5г. Омъжена има малко проблеми с мъжа си но не е нещо много специфично. Учителка е по английски, изглежда добре, живее в Търново, с добро материално състояние...

За картите не ми е лесно да кажа точно сега защото метода по който работя си е 80 процента моя разработка, ползвам го от 2 години и до сега не е сгрешил нито веднъж, в прочем имам няколко сходни метода на гадаене с таро те се допълват. Принципът не е много по различен от публикуваните но си е моя разработка - ако е важно ще го обясня, но сега нямам времето най-малко. Тарото което използвам иначе е на Сандра и Чик Сисеро - Златна Зора.

Искам да помогна на приятелката си, като забраня на въпросната душа да има каквато и да е връзка с нея - можеби и с родът и... Това иска въздействие върху душата. Но от друга страна не искам да бъда брутален или унищожител. Най добре би било тази душа да си намери мястото, което явно че не е тук и не е в рода към който е вързана...

Благодаря за съдействието...

Май се забърках в много дълбоки води...

HEKATA_EHNATON ме накара да се позамисля за кармата... Все пак човек е отговорен за кармата си, но от друга страна жертвата Христова идеизира точно това: Тя освобождава от лоша карма, но този който жела това, но в моя случай това са по скоро общи неща ;-) Не ми помагат много ;-)
Последна промяна wolf_kohen на 28 Апр 2006, 16:49, променена общо 1 път
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Malena » 28 Апр 2006, 15:58

Тъй като съм минала по този път/две от децата ми са умирали при раждането/ бих споделила моя опит.
Раздадох месо-обикновено месо, купено от магазин, като курбан на дявола.Раздадох го на мои близки. Тъй както се раздава за душите на умрелите.
И години подред съм се молила на Богородица и Исус да ме дарят с дете. При необходимост, мога да постна и молитвата, която съм казвала.
Е, използвала съм и визуализации...Предтавяла съм си че имам дете, че се грижа за него...
Сега имам най-прекрасното дете на света :)
Дано Добрите сили помогнат и на приятелката ти.
Ако мога с нещо друго да помогна...с някакви детайли?
Аватар
Malena

Мнениеот EliKarim » 28 Апр 2006, 21:25

Ако съм разбрала правилно незнам дали ще се намери подходящ ритуал или рецепта, която да помогне за това - да забрани на тази душа да има общо с въпросната ти приятелка или род. Понякога нещата са кармично обвързани и ние живите не можем да променим неща трупани по този начин много преди нас да ни има. Смятам че помощ може да съществува в случая, гадание също, магия за подпомагане на раждаемостта също...но не и да се попречи на душата да се всели или да има връзка с жената.
В момента говоря без аргументи тъй като не мога да съм сигурна дали душата на мъртвото дете не е например кармичен близнак или нещо подобно с тази жена(въпросната майка). Чела съм някъде че душата се вселява тогава когато плодът е приблизително на 8 лунарни месеца, а няма гаранция в колко поредни живота две души биха се срещнали и живяли съвместно. На друго място съм чела че душата вече е част от развиващия се ембрион още със създаването му...Тук аз самата не съм наясно.Незнам дали не би могло намесата на човек да навреди на връзката между тази душа която е в жената и тази на предстоящата да се всели във физическо тяло.
Последна промяна EliKarim на 28 Апр 2006, 21:43, променена общо 1 път
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Shadow Mage » 28 Апр 2006, 21:35

До колкото съм запознат вселяването на душата става почти преди самото раждане - по време мисля на контракциите на плода или съвсем малко по-рано.
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот wolf_kohen » 30 Апр 2006, 20:15

Благодаря на всички, нещата започнаха да ми се подреждат по малко. Разбрах, че това не е нещо, което може да направи един човек, колкото и силен да е. Но не искам да оставя нещата... Ще опитам да не заставам срещу душата и да не се намесвам в кармата. "Магьосникът ще реализира винаги целта си, когато използва правилата във вселената, като попътен вятър!!!" Сега само трябва да си направя добър план, но при това положение мисля, че нещата до голяма степен ще зависят от майката. Не знам дали обаче ще мога да направя нещо по въпроса за рода и... по скоро май не.

Тази кармична ситуация почти сигурен съм се реализира чрез ключа "АМБИЦИЯ". Майката до последно се е подлагала на голямо натоварване в работата си в стремеж да докаже на всички, че бременноста и не я ограничава ни най-малко. Когато "сканирах" душата видях стремеж да се роди и нездрава амбиция. Мисля, че всеки в рода и който строи Вавилонска кула ще призовава тази душа. Това е кармичната ситуация.

Благодаря, на всички. Това ми помогна да изкристализирам ситуацията.
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Мнениеот GAMBIT » 13 Май 2006, 14:16

Знам, че не трябва да се обаждам много-много, но вчера докато си седях на покрива и си пуших се замислих за темата и някакси не ми допаднаха предложенията от тип \ликивидация\'. Нещо ми мирише идеята, да унищожиш нещо, което не си създал. Това нещо е било създадено от някой мнг по в течението на нещата, ако мога да кажа така. Няма ли някакв начин да се помогне на тази душа. Да и си припомни, че наказанието и болката не могат да продължат завинаги. Да и се покаже, че има избор и че може да помоли за виша помощ и че може да я получи. Абе, де да знам, нещо по-алтернативно. Да и се причисти кармата, ако е възможно. Само мнениенце.
Поздрави
Аватар
GAMBIT
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот hekata_ehnaton » 13 Май 2006, 15:08

И как по-точно ще пречистиш душа на нероден човек?
Аз мисля, че трябва да се предизвика инвокация на душата и да й се обясни всичко - мъртвите имат право да знаят какво става! Така тя може да се премири и да спре да се ражда в това семейство...
Поне аз така мисля
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот till_it_sleeps » 13 Май 2006, 18:38

защо не оставиш кармата да си се самоизчисти? вярно, не е най-приятното нещо понякога, но само така нещата истински си идват по местата. понякога, дори и да си мислим, че оправяме нещо, ние просто го оправяме временно. всеки проблем има разрешение и то е в абсолютно всеки един от нас. мисля, че проблемът не е само в душата, но и в жената. може би не и е било мястото на тази душа с тази жена и за това нещата са спряли до там. самата жена има да научи някакъв урок, който явно не иска и може би докато това не стане нещата си седят закучени. по-голям инат от съдбата няма :)
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот VALENTINB » 14 Май 2006, 09:03

Shadow Mage написа:До колкото съм запознат вселяването на душата става почти преди самото раждане - по време мисля на контракциите на плода или съвсем малко по-рано.

Вселяването на Душата става по време на самия полов акт. В зависимост от състоянието на двамата партньори и мястото в тънките планове се получава различен по сила "вихър" който привлича душите към мястото на зачатието. Ако се получи оплождане се получава физическо тяло свързано с привлеченото тънко такова. Степента на духовно развитие на тънкото тяло на детето зависи от силата на вихъра създаден от родителската двойка. Ако тя е слаба, то тя достига само до света на призраците и е възможно прихващане само на току умрял човек или друга нечовешка същност. Това е доста неблагоприятно защото такава душа е непречистена от пороци, страсти и цялата си предишна информация. А същностите нямат ментално тяло и се ражда човек който живее по други нечовешки закони.
По подобен начин стои въпроса и с прихващане от ниските астрални планове - ларви, същности и ементали и души с ниски духовни качества.

Препоръчвам да провериш и изчистиш и двамата партньори от енергийни паразити, утечки и връзки в енергийните им тела и да провериш мястото в което живеят за геопатогенни зони и предмети с вредно влияние.

С пожелание за успех.

Валентин
Аватар
VALENTINB

Мнениеот Dido » 14 Май 2006, 13:43

Моля, Малена постни подробностите и молитвата, ако може. Благодаря!
Аватар
Dido
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 15 Май 2006, 18:15

VALENTINB написа:Вселяването на Душата става по време на самия полов акт. В зависимост от състоянието на двамата партньори и мястото в тънките планове се получава различен по сила "вихър" който привлича душите към мястото на зачатието. Ако се получи оплождане се получава физическо тяло свързано с привлеченото тънко такова. Степента на духовно развитие на тънкото тяло на детето зависи от силата на вихъра създаден от родителската двойка. Ако тя е слаба, то тя достига само до света на призраците и е възможно прихващане само на току умрял човек или друга нечовешка същност. Това е доста неблагоприятно защото такава душа е непречистена от пороци, страсти и цялата си предишна информация. А същностите нямат ментално тяло и се ражда човек който живее по други нечовешки закони.
По подобен начин стои въпроса и с прихващане от ниските астрални планове - ларви, същности и ементали и души с ниски духовни качества.

Препоръчвам да провериш и изчистиш и двамата партньори от енергийни паразити, утечки и връзки в енергийните им тела и да провериш мястото в което живеят за геопатогенни зони и предмети с вредно влияние.

С пожелание за успех.

Валентин

Не мисля че си ни прав път, но ако вярваш в написаното от теб...Ок....всеки има право на избор, мислене и тълкуване...
Душата няма общо с този вихър за който говориш.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот GAMBIT » 16 Май 2006, 18:45

EliKarim написа:Не мисля че си ни прав път, но ако вярваш в написаното от теб...Ок....всеки има право на избор, мислене и тълкуване...
Душата няма общо с този вихър за който говориш.

Я дообесни, моля. Какво е твоето мнение и тълкуване?
Аватар
GAMBIT
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот wolf_kohen » 17 Май 2006, 22:13

Все още не съм направил нищо по въпроса, но планът ми е да освободя майката. Тя трябва да участва активно в това. Както казах по горе ключът към тази родова ситуация е "Болна амбиция - като 16ключ от ТАРО (в най-лошата му форма)". Душата притежава и проявява такава амбиция и тя много страда защото се стреми силно към този свят, но и е писано да не бъде в него, и когато някой в рода прояви такава амбиция призовава тази душа. На майката ще помогна, но едва ли това ще реши въпроса за тези след нея.

Видях че беше писано да инвокирам душата... това ме кара да се замислям, но как ще стане... Когато бях извън тялото си и насочих съзнанието си към тази душа, получих яка атака от грозни и мръсни същества - като клошари. Справих се с това, но нищо повече...
Ако някой мисли, че идеята да намеря душата и да осъществя контакт с нея е добра, нека да ме посъветва как точно да го направя. От тогава съм излизал от тялото си само веднъж за много малко... нещо се бъгна леко там, но за кратко е мисля ;-)))
IEHVI ADONAI HEILII
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Мнениеот wal4iza » 25 Май 2006, 18:03

ползваи трвите те деистват добре за контакт,и се сасредоточи
Аватар
wal4iza
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sesil » 26 Май 2006, 08:35

И си направи защита или първо призови някой да те защитава, когато отново решиш да се свържеш с душата.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор