Здравей,
Аз съм лаик в астрологията, но имам известни интереси там. Предупреждавам, че един хороскоп се прави дълго време и е доста трудоемко начинание. Но ако ми изпратиш своите данни, ще опитам накратко да видя какъв е проблема. Подозирам, че си в период когато Сатурн ти въздейства твърде силно и тъй като е планетата на ограничението, кармата и страданието за това преживяваш това, което преживяваш. По принцип всеки човек си има периоди в които под формата на някакъв вид криза или куцузлук, научава онова, което е пропуснал или просто трябва да развие съответната вътрешна сила, която да го изведе напред в духовното му развитие. Това е неизбежния болезнен начин на израстване. Или както се казва без страдание, няма и развитие. Другото което искам да ти кажа е да погледнеш проблема от вътре навън. За да виждаш така черногледо, си има причина. Повече позитивизъм, и положителни емоции! Ако си в стрес, както предполагам медитацията и йогата също много помагат. Лято е! Потичай в парка или направи нещо което да ти достави удоволствие. Ако имаш хоби, заеми се с него по активно. Ако обичаш музиката наблегни на това да слушаш позитивна музика. Аз например обичат латиното, което ме зарежда невероятно позитивно.
Трудностите са за това, за да бъдат преодолявани. Ако обаче не можем в момента и сме безсилни, можем да се обърнем навътре към себе си и да променим съзнанието си. Ако трудността е от такъв обективен характер, който ти сам не можеш да преодолееш, просто приеми че това е трудност-пътеводител и се остави на вълната, да те отведе там където трябва. Приеми периода си като изпитание, предизвикателство към самия теб и укрепи вътрешната си воля и сила. Искам да ти кажа, че съзнанието може да бъде както приятел, така и враг. Много черни мисли водят до блокаж и все по голямо затъване. Ако проблема не може да бъде разрешен веднага, просто го остави. Остави мислите, които се въртят около него. И решението ще дойде в мига ,който забравиш за проблема и страданието си.
Това е от мен! Усмихвай се повече, дори и да ти се струва невъзможно