В миг на отчаяние...

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот fir33 » 11 Юли 2007, 10:30

В отчаянието си човек търси знаците на съдбата с надеждата да му подскажат че някой ден животът му ще се оправи. Ест. оправя се за миг, колкото да се изправи преди да падне отново- Малки капчици истина които пием по дългия път наречен живот. В такъв момент моля някой от този форум да ми вдъхне сили, да ми направи личен хороскоп или да ми каже до кога ще падам. Дата и час на раждане ще изпратя на ЛС. Благодаря
Аватар
fir33

Мнениеот fenix » 11 Юли 2007, 10:35

много песимистично гледаш, защо не помислиш че може би си паднал/а преди да се издигнеш отново. Ако има някой който да ти помогне нека да го направи иначе знам едно друго интересно сайтче, което аз посещавам всеки ден. astro 5
enjoy
Аватар
fenix
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот demonic » 11 Юли 2007, 10:52

аз мисля че няма непоправими неща и само ако истински пожелаеш нещата да се оправят всичко ще е наред просто трябва да вярваш в себе си и да гледаш на пред,вярно това е трудно но не и невъзможно просто се опитаи спомни си или направи неща които те правят щастлив/а и погледни от розовата страна на нещата,а колкото до хороскоп никой не може да прави и аз бях питала но ми казаха че не могат и не се отчайвай,отчаянието е най-лошия враг на човек
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот avanabil » 11 Юли 2007, 10:57

На никой не му се изпращат проблеми, по-големи от тези, които би могъл да понесе! Смисълът на страданието се оценя, едва след като то вече е част от миналото ни. Казвам го, преценяйки личния си опит. Ако мога с това да ти вдъхна силата, която ти е необходима, ще се радвам. За сведение: само един път се престраших в момент на отчаяние да прибегна до хорскопите. Честно казано: останах още по-обезнадеждена. Това ли наистина и твоето желание?
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот fir33 » 11 Юли 2007, 11:36

Иска ми се просто да не плащам висока цена за няколкото месеца щастие събрани на куп за 27-те години живот на този свят..но искам невъзможното.. Въпреки че е било и по-зле..."няма нетърпима болка " Някои просто сме родени белязани.. Може би ще се примиря някой ден :) Благодаря ви, чувствам се по-добре
Аватар
fir33

Мнениеот demonic » 11 Юли 2007, 11:44

просто спри да мислиш че си белазан/а колкото повече вярваш в нещо(като това че си белазан/а) ти му даваш сила ако промениш начина си на мислене според ме промениш и самия си живот
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот avanabil » 11 Юли 2007, 11:47

Всеки е белязан със събитията в живота си и никой не е наказан с тях! Или, както беше казано някъде: ".....заради начина, по който обичаме/съществуваме днес, трябва да изкупуваме всяка минута спокойствие с един час тревога....." Искам да се почувстваш по-добре, но го казвам, съчувствайки ти, а не с идеята за реална помощ... Явно всички ние сме различни до степен, при която напълно се уподобяваме. :))))
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот fir33 » 11 Юли 2007, 12:44

Голяма част от страданията са причинени от отказа да се примириш с дадено нещо. "ПОВЕЧЕ и ОЩЕ" са част от природата ни, истината е че никога не е достатъчно. Благословенни са примирилите се. Аз отказвам да се примиря => страдам. Все едно да се предадеш, да се пуснеш по течението - рано или късно ще се удавиш. Или да приемеш теорията за съдбата за 100% вярна. Както и да е живота продължава. И да разбера къде греша няма да се промени нищо, някои неща не се променят. Какво значи като видиш лицето си мръсно в съня?
Аватар
fir33

Мнениеот Lunohod » 12 Юли 2007, 20:36

На мен ми действа добре, че повечето ми познати и приятели не ми позволяват да се самосъжелявам или да си проявявам много слабостите...Някак е доста стимулиращо. Живота не е само розов или черен... просто е разнообразен. Човек единствено сам може да се стегне и да изплува...и затова после ще е научил нещо , а и ще е доволен от постигнатото.
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот Arian Star » 13 Юли 2007, 12:19

Здравей,

Аз съм лаик в астрологията, но имам известни интереси там. Предупреждавам, че един хороскоп се прави дълго време и е доста трудоемко начинание. Но ако ми изпратиш своите данни, ще опитам накратко да видя какъв е проблема. Подозирам, че си в период когато Сатурн ти въздейства твърде силно и тъй като е планетата на ограничението, кармата и страданието за това преживяваш това, което преживяваш. По принцип всеки човек си има периоди в които под формата на някакъв вид криза или куцузлук, научава онова, което е пропуснал или просто трябва да развие съответната вътрешна сила, която да го изведе напред в духовното му развитие. Това е неизбежния болезнен начин на израстване. Или както се казва без страдание, няма и развитие. Другото което искам да ти кажа е да погледнеш проблема от вътре навън. За да виждаш така черногледо, си има причина. Повече позитивизъм, и положителни емоции! Ако си в стрес, както предполагам медитацията и йогата също много помагат. Лято е! Потичай в парка или направи нещо което да ти достави удоволствие. Ако имаш хоби, заеми се с него по активно. Ако обичаш музиката наблегни на това да слушаш позитивна музика. Аз например обичат латиното, което ме зарежда невероятно позитивно.
Трудностите са за това, за да бъдат преодолявани. Ако обаче не можем в момента и сме безсилни, можем да се обърнем навътре към себе си и да променим съзнанието си. Ако трудността е от такъв обективен характер, който ти сам не можеш да преодолееш, просто приеми че това е трудност-пътеводител и се остави на вълната, да те отведе там където трябва. Приеми периода си като изпитание, предизвикателство към самия теб и укрепи вътрешната си воля и сила. Искам да ти кажа, че съзнанието може да бъде както приятел, така и враг. Много черни мисли водят до блокаж и все по голямо затъване. Ако проблема не може да бъде разрешен веднага, просто го остави. Остави мислите, които се въртят около него. И решението ще дойде в мига ,който забравиш за проблема и страданието си.
Това е от мен! Усмихвай се повече, дори и да ти се струва невъзможно icon_angel
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 13 Юли 2007, 13:41

"И да разбера къде греша няма да се промени нищо, някои неща не се променят. Какво значи като видиш лицето си мръсно в съня?[/quote]"
Ти го каза! Допущаш грешки в поведението си към външния свят. Това означава да видиш лицето си мръсно. Съзнателно или не, вероятно го правиш. Ако мислиш, че тези грешки са в корена на проблемите ти, можеш да помислиш как да отработиш създалата се негативност.
Аватар
avanabil
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор