въпрос

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот zdrave » 19 Окт 2007, 11:52

Здравейте, всички от форума. Отдавна се интересевум от езотерична литература , физика , астрономия , астрология и много др. неща изобщо каквото ми попадне всичко чета. Моят проблем е такъв , че не мога да се справя с безочието на свекърва ми , която откакто съм омъжена -15г.-се старае да отдалечи съпруга ми от мен .Сега ще си помислите ,че си бълнувам нещо , но не е така , още от тогава реже етикетите на нашите дрехи . Винаги съм ходила на черква , ходжи , врачки и др.такива и горе-долу съм се оправяла , но нейните пакости ни навредиха и мъжа ми си хвана любовница ,която се оказа още по-нагла и от свекърва ми .
Тя се беше взела много на сериозно и му беше дала бурканче с течност и чимшир, което е правено от БОЖИДОР КАРАДЖОВ , ДА СИ РЪСИМЕ ЛЕГЛОТО И ДА СИ МАЖЕ ЧЕЛОТО .Аз с цялата си наивност му повярвах ,че той е ходил някъде и изпълних всичко точно и веднага след това той се изнесе в друга стая и поиска да ме напусне. Това обаче не е всичко - често сънувам , когато аз или мои приятелки имаме проблеми какви са те или какво да се направи /дори един път сънувах ,че баща ми получава пристъп на астмата и така и стана след 3дни/ та да кажа ,че един от тези ми сънища ми показа ,че любовницата му го захранва с мензис. Сега нещата са по-добре между нас ,но аз вече не съм същата . Молбата ми е някой да ми каже нещо да ги неутрализирам тях и техните въздействия , какво да направя за да го привържа към мен и нашето дете повече и как да разкарам любовницата му?Какво да направя , за да спре свекърва ми , защото трудно се устоява на две атаки? Мога още много да пиша , но няма смисъл надявам се на отговор и помощ . Желая на всички ви здраве и късмет!
Аватар
zdrave

Мнениеот big M » 19 Окт 2007, 13:13

Проблемът ти е много сериозен,но за щастие има магии за любов-и то много.Има магии и за раздяла(да го разделиш със любовницата),но трябва да знаеш коя му е любовницата.Аз зная няколко магии за любов и раздяла,но всичко те са на английски и не знам дали ще ти помогнат.Води се,че много от тях са изпробвани.Но нека оставя по-напредналите да ти кажат заклинанията или ритуалите.

Ето една магия за любов(събиране):

A strong spell for love and passion

You will need:
fire
rosehips
a red paper heart

Write your name and the name of the person you wish to love you upon the red paper heart.
Build a fire, and when the flames are at their fullest throw in the rosehips.
Concentrate and picture the person in the fire, and then say:

God and Goddes,I appeal to you
From fire's breath and love anew
Rosses offered through and flames divine
Take (name of person)'s heart and make it mine!

Hold the paper heart to your heart,and then throw it into the fire.
Watch it burn to ashes, and then close the spell:

God and Goddes,your help i seek
To turn aside emotions weak
And help true love bind me to this,
I seal my spellwith passion's kiss!

As an ending to this ritual,for love is a dangerous thing to play with,
you might consider adding "and if it is not for the good of all, may my spell not come to pass."
Blessed be

Късмет!!! icon_compress
Аватар
big M

Мнениеот zdrave » 26 Окт 2007, 11:08

БЛАГОДАРЯ, за отговора !Знам , че положението ми е сложно , но най-много ме притеснява свекърва ми , защото ме е страх да й противодействам така както на другата . Знам как се казва и къде живее любовницата му. Много ти благодаря за отговора знам как се превежда ! Ако някой ме посъветва какво да правя със свекървата ще бъде много добре , но да не е лошо , защото все пак е майка!
Аватар
zdrave

Мнениеот FireSun's Viking » 26 Окт 2007, 11:13

Остави нещата да текът ....
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор