хелп...

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот ENIGMA_33 » 10 Дек 2007, 00:40

[glow=red]Здравейте...не знам дали тук е правилното място да говоря за това..но искам да опитам..от малка винаги съм се интересувала от магия, окултизъм, смърт, себепознание..винаги съм знаела някои неща, без никой да ми ги е казвал или убеждавал в тях..странното е,че никога не съм правила нищо..освен четене, може би , защото съм непостоянна във всичко..рано или късно се завръщам към това, после пак си отивам..но както и да е, искам да попитам друго..от около 5/6 години имам хранителни разстройства, анорексия, булимия..изобщо от всичко по много..опитах вече всичко и нищо не може да ме извади от това състояние..нито книга, нито лекар, нито психиатър, нито човек,нито самата аз..просто не знам какво да правя, много, много уморена съм вече, а ..искам да живея, омръзна ми просто да съществувам...та разглеждах форума, понеже ми беше интересно и се замислих..няма ли някакъв начин да свържа магията с това..някакакъв начин, чрез който тя да ми помогне..?Надявам се не задавам глупави въпроси...[/glow]
Аватар
ENIGMA_33

Мнениеот venus » 10 Дек 2007, 20:41

Никой не може да ти помогне, ако не си мотивирана да си помогнеш сама, въпреки че понякога е доста трудно, случва се на всички. Първо може би ще трябва да се пребориш с непостоянството си - ако преодолееш това, мисля, че другото ще се нареди от само себе си. Аз бих ти препоръчала системата на Норбеков за нормализиране на състоянието на тялото ти, но, за да имаш успех, ще трябва да положиш усилия и постоянство - добър момент да започнеш :) Желая ти успех!
Аватар
venus
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор